Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kwadratowa spirala a raczej slimak hihi a tak powaznie, to lepiej by wygladalo jakby obie strony byly puszczone do samej ziemi (tak jak po prawej) ale po lewej niestety jest okienko i trzeba bylo zrobic ta strone krotsza.

Posted

[quote name='Pink']Moi poprzednicy w przyplywie weny architektonicznej zrobili nad wiatrolapem skosny dach, co przy kostce z plaskim dachem zakrawa na potworka architektonicznego - tak ze nie chcac ruszac konstrukcyjnie dachu ale poprawic troche wyglad, wymyslilam taka ala konstrukcje maskujaca skos.
Gora tego ala pudelka jest umieszczona na tyle wysoko, ze z dolu nie widac dachowego skosu. Zostalo jeszcze malowanie rynny na bialo ale to zrobie juz jak porecz beda mi montowac - [URL="http://imageshack.us/a/img855/6350/mqal.jpg"]tak wyglada p-i-e-r-d-o-l-n-i-k[/URL] :cool3:[/QUOTE]

Fajnie to wymyśliłaś :lol:

A te schody są takie strome czy tak na zdjęciu wyszły? :eek2:
..bo wiesz, ja mam obsesję na punkcie schodów. A to dlatego, że je po prostu zaliczam ..spadam na pysk :roll:
Mało jest takich, które nie zaliczyłam :niewiem: ..i to na trzeźwo.:oops:

Posted

Bez zmian poza tym, że wykańcza mi po kolei legowiska bo je ogryza i sika więc muszę na okrągło prać, no i wykańcza mnie sikanie, ale nie narzekam tylko zaciskam zęby i sprzątam - jeszcze co najmniej 2 tygodnie enkortonu - potem mam nadzieję sikanie się zmniejszy jak odstawimy steryd... Viki na przy tym ogromny apetyt - całymi dniami ogryza wielkiego gnata, konga opróżnia w trymiga, kulę smakulę też albo traci nią zainteresowanie jak jej się schowa kula gdzieś, a musi stale coś przeżuwać bo inaczej niszczy wszystko co wpadnie w paszczę

Posted

Ja zaczelam dawac Hippowi surowa marchew, bo on jak jest glodny to zre mi szmaty. Kupuje takie spore na placu, zajecie troche ma i dosc dobrze zapycha brzuchola. Sandra dzieki za typ.

Posted

[quote name='malawaszka']wolę się nad tym nie rozwodzić i nie zastanawiać bo wtedy ogarnia mnie czarna rozpacz co to dalej będzie :roll: kak życ...[/QUOTE]
No i prawidłowo, będzie dobrze i tyle.

Posted

Trzymam kciuki za dziewuszkę! a jak tam idzie budowa domku zimowego? są jakieś, telefony o Bryzę lub Kenzo? a natie zrobiła ogłoszenie dla nich czy nie korzystałaś z jej usług?

Posted

[quote name='zerduszko']No tylko żeby fotorelacja była porządna :diabloti:[/QUOTE]

na umięśnionych, opalonych robotników w ogrodniczkach to nie licz :evil_lol:

[quote name='Saththa']o to to to ;)

Wasiu jak tam bazarki?:) Podrzucac już mamy co czy wciąz masz wenę :)[/QUOTE]

nosz kurde... jutro się postaram skończyć wszystkie trzy i wystartować z nimi

Posted

[quote name='zerduszko']Jak stare baby, jak nie strzelanie w krzyżu, to narzekanie na pogodę :eviltong:[/QUOTE]

Ja jestem starszawy krasnal, to moge sobie na to pozwolic :evil_lol: czyli obecny usprawiedliwiony :lol: