Jump to content
Dogomania

Biedna malutka MONIA... Już nie biedna, ma cudowny domek w Krakowie!!! :)

Recommended Posts

Posted

Razem z Natalką wypucowałyśmy wszystkim staruszkom miseczki i przygotowałyśmy obiadek z mokrej karmy i parówek, każdy dostał również witaminy. Staruszki zawszę są priorytetem jak dziewczyny przychodzą, także spokojnie :)

Monia zjadła dodatkowo 3 wielkie parówki, więc z pewnością głodna nie jest :)

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

KrystynaS napisał(a):
Jak dobrze, że dziś znów wyszła na spacer.

Dziewczyny chciałabym wysłać małą paczkę dla Moni. Która z Was podjęłaby się jej to doręczyć??:roll: Podajcie mi adres na jaki mogłabym wysłać, tylko nie adres schroniska bo mogłoby do Moni nie dotrzeć.
Nie wiem czy zdążę naszykować w tym tygodniu czy dopiero w przyszłym.

Slicznie dziekujemy za paczuszke dla naszej babuni! :loveu:

Czy ktos podal KrystynieS adres do wyslania paczuszki dla Moni?

Edited by Sabina02
Posted

lusinda napisał(a):
jak nikt nie podał to ja podam, mogę podać. Nie chcę się wyrywać z tłumu, ale jak nie ma kto - to ja chętnie pomogę.

Super, dzieki! :multi:

Posted

lusinda napisał(a):
jak nikt nie podał to ja podam, mogę podać. Nie chcę się wyrywać z tłumu, ale jak nie ma kto - to ja chętnie pomogę.
Nie nikt nie podał mi adresu, na który mogłabym wysłać paczkę, więc jeśli mogłabyś Ty lusindo to bardzo proszę.

Posted

Ja moge podac adres, ale nie jestem z Mielca i jestem w schronie srednio raz w tygodniu, lub dwa jesli mam urlop. Monia nie korzystalaby z paczki tak czesto jak powinna.

Posted

Nie mogę sobie wkleić i podlinkowac w podpisie banerku z Monią, bo podpis może mieć tylko "400" znaków. :/

czy ktoś wie, jak to zrobić, aby się zmieściło i zdjęcie/baner i link? :hmmmm:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nie mogę sobie wkleić i podlinkowac w podpisie banerku z Monią, bo podpis może mieć tylko "400" znaków. :/

czy ktoś wie, jak to zrobić, aby się zmieściło i zdjęcie/baner i link? :hmmmm:

Banerek Moni jest juz podlinkowany, wiec nie musisz osobno wstawiac linka. Watek Moni sie otwiera po kliknieciu na banerek. :lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Banerek Moni jest juz podlinkowany, wiec nie musisz osobno wstawiac linka. Watek Moni sie otwiera po kliknieciu na banerek. :lol:

Tak, wiem :) Ale jak go przekopiować do swojego podpisu od razu z linkiem? :hmmmm:

do tej pory zawsze najpierw kopiowałam obrazek, a potem go podlinkowywałam - ale wtedy robi się za dużo znaków i nie mieści się kod w obecnym limicie :/

Posted

Gosiu skopiuj sobie podlinkowany banerek od Sabiny ('kopiuj' prawym klawiszkiem myszy) i potem wklej w 'edycja podpisu' czy jakoś tak

Skopiowałam podlinkowany baner. Skopiuj go (tylko samo 'kopiuj') i wklej w podpis

Posted

Gosiapk napisał(a):
Tak, wiem :) Ale jak go przekopiować do swojego podpisu od razu z linkiem? :hmmmm:

do tej pory zawsze najpierw kopiowałam obrazek, a potem go podlinkowywałam - ale wtedy robi się za dużo znaków i nie mieści się kod w obecnym limicie :/

Nie musisz nic podlinkowywac. :lol: Tak jak napisala KrystynaS, po prostu skopiuj i wklej banerek. On juz bedzie podlinkowany. ;)

Posted

Qurka, u mnie nie ma tylko 'kopiuj' pojawia się tylko opcja 'kopiuj obrazek' lub 'kopiuj odnośnik obrazka'

Do tego nie mogę wkleić przez samo 'wklej' do podpisu, bo po prostu nic się nie wkleja :angryy:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Qurka, u mnie nie ma tylko 'kopiuj' pojawia się tylko opcja 'kopiuj obrazek' lub 'kopiuj odnośnik obrazka'

Do tego nie mogę wkleić przez samo 'wklej' do podpisu, bo po prostu nic się nie wkleja :angryy:

No to uzyj opcji 'kopiuj obrazek'. Banerek juz jest podlinkowany, powinno zadzialac.

Posted

Jest Gosiu, zaznacz najpierw na granatowo lewym klawiszem (tak przeciągnij jak do kopiowania tekstu, linka), najedź potem myszą na zaznaczony i naciśnij prawy klawisz, pojawi Ci się okienko a w nim jest 'Kopiuj' trzecia pozycja od dołu

Jeśli da 'kopiuj obrazek' to skopiuje niepodlinkowany baner jako po prostu sam obrazek

Posted

Sabina02 napisał(a):
No to uzyj opcji 'kopiuj obrazek'. Banerek juz jest podlinkowany, powinno zadzialac.

Kopiuje się wtedy tylko sam obrazek :hmmmm:
Mam inne oprogramowanie czy co? :hmmmm:
Chyba już wiem! Pewnie korzystacie z Eksplorera, a ja z alternatywnej przeglądarki i dlatego mam inne opcje. Zagadka rozwiązana :)

Posted

W tzw. ogrodku pod oknami swietlicy zwolnilo sie dzis miejsce, moze tam sie Monie uda przeniesc. A jej kolege do boksu 61. To musza jednak dziewczyny z p.Heniem zalatwic. Bo Wojtek podobno wymyslil, ze Monia nie nadaje sie do ogrodka, bo chowa miski do budy ... tez mi powod.