MINOG Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 SZEKLA-2 letnia suka,bez prawej łapki, gęste srebrzyste futro.należy do tych psów, które od razu się zaprzyjaźniają z całym światem, potzrebuje dużo czułosci i uwagi, brak łapki oczywiście nie przeszkadza w niczym,jednak w związku z tym ,że jest to duży pies-nadaje się tylko do domu, chodzenie po schodach byłoby zbyt dużym obciążeniem,Kontakt 502388663, WARSZAWA Quote
MINOG Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 moze jednak ktos dysponuje duzym domem i duzym sercem.... Quote
przyjaciel_koni Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Pewnie, że najlepszy dla psiaka bez łapy jest dom z ogrodem. Ale może być również mieszkanie na parterze lub 1 piętrze. Psiaki na trzech łapach doskonale sobie radzą !!!! Dżekuś bez problemu wchodzi po schodach. Tu u Szekli widać jedynie lekką nadwagę. Wystarczy dziewczynkę nieco "odchudzić". Będzie ślicznie wchodziła gdzie trzeba ! Szekla prosi o pomoc !!!!!!! Quote
MINOG Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 no nie wiem SZEKLA to niemaly pies (fakt , ze lekka nadwaga no i futro, futro...)mysle, ze mieszkanie nie sluzyloby jej-bo to taki pies do domu, nie straszne jej zimy , ale pewnie-jesli znalazlby sie swietny domek w bloku z winda-to moze nawet sama bym ja zawiozla.jesli ci ludzie byliby wart suni-bo ona fantastyczna-jedna z moich ulubionych, mila wesola, fantastycznie sie bawi, braku lapy nie widac-no moze czasem mozna zauwazyc ..i mloda i piekna-srebrzyste futro i to umaszczenie glowy na "myszke miki" ...:) Quote
przyjaciel_koni Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Srebrzysta sunia bez łapki prosi o naszą pomoc !!!! Szekla pokaż się piekna mordeczko !!!!! Jakiś domek by się przydał !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Szekla będąc tak daleko nie ma szansy, by ktoś ją zauważył !!!! A tak bardzo potrzebny jej dom !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 I Szekla taka osamotniona....... Biedne te psiaki.... Quote
przyjaciel_koni Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Szekla - pokaż się wszystkim !!!!!!! Prosimy o zainteresowanie !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Takie samotne z Szeklą jesteśmy !!!!!! Ona tam, a ja tu na wątku..... Quote
przyjaciel_koni Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Bez łapy, bez domu i bez zainteresowania..... Biedna Szekla ....... Zobaczcie srebrzystą sunię !!!!! Prosimy o pomoc w szukaniu miejsca !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Tak długo nikogo u Szekli..... Ta sunia również jest w potrzebie !!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Szekla nie zasługuje na "niepamięć"..... Prosimy o zauważenie srebrzystej suni !!!!!!!! Psinki bez łapek powinny być pod szczególną opieką Dogo !!!!!! I tak ich szanse na zainteresowanie u przeciętnych ludzi są mniejsze...... Dogo jest inne.... Quote
przyjaciel_koni Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 No i Szekla bez łapki wszystkim się przypomina !!!!!!!!!!! Pilnie potrzebuje własnego domu !!!!! Quote
ulvhedinn Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Faktycznie jakoś pusto u pieknej suczy:shake: Quote
MINOG Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Szekla nadal w przytulisku-moze jednak ktos chcialby mloda sunie...? Quote
przyjaciel_koni Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Szekla - srebrzysta sunia prosi o dom !!!!! Quote
MINOG Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 podnosze bo na prawde zalezy mi na znalezieniu dla niej domku...brak lapki zupelnie w niczym nie przeszkadza-wystarczy przyjechac , odwiedzic sunie aby sie przekonac ze to 200%wesolego psa...idealna !!! Quote
zuziaM Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Matkko, ona jest przesliczna ! Jej kolor i mordka .... jak u tych dzikich snieznych psow...:lol: . Piekna dziewczyna ! moze jednak komus nie bedzie tak bardzo przeszkadzal brak lapki ..... a ja wiem z wlasnego doswiadczenia, ze to nie jest zaden problem dla psiaka. Zebyscie widzieli, jak Kaska ( z bannerka ) gania po polach za sarnami :crazyeye: ! I cwaniara sobie sama drzwi otwiera. Wygladam czasem przez okno ...... a tam jakas psica podobna sobie lezy w sloneczku ( .... a ma cieczke teraz :cool3: , wiec jej samej nie wypuszczam z domu ). Wiec widzicie, ze zadnych przeszkod dla takich psiakow nie ma..... Ostatnio Jaga bez lapki ze schroniska w dzierzoniowie pojechala do Gdanska - wspanialy dom, mnostwo patykow do targania :lol: :evil_lol: ! Mam nadzieje, ze i Tobie psinko sie poszczesci.... jestes przeciez sliczna :loveu: ! A moze ktos by bannerek zrobil....Prosze. Maly, zeby mi sie jeszcze jeden zmiescil .... Kalifka. _____________________________________________ Quote
lupe Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Szekla kochana, co ty robisz taki kawał drogi od pierwszej stronki ? Quote
Recommended Posts