mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 to ona była trzymana w komórce bez jedzenia ??? Quote
anhan1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 To jest mini-wilczarz :-) Cudeńko malutkie.... Quote
mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 sunia pilnie potrzebuje domu tymczasowego, nie może długo u Saskii Quote
olenka_f Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 mogę ją wstawić na allegro jeśli jeszcze jej tam nie ma Quote
rotek_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 jak odrośnie jej sierść to taka dama sie z niej zrobi...oby tylko d\nowe domki o nia walczyły Quote
mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a te dwa pierwsze zdjęcia - po prostu rewelacja :loveu: Szarotka pilnie potrzebuje domu tymczasowego - pomóżcie Quote
saskia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Szarotka jest teraz u mnie, ale pilnie potrzebuje domu lub innego domu tymczasowego. Mnie nie ma prawie całe dnie, a w tym momencie ona nie może zostawać sama:shake: Poza tym moja suńka jest baardzo chora i chciałabym spędzać z nią jak najwięcej czasu, a mieszka u rodziców. Szarotka jest naprawdę miłym psiakiem. Reaguje na komendę siad i daj łapę:cool1: nie ciągnie na smyczy nic a nic:crazyeye: :loveu: nie wchodzi na łóżko, fotele itp. Na pewno może mieszkać z innymi zwierzętami- bardzo lubi inne psy, z kotami próbuje się bawić (z miernym skutkiem- obrywa po nosie:roll: ) Bardzo prosimy o chociaż domek tymczasowy. Szkoda byłoby ją umieścić w hotelu- ona potrzebuje troski i czułości, w końcu po tylu latach cierpień, to jej się należy Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 pomóżcie proszę znaleźć dom chociaż tymczasowy dla Szarotki Quote
Moriaaa Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 dziewczyny Błagam O Tymczas Dla Szarotki. Fundacja Pokryje Koszt żywinia I Leczenia< Ale Potrzebny Jest Tymczas. Szkoda Niuni Do Hotelu!!!! Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 rety!!! gdzie są Ci ludzie o dobrym sercu? Quote
myszon Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 wszystko się układa nie do końca jak trzeba .... Nie mogę dać tymczasu Szrotce bo mnie również całe dnie nie ma w domu a poza tym właśnie się dowiedziałam że znowu jadę do Piły na tydzień :-( Ewa też nie może zabrać Szarotki bo Funia musi u niej zostać ... ech... Saskia, daj radę !! Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 pilnie potrzebny dom tymczasowy - fundacja opłaci koszt leczenia i żywienia !!! Quote
hanka456 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Chociaz tymczasowy domek potrzebny jest Szarotce. Podnosze w nadziei, ze ktos ja dojrzy. Quote
hanka456 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Szarotka o dom prosi. Juz pierwszy krok zostal poczyniony. Ujrzala promyk slonca. Czekamy na nastepne. Quote
Recommended Posts