Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZEKLA-2 letnia suka,bez prawej łapki, gęste srebrzyste futro.należy do tych psów, które od razu się zaprzyjaźniają z całym światem, potzrebuje dużo czułosci i uwagi, brak łapki oczywiście nie przeszkadza w niczym,jednak w związku z tym ,że jest to duży pies-nadaje się tylko do domu, chodzenie po schodach byłoby zbyt dużym obciążeniem,Kontakt 502388663, WARSZAWA

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, że najlepszy dla psiaka bez łapy jest dom z ogrodem.
Ale może być również mieszkanie na parterze lub 1 piętrze.

Psiaki na trzech łapach doskonale sobie radzą !!!!
Dżekuś bez problemu wchodzi po schodach.
Tu u Szekli widać jedynie lekką nadwagę. Wystarczy dziewczynkę nieco "odchudzić". Będzie ślicznie wchodziła gdzie trzeba !

Szekla prosi o pomoc !!!!!!!

Posted

no nie wiem SZEKLA to niemaly pies (fakt , ze lekka nadwaga no i futro, futro...)mysle, ze mieszkanie nie sluzyloby jej-bo to taki pies do domu, nie straszne jej zimy , ale pewnie-jesli znalazlby sie swietny domek w bloku z winda-to moze nawet sama bym ja zawiozla.jesli ci ludzie byliby wart suni-bo ona fantastyczna-jedna z moich ulubionych, mila wesola, fantastycznie sie bawi, braku lapy nie widac-no moze czasem mozna zauwazyc ..i mloda i piekna-srebrzyste futro i to umaszczenie glowy na "myszke miki" ...:)

• 2 weeks later...
Posted

Szekla nie zasługuje na "niepamięć".....

Prosimy o zauważenie srebrzystej suni !!!!!!!!
Psinki bez łapek powinny być pod szczególną opieką Dogo !!!!!!
I tak ich szanse na zainteresowanie u przeciętnych ludzi są mniejsze......
Dogo jest inne....

Posted

podnosze bo na prawde zalezy mi na znalezieniu dla niej domku...brak lapki zupelnie w niczym nie przeszkadza-wystarczy przyjechac , odwiedzic sunie aby sie przekonac ze to 200%wesolego psa...idealna !!!

• 2 weeks later...
Posted

Matkko, ona jest przesliczna ! Jej kolor i mordka .... jak u tych dzikich snieznych psow...:lol: . Piekna dziewczyna !
moze jednak komus nie bedzie tak bardzo przeszkadzal brak lapki ..... a ja wiem z wlasnego doswiadczenia, ze to nie jest zaden problem dla psiaka.
Zebyscie widzieli, jak Kaska ( z bannerka ) gania po polach za sarnami :crazyeye: ! I cwaniara sobie sama drzwi otwiera. Wygladam czasem przez okno ...... a tam jakas psica podobna sobie lezy w sloneczku ( .... a ma cieczke teraz :cool3: , wiec jej samej nie wypuszczam z domu ).
Wiec widzicie, ze zadnych przeszkod dla takich psiakow nie ma.....
Ostatnio Jaga bez lapki ze schroniska w dzierzoniowie pojechala do Gdanska - wspanialy dom, mnostwo patykow do targania :lol: :evil_lol: !
Mam nadzieje, ze i Tobie psinko sie poszczesci.... jestes przeciez sliczna :loveu: !

A moze ktos by bannerek zrobil....Prosze. Maly, zeby mi sie jeszcze jeden zmiescil .... Kalifka.