Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Felix to wloczykij, obierzyswiat, bezdomny wedrowiec ... ile czasu sie wloczyl z tym bezdomnym czlekiem, tego nikt nie wie. Ale kiedys musial byc psem domowym, bo wszystko zna, wszystko wie i jest troche ulozony. On poprostu ma pragnienia wolnosciowe hihi jak Waszka go do kojca wlozyla, zeby przetrzymac przez noc, to ledwo zamknela a Felix byl juz kolo niej :evil_lol:

Posted

Dziś jest zajebiste słonko, ale kurrrde tek zimno...

a Belka szaleje
[URL=http://img259.imageshack.us/i/dsc0050ee.jpg/][IMG]http://img259.imageshack.us/img259/7797/dsc0050ee.jpg[/IMG][/URL]

Trzymajcie kciuki dziewuszki!!!! Trzymajcie mocno!

Posted

Nie wiem za co ale to rybka ... napewno za cos dobrego, to potrzymam nawet w niewiedzy :cool3:
U mnie tez zimno, chlopaki mi marznal tacy golutcy jak przystana na chwilke ... jest tego dobra strona, bo Oskar ktorego na poczatku trzeba bylo wnosic do domu, pozniej wciagac i zachecac, teraz laduje sie pierwszy i nie moze sie doczekac kiedy drzwi otworze :evil_lol:

Posted

No piszę piszę :) zawiozłam dziś Bellunię do Łazisk - warunek (a raczej siedem warunków :D ) to nie może gonić, gryźć, dokuczać kotom bo to wszystko uratowane kociki po przejściach więc muszą być bezpieczne - więc jechalam wcale nie wiedząc czy wrócę sama czy z nią, ale miałam mega ogromną nadzieję, że sama bo dzisiaj w nocy ma być u nas -15 stopni i chyba bym oszalała ze świadomością, że ona w kojcu... dlatego nie zwlekałam ani dnia, ani chwili tylko w samochód i w drogę. Bella koty olewała, wąchała, ale jak biegły przez dom to była zainteresowana - teraz wszystko w rękach Państwa żeby na spokojnie ją do kotów przyzwyczaili, a jak widać na zdjęciu - rokuje świetnie :) Państwo mieli sznaucerkę, którą niedawno musieli uśpić bo zaatakował ją nowotwór w wieku 8 lat :( sunia była adoptowana z Wielunia - jeszcze za czasów jak wszyscy myśleliśmy, że tam są fajni ludzie...
Dom cudowny, bardzo prozwierzęcy, zresztą jak się okazało mamy sporo wspólnych znajomych w zwierzakowym świecie :) No i jest jeszcze pies - Maciek - staruszek olbrzym, z którym zapoznanie wypadło nieźle więc liczę na to, że się polubią - Maciek mieszka w tym samym domu tylko na dole, a Bella na górze.

Oczywiście Bella zostanie wysterylizowana, Maciek jest wykastrowany, wszystkie koty też. No teraz tylko modły wznoszę, żeby jej tolerowanie kotów nie było ściemą :) no przez kilka dni będę się stresować :mdleje:

Posted

Wow!!! jak wspaniale!!! :multi:
A teraz może [URL="http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/481"]tego gościa[/URL] popodsyłaj tym, którzy może będą chcieli Bellę...

Posted

Super!!! Ty to Monik jestes ekspresowa... tydzień Ci zajeło znalezienie super domku? łał! a chciałam pytac czy wierzysz w sterylke ale widze ze nie ma z tym problemu w tym domu :) Super! A kiedy ciachanko laleczek do których nalezy ten wątek?;)