KingaW Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie sądziłam, że dzień po dniu będę zakładać kolejny wątek ... Wczoraj ja znalazłam starszego psiaka koło mnie na Grochowie ( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50596 ).Okazuje się, że kilka godzin później Monika-J znalazła u siebie w Piastowie przerażonego szczeniaka...Malucha (bo to dziewczynka) ma jakieś 5 m-cy...Monika i nie może i nie chce jej przetrzymać, więc musimy jej na gwałt szukać domu tymczasowego!Zdjęcia jutro, najpóźniej pojutrze...Psinka jest, oczywiście, kundelkiem...Leżała na betonie i cała się trzęsła. Leżała tak od wczorajszego ranka... Jak Monika ją zgarniała do siebie na noc, to jakiś przechodzień raczył ją o tym poinformować... Sunii chyba nic nie dolega fizycznie, ale jest zalękniona, przerażona, ogólnie wykończona psychicznie.Domniemujemy, że ktoś się nad nią znęcał.:-(Chyba się pochlastam... A MY NIE MAMY ANI DOMKU TYMCZASOWEGO ANI KASY NA PRZETRZYMANIE W HOTELU!RATUNKU! Quote
asiamm Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Napisz może do xheiliex. Ona oferowała tymczas dla szczeniaka w tym wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50331&page=11 W poście 76 jest telefon do niej. Ona mieszka w Kaniach pod Warszawą. Quote
KingaW Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='asiamm']Napisz może do xheiliex. Ona oferowała tymczas dla szczeniaka w tym wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50331&page=11 W poście 76 jest telefon do niej. Ona mieszka w Kaniach pod Warszawą. Ta.... Tymczas dla szczeniaka który nie będzie sikał na parkiet...No niestety nie jestem w stanie tego zagwarantować.... Quote
KingaW Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Szukamy dalej!Tymczas potrzebny! Bo psina zginie w tłumie na Paluchu... Quote
fizia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jejku kolejny wyrzucony szczeniaczek......:angryy: :-( Quote
KingaW Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Ciotki Ostrowiaczki, byście to może zajrzały? Co??? No!Kurcze - ratunku!!! Quote
hankag Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a jakiej wielkosci bedzie psina tak na oko , jak wygląda , czekam moze sie uda zrobic zdjecie Quote
Igusia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 KingaW napisał(a):Ciotki Ostrowiaczki, byście to może zajrzały? Co??? No!Kurcze - ratunku!!! Zagladam tylko ze tymczasu nie moge zaoferowac:shake: Quote
Diegula Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ciotki mam propozycje (nie wiem czy już taki watek jest) załóżmy jeden wspólny watek dla wszystkich psów znalezionych w Warszawie i okolic. Co wy na to? Quote
KingaW Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Ale one zginą w takim wspólnym wątku.....A, dodtakowo, to ma sens, jeśli byśmy zakładały, że ktoś tych psów szuka...A tu no fu...ing way.... W tych 2 przypadkach.... :-( Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 pilnie potrzebny chociaż dom tymczasowy dla psiaka !!! Quote
gdgt Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No cóż, bez zdjęć nigdzie go nie wystawię... ALe jak ktoś będzie dzwonić w sprawie Kajtka, to dam wam znać. Tylko że od dwóch tygodni nikt nie dzwoni... Quote
KingaW Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Okazuje się, że maluszek, to dziewczynka. Weci ocenili ją na 5 miesiecy... No i ma chorą łapkę...Nie wiem co dokładnie (tyle wiem ile mi Monika powiedziała, a Monika tyle wiedziała co jej weci powiedzieli, a zernęłi tylko pobieżnie, później mieli oglądać małą dokładniej...)Tyle wiem od Moniki. Fotki dzisiaj wieczorem, albo jutro - wczoraj minęłyśmy się z Moniką o jakieś 2 godziny.Monika nie ma cyfrówki, a my Fela miałyśmy aż dwie, ale co z tego, jak nie mogłyśmy czekać, musiałyśmy Tundrę odstawić do DT, żeby klatkę dla szczeniurki zwolnić... Quote
Enid Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 biedaczysko małe:( jak moj szczeniorek, nie wyobrazam sobie go wyrzucic;( trzenba nie miec serca! Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 KingaW napisał(a):Okazuje się, że maluszek, to dziewczynka. Weci ocenili ją na 5 miesiecy... No i ma chorą łapkę...Nie wiem co dokładnie (tyle wiem ile mi Monika powiedziała, a Monika tyle wiedziała co jej weci powiedzieli, a zernęłi tylko pobieżnie, później mieli oglądać małą dokładniej...) KingaW uaktualnij proszę pierwszy post Quote
mulinka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 KingaW napisał(a):Monika-J znalazła u siebie w Piastowie przerażonego szczeniaka...Malucha (bo to dziewczynka) ma jakieś 6-8 m-cy... chodzi mi o uaktualnienie wieku suni :) Quote
esperanza Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Coby ciotka KingaW sobie nie myślała, że nie zaglądam, to oznajmiam, że tu zaglądam :cool3:, tylko nic konstruktywnego, co dalej z sunią zrobić, nie wymyśliłam :-( Quote
Recommended Posts