Jump to content
Dogomania

Ściema-Siena- póki nie dostanie eksmisji za nieobyczajne zachowanie - u Ciotki Felki!

Recommended Posts

Posted

Nie sądziłam, że dzień po dniu będę zakładać kolejny wątek ... Wczoraj ja znalazłam starszego psiaka koło mnie na Grochowie ( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50596 ).Okazuje się, że kilka godzin później Monika-J znalazła u siebie w Piastowie przerażonego szczeniaka...Malucha (bo to dziewczynka) ma jakieś 5 m-cy...Monika i nie może i nie chce jej przetrzymać, więc musimy jej na gwałt szukać domu tymczasowego!Zdjęcia jutro, najpóźniej pojutrze...Psinka jest, oczywiście, kundelkiem...Leżała na betonie i cała się trzęsła. Leżała tak od wczorajszego ranka... Jak Monika ją zgarniała do siebie na noc, to jakiś przechodzień raczył ją o tym poinformować... Sunii chyba nic nie dolega fizycznie, ale jest zalękniona, przerażona, ogólnie wykończona psychicznie.Domniemujemy, że ktoś się nad nią znęcał.:-(Chyba się pochlastam... A MY NIE MAMY ANI DOMKU TYMCZASOWEGO ANI KASY NA PRZETRZYMANIE W HOTELU!RATUNKU!

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale one zginą w takim wspólnym wątku.....A, dodtakowo, to ma sens, jeśli byśmy zakładały, że ktoś tych psów szuka...A tu no fu...ing way.... W tych 2 przypadkach.... :-(

Posted

No cóż, bez zdjęć nigdzie go nie wystawię... ALe jak ktoś będzie dzwonić w sprawie Kajtka, to dam wam znać. Tylko że od dwóch tygodni nikt nie dzwoni...

Posted

Okazuje się, że maluszek, to dziewczynka. Weci ocenili ją na 5 miesiecy... No i ma chorą łapkę...Nie wiem co dokładnie (tyle wiem ile mi Monika powiedziała, a Monika tyle wiedziała co jej weci powiedzieli, a zernęłi tylko pobieżnie, później mieli oglądać małą dokładniej...)Tyle wiem od Moniki. Fotki dzisiaj wieczorem, albo jutro - wczoraj minęłyśmy się z Moniką o jakieś 2 godziny.Monika nie ma cyfrówki, a my Fela miałyśmy aż dwie, ale co z tego, jak nie mogłyśmy czekać, musiałyśmy Tundrę odstawić do DT, żeby klatkę dla szczeniurki zwolnić...

Posted

KingaW napisał(a):
Okazuje się, że maluszek, to dziewczynka. Weci ocenili ją na 5 miesiecy... No i ma chorą łapkę...Nie wiem co dokładnie (tyle wiem ile mi Monika powiedziała, a Monika tyle wiedziała co jej weci powiedzieli, a zernęłi tylko pobieżnie, później mieli oglądać małą dokładniej...)

KingaW uaktualnij proszę pierwszy post

Posted

KingaW napisał(a):
Monika-J znalazła u siebie w Piastowie przerażonego szczeniaka...Malucha (bo to dziewczynka) ma jakieś 6-8 m-cy...

chodzi mi o uaktualnienie wieku suni :)