Jump to content
Dogomania

Ściema-Siena- póki nie dostanie eksmisji za nieobyczajne zachowanie - u Ciotki Felki!

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beam6 napisał(a):
Co z tym kocykiem i przytulanką - zanieść ?

Beatka, jak mozesz i nie jest to dla Ciebie jakiś trud straszny, to pewnie, że tak...Możesz też spróbować wyprowadzic PON-ka Shippiego jak da radę (trzeba ciągnąć za smycz, to później jakoś lizie) i naszą Nataszkę na pewno(bo nie wiem czy damy radę z Ciotką Felką ją dzisiaj do DT zabrać).

Posted

I co z tego, że zaglądam, jak nic nowego nie wniosę do sprawy :-(
Hotelik możemy zaproponować, ale finansowo nie wydolimy. Ogłąszać ściepe?

Posted

A jak duża jest ta panienka?
Bo jeśli jest mniejsza od mojego Czesława to mogę ją wziąć na kilka dni.
Piszę na kilka dni, bo jak mnie wykopią z domu do firmy, to nie zostawię szczeniaka samego w domu na 8 godzin...

Posted

Fela napisał(a):
Ogłąszać ściepe?

To może ja coś specjalnie dla Małej zrobię - np. poduszkę z imieniem ulubieńca - dla Darczyńcy, który zadeklaruje ...... zł :evil_lol: miesięcznie dla Małej (do czasu znalezienia DD) ?
A gdzie jakaś matka chrzestna i imię ?

Posted

Ta dziewunia wyrośnie na naprawdę dużą sunię... Już teraz waży, bagatela, 16,26 kg! Jest przy tym strasznym dzieciaczkiem jeszcze. Nożyny się trzymać podłogi nie chcą, wszystko jest straszne, no i wylosowała miescówkę na piętrze (drugi poziom klatek), więc już w ogóle jest zdziwona i zdezorientowana... A żabulki jakie ma...Śmiszne mleczaki... Szczęka juz duża, a ząbki jak igiełki...
Słodziak straszny. Troszku już bardziej śmiała, polizała mnie po twarzy (a tam w lecznicy jest taki plakat, że glisty się mogą człowiekowi zalęgnąć w głowie, i zawsze sobie myślę, że pewnie mam już zamiast mózgu rój takich glist...:evil_lol: ), ale się wyjść strasznie bała do hallu... Mam fotki, ale nie chce mi sie tu kombinować z domu z aparatem (pożyczonym z pracy) - komp go nie rozpoznaje, a dumać nie mam siły, więc pdeślę którejś z ciotek rano z pracy... Jakieś chętne są?

Posted

beam6 napisał(a):
To może ja coś specjalnie dla Małej zrobię - np. poduszkę z imieniem ulubieńca - dla Darczyńcy, który zadeklaruje ...... zł :evil_lol: miesięcznie dla Małej (do czasu znalezienia DD) ?
A gdzie jakaś matka chrzestna i imię ?

Ciotka, dziergaj...

Imię juz jest: Sienna - Monika jej nadała. Więc jak będzie grzeczna, to ją na chrzestną poprosimy...

Posted

Wrzucaj na maila, jak mi zadziała net, to wrzucę. Dzisiaj dostałam SMSa od Netia SA, ze wysłali modem czyli gdzieś za 3 tygodnie stały dostęp będzie. heheheSwoją drogą, mieszkam obok Siennej, a mój TZ na Siennej, więc wychodzi na to, że jakoś musimy coś z sunią mieć wspólnego ;)

Posted

Ja nie wiem....
A może ona Siena przez jedno "S"?
Spytam Moniki.
Jutro Ci podeślę... A ja mam Twojego maila? Pewnikiem tak, ale na wszelkij, podeślij na pw.
Ciotka Mgdarynka ma podumać odnośnie "małej" , ale boi się że Chester będzie ją atakować, bo nie skuma, ze takie wielkie, a szczeniak... Więc jakby co - dam Ci cynk... :razz:

IDĘ SPAĆ CHYBA.
PA!

Posted

KingaW napisał(a):
Gigantycznej!:evil_lol:

Potwierdzam i nie zaprzeczam :diabloti:
Zawiozłam "szczeniorce" kocyk w właściwie takie misiowate, mięciutkie pokrycie na oparcie dużego fotela i okazało się ZA MAŁE. Mały miś w charakterze przytulanki byłby pożarty jednym hapnięciem gdyby nie refleks doktora. Chyba nastawiłam się na coś dużo mniejszego.

Ale Siena/Sienna jest przecudowna :loveu: , wystraszona jak to dziecko (też dostałam delikatne (jedno!) liżnięcie, ale taka piękna że och :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kinga, przestań się ciskać i mieć pretensje do garbatego. Jeśli napisałam, że fotki nie doszły to znaczy, że nie doszły, więc nie pisz, ze ściemniam.
Wstawianie fotek to nie jest jakaś skomplikowana sprawa.

Posted

I co Cotki powiecie? Nie ślicznota? Jest strasznie śmieszna. Ma takie maleńkie ząbki, mleczaki jeszcze, w takiej wielkiej różowej paszczy... Ząbek, 5 cm, następny ząbek, znowu przerwa..... Ślicznota straszna...