Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeden i drugi :) no mam nadzieje,że go zaakceptowała :) tylko są jeszcze spięcia przy jedzeniu i o dziwo przy kolacji to Max zaczął, ale Astra go szybciutko uspokoiła :)

nikt prawie nie gada, bo wszyscy śledzą losy Maxia z zapartym tchem :P

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie, jak nic się nie stanie w sensie, że astrze coś odbije <a nie powinno> albo sama nie wiem co, to Maxiu ma dom!! :) dobry, z moją mamusią jako właścicielką ;)

Posted

Zaraz lecę do pracy, ale jeszcze napiszę, że bardzo się cieszę i trzymam kciuki jeszcze mocniej, żeby wszystko układało się jak należy :)
Wygłaskaj Maxymiliana ode mnie i rzuć jakąś garścią informacji (cobym się w pracy nie nudziła ;) ).

Posted

proszę bardzo :) - Maxio rano pogwałcił jeszcze powietrze koło Astry, ale już sobie dał spokój, położył się przed nią, pokazał jej brzuch, poddał się jej i bardzo dobrze :) aklimatyzuje się, choć dalej jest przestrasznony i jak coś tylko mu nie pasuje ucieka do mnie, nabiera jednak coraz wiekszego zaufania do moich rodziców, chodzi po domu, zapuszcza się beze mnie już w dalsze kąty, a Astra znosi go jak najlepiej :)

Posted

jasne, to bardzo mądry ikochany piesek, tylko musi nam zaufać i przyzwyczaić się do tego,że kiedy wyjdę i zamkne drzwi, to wrócę do niego, a nie zostanie sam, że jak zostaje na chwilke nie trzeba od razu mnie gonić, tylko spokojnie sobie dojeść...

Posted

Zgadzam się z Akitką. Maksiowi potrzeba po prostu czasu.
A poza tym powiem (szybciutko, bom w pracy i ludziska zagadują), że BOSKO !!! :) Jakże ja się cieszę, że Maksymilian trafił właśnie do Was :)

Posted

Maxio dostał piłeczkę, lata z nia i za nią jak szalony!! :) ja wiem,że jemu potrzeba czasu, ale bardzo szybko się przystosowywuje :) przed chwilą ganiał z psem sąsiadów, był taki radosny,że Wam mówię!! :)

Posted

Ach, mnie nie musisz mówić, bo ja wiem. Widziałam jak zaczepiał mojego Bazyla i jak bawił się ze szczeniakiem ONka. No i jak bawił się sam ze sobą, gdy Bazyli go olewał. Sam sobie rzucał patyki, gonił je, przypuszczał na nie ataki z warkotem i w ogóle czadował :)

Posted

traz się bawi z Mama piłeczką, a jutro idzie do lasu, ale jeszcze na smyczy, bo z tata, a ma do niego takie średnie zaufanie, ale będzie miał dobrą zabawę i może się staną 100% kompanami :) jedno mnie martwi, on cały czas sprawdza, czy aby na pewno jestem, a jutro pojadę do Krakowa, na pewno 2 lub 3 tygodnie :( dlatego mam nadzieję,że zaprzyjaźni się z moimi rodzicami szybko i już przestanę mu być tak niezbędzie potrzebna do egzystencji ...

Posted

Nie martw się. Będzie pewnie podobnie jak wtedy, gdy przechwyciłaś go ode mnie. A nawet o wiele lepiej, bo już miał czas na poznanie i Twoich rodziców i domu. Na pewno będzie trochę zestresowany, ale nie będzie źle :) Szybko się przyzwyczai. Wszak wiesz, że on to potrafi :)

Posted

patkaa napisał(a):
to ja mama patki proszę zmienić opis max ma dom i zapraszamy ciocię maxa na oględziny warunków :)

Miotam się między widzami (pracuję w kinie) a dogomanią, ale nie mogę nie odpowiedzieć !!!
Mamo Patki - jest Pani wspaniałą osobą i należy się Pani :klacz: :loveu: i w ogóle z tysiąc uścisków i całusów :) I macie Państwo wspaniałą córkę, polubiłam ją od pierwszej rozmowy telefonicznej.
Opis zmienię jak tylko będę miała chwilkę. A z zaproszenia, choć nieco mi :oops: , nie powiem - chętnie kiedyś skorzystam :)
I jeszcze raz :loveu: :loveu:

Posted

ale my na prawdę serdecznie zapraszamy!! Maxio jako członek rodziny zaprasza Cioteczkę, coby sprawdziła jak się aklimatyzuje ślązak w górach :D :evil_lol:
:oops: normalnie za takie komplementy :razz: bardzo mnie również miło :loveu:

Posted

dołączę się do tego - :multi: :multi: :multi: :lol: :loveu: bardzo się cieszę, ale jeszcze macie za jedno trzymać kciuki - żeby się z fretami dogadał, to już w ogóle będzie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :p tzn ja bardzo proszę o trzymanie kciuków :)