Moriaaa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wczoraj w nocy telefon. Kobieta płacze, że sunia wyje, że cierpi, że trzeba ją zabrać. Taaak, zabrać ale gdzie??? Wzięłam adres, powiedziałam że podjade, zobacze...no podjechałam zobaczyłam i zabrałam:( Sunia w tragicznym stanie, rozdygotana, łysa, na ciele ogromne blizny, jakby wyciętę trójkąty:( Nie wiem co ten**** jej robił:( Pcheł tyle,że możnaby cały schron "obdarować". Cycki wyciągnięte (musiała często rodzić). Połamane żebra:( Zaraz wrzuce zdjęcia. Quote
Moriaaa Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Tak sobie odpoczywam... Taka jestem łysa.... A tu jeden z tych "trójkątów" Quote
Mona28 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Okrucieństwo ludzkie nie zna granic:shake: . Przepraszam ale mogę tylko podnieść Quote
Moriaaa Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Mona, to wystarczy... Sunieczka śpi, położyła się i zasnęła głębokim snem..ile ta bida musiała w życiu przejść..fabryka szczeniąt...połamane żebra, wycięta skóra...kim był Twój pan??? Dzewczynki Pani która poinformowała mnie o suni, zasponsorowała leczenie niuni i ewentualne wyżywienie. Dziękujemy bardzo:loveu: Teraz Szarotce (tak dostała na razie na imię) potrzebny jest TYLKO dom. Quote
ewatonieja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Co za sk*** ,zrobiłabym mu to samo co on psince!!!! Quote
netti1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dokładnie,z tym ze ja bym go dodatkowo bez znieczulenia wykastrowała Quote
Kar0la Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 O rany jak bida. Mam nadzieję, że tego sadystę spotka kara. Sunia pewnie pierwszy raz w życiu w spokoju sie wyśpi. Quote
Neris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ona wygląda dokładnie jak ONKI z grzybicą... to może być właśnie to. Mam nadzieję, że nie, ale trzeba się z tym liczyć... Ja chyba zacznę robić na AFN zbiórkę na wynajęcie gromady łysych z bejsbolami. TO pewnie jedyna rzecz jaka przemówiłaby do tych sadystycznych zwyrodnialców - solidny łomot. Quote
Kar0la Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ona ma łysą doopke jak niewidoma Wiktoria z Łodzi. Nie pamietam co u niej było. Quote
Moriaaa Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Lupe bannerki jak zwykle rewelacyjne:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy z całego serducha:) I Szarotka pomimo że śpi tyż dziękuje ;) Quote
Moriaaa Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Neris napisał(a):Ona wygląda dokładnie jak ONKI z grzybicą... to może być właśnie to. Mam nadzieję, że nie, ale trzeba się z tym liczyć... Ja chyba zacznę robić na AFN zbiórkę na wynajęcie gromady łysych z bejsbolami. TO pewnie jedyna rzecz jaka przemówiłaby do tych sadystycznych zwyrodnialców - solidny łomot. Zanim dojechałyśmy do domku, odwiedziłyśmy cioteczkę Bunię ;) i cioteczka raczej grzybicy nie stwierdziła, to ogólne wyniszczenie organizmu i ogromna ilość pcheł. Quote
iwop Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ja nie wiem co bym temu sk... zrobila :angryy: :mad: Quote
iwop Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Moja Lola tez miała przypalenia od papierosów :( co za sku...syny:angryy: Quote
Kasia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 mogę tylko podnieść watek może ktoś ja zauważy....no i wstawię banerek w podpis Quote
Karilka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Popieram zbiórke na łysych! To jedyny sposób!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Szaroteczko...przypalana bidulko... Quote
malagos Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jestem dobrej myśli, bo sunię widziała cioteczka Bunia:p moriaa, a jakiej ona jest wielkości? Quote
Nanka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 co za ********!! bydna Szarotka... co dalej z nią będzie? Quote
basia0607 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Zrobcie suni obdukcje ,niech nie bedzie bezkarny te ks......syn , bo zaraz weżmie nowego psa. Albo nałożcie my stryczek a ja pociągnę za sznur.... Quote
Celina12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :-(:-(:-(-Biedna Malutka....co za.....:angryy:....i to niestety znowu człowiek zrobił:shake: Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kar0la napisał(a): Sunia pewnie pierwszy raz w życiu w spokoju sie wyśpi. pewnie tak właśnie jest... :( zastanawiam się skąd ta pani miała nr telefonu do moriii (jak to dobrze, że go miała) jeśli ktoś wie o przypadkach znęcania się nad zwierzętami to nie bardzo jest gdzie zadzwonić :( TOZ chyba nadal zamknięty ... Quote
Recommended Posts