Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no cos Ty!! mam nadzieje,że się nikt nie przestraszy, bo ja taka nieuczesana byłam ;) też mam zdjęcia jakieś, ale nie umiem ich tu wrzucać :( ale porobie jeszcze w domu i wrzucę po weekendzie :)

Posted

Tu jeszcze w moich rękach:

A tu po przejęciu przez Patrycję:

A o zdjęcia jak najbardziej proszę (i chyba nie tylko ja). Będę czekać na "po weekendzie" z niecierpliwością. Jeśli potrzebujesz małego kursu wrzucania zdjęć to mów :)

Posted

patkaa napisał(a):
mama juz zarządziła kolejne szczepienia, odrobaczanie, wszystko ma zaplanowane co do minuty, a tata dzisiaj wyszorował miskę dla Maxia, jeszcze się nie zbieramy do nowego targu,a tam juz wszystko gotowe na przybycie króla Maxymiliana I :)
Coś mi się widzi, że przybędzie i zostanie... :evil_lol: :loveu:

A tak z innej beczki, bo nie spytałam a ciekawam: co studiujesz?

Posted

też mi sie tak widzi :loveu: a gdzie zdjęcie z ekstazą?? :evil_lol: on nie chciał wtedy być przejety przeze mnie - ciągnął do Ciotki ulubionej :) a co dzo zdjęć, to najwyżej wkleje linki z fotosika, może ktoś mnie poprawi :lol:

turystyke i rekreację - specjalizacja odnowa psychosomatyczna na awfie :)

Posted

No to wstawię tutaj, żeby wszyscy zobaczyli jak Maxio ma dobrze u Patki :)

Czy my pójdziemy dziś spać ??? ;) Jeszcze zostaniemy posądzone o to, że chcemy sobie komentarzy naprodukować :evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
boski boski boski :loveu:

A my nie jesteśmy boskie ?? :eviltong: Bo że Maxio to wiadomo :loveu:

Dobra kobitki, spadam spać. Dzień pełen wrażeń, na oczy już nie widzę i zaczynam zasypiać przed kompem...
Do zobaczenia jutro (a raczej do przeczytania ;)). Śpijcie dobrze :lol:

Posted

e tam dobrze - ma tak jak sobie na to zasłużył, przynajmniej sie staram :) ano booski, i teraz masz juz porównanie, bo legowisko widziałaś :)

ja do spania sie wybieram gdzieś od 3 godzin :)
maciaszek - dobranoc!! i jeszcze raz dziekuję :)

Posted

no, ja tak na szybko, za niedługo jedziemy do domu :) Maxio przespał ślicznie całą noc, rano otworzył oczka, podniósł łepek, upewnił się,że na pewni jestem, nie uciekłam mu gdzieś i sprintem podbiegł, wpakował mi sę do łóżka i wymył mi twarz :)

Posted

Patko, żywię głęboką nadzieję, że masz w domku rodzinnym net... :roll:

Widzę, że zaakceptował Cię już w pełni i więź uczuciowa zbudowana (mocna i trwała) :multi: :loveu:
Jak nocował u mnie to przyszedł w nocy sprawdzić czy wszystko ok, wlazł przednimi łapkami na łóżko, poprzytulał się i wrócił spać. A rano było powitanie (ale nie tak wylewne jak u Ciebie. Cieszę się strasznie, że tak się polubiliście !!! :multi::multi: :) )
To teraz trzymamy kciuki za to, żeby Astra go polubiła i zaakceptowała...

Posted

ależ mam neta, tylko komp strasznie wolny i wymęczyłam go, ale napisać muszę - Astra puki co Maxia ustawia, gwałcił jej nogę, a to starsza pani, warknęła na niego, teraz gwałci już tylko powietrze obok niej ;) teraz siedzę w pokoju z biegająca koło mnie Franią (fretką) a Maxio stoi pod drzwiami i popiskuje, mimo,że rodzice są na dole i może śmiało do nich iść... :) na razie wszystko jest na dobrej drodze, oba chodzą sobie po domu, jesteśmy dobrej myśli :) acha - rodzice zaskarbili już sobie jego przyjaźń kawałkami kurczaka :) więc jeśli z Astrą bedzie dalej tak jak jest, to... :) więc kciuki trzymać tam!! :)

Posted

No to trzymamy !!!! MOCNO !!!

Co do gwałtów: Bazyla nogę (a nawet ogon :evil_lol:) też próbował napastować, ale Bazyl, tak samo jak Astra, powarkiwał i dwa razy pogonił Maksia. Po 2 dniach ekscesy się skończyły :roll:
Popiskiwać pod Twoimi drzwiami będzie na bank, bo teraz Ty jesteś jego panią, Twoich rodziców jeszcze dobrze nie poznał (ale polubił i to najważniejsze !!). U mnie nawet dobijał się do mieszkania (jak wychodziłam wczoraj rano to musiałam go wyprosić na korytarz, żeby móc wypuścić z pokoju Bazyla i zapiąć. Ta minuta samotności na korytarzu tak go zestresowała, że zaczął drapać w drzwi do mieszkania i dopominać się wpuszczenia) :evil_lol:

Posted

ale co zauważyłam Maxio panicznie boi się mężczyzn, panicznie, wstepuje w niego wtedy jakiś diabeł... biedny piesek ;( acha, przed chwilą obsikał nam dywan ;)

Posted

Tak, boi się facetów, zwłaszcza wysokich. Ale jak są pozytywnie do niego nastawieni to się rozluźnia i przestaje panikować. Ale trochę musi potrwać zanim da się pogłaskać.
Nie przepada też za zapachem papierosów, za miotłami (dużymi kijami) i za zataczającymi się pijakami (bo stojących stabilnie wita z radością) - skojarzenia... Biedak :-(
A tak, mnie też nalał w domu - jak go zamknęłam w drugim pokoju. Chyba ze złości...:shake: A u Was w jakich okolicznościach? (mam nadzieję, że nie będzie wywijał takich numerów)

Posted

patrzył mi w oczy i z radością lał na środek dywanu, ale chyba dawał mi wcześniej znaki ostrzegawcze, tylko to było chwilke po spacerze, więc hmm... myslałam,że chodzi mu o coś innego, ale i tak jest kochany :) a że dymu nie lubi - bardzo dobrze :) może mama rzuci palenie :P

Posted

Hmmm... to nie wiem co mu bije :mad: Jakaś przyczyna musi być, tylko jaka ??? Ale skoro i tak jest kochany, to :multi:
Z dymem to pewnie i tak będzie tak, że jak się przyzwyczai to będzie olewał, ale może mama i tak kiedyś rzuci palenie (marzę o tym samym w kontekście swojego chłopa).
A jak tam kontakty z Astrą?

Posted

nie sądzę, żeby mama rzuciła palenie... no ale warto pomarzyć ;) z Astrą na razie spokój, przed chwilą wyłożył sie na JEJ skórze z dzika do spania, o ona bez mrugnięcia okiem położyła się obok - szok!! :) Tata zrobił mu już nowa, śliczną smyczkę :), teraz śpi snem sprawiedliwego ;)

Posted

Wygląda na to, że go zaakceptowała :) Super !!!

Tata zrobił mu już nowa, śliczną smyczkę :smile:, teraz śpi snem sprawiedliwego ;-)
Kto? Tata czy Maks? :eviltong:

Ach, ale nam się zrobił dialogowy wątek. Nikt poza nami tu nie gada :evil_lol: No... czasem ktoś coś doda, ale rzadko...