KasiaKia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Razem z Natalką wypucowałyśmy wszystkim staruszkom miseczki i przygotowałyśmy obiadek z mokrej karmy i parówek, każdy dostał również witaminy. Staruszki zawszę są priorytetem jak dziewczyny przychodzą, także spokojnie :) Monia zjadła dodatkowo 3 wielkie parówki, więc z pewnością głodna nie jest :) Quote
Sabina02 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 (edited) KrystynaS napisał(a):Jak dobrze, że dziś znów wyszła na spacer. Dziewczyny chciałabym wysłać małą paczkę dla Moni. Która z Was podjęłaby się jej to doręczyć??:roll: Podajcie mi adres na jaki mogłabym wysłać, tylko nie adres schroniska bo mogłoby do Moni nie dotrzeć. Nie wiem czy zdążę naszykować w tym tygodniu czy dopiero w przyszłym. Slicznie dziekujemy za paczuszke dla naszej babuni! :loveu: Czy ktos podal KrystynieS adres do wyslania paczuszki dla Moni? Edited August 8, 2012 by Sabina02 Quote
lusinda Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 jak nikt nie podał to ja podam, mogę podać. Nie chcę się wyrywać z tłumu, ale jak nie ma kto - to ja chętnie pomogę. Quote
Sabina02 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 lusinda napisał(a):jak nikt nie podał to ja podam, mogę podać. Nie chcę się wyrywać z tłumu, ale jak nie ma kto - to ja chętnie pomogę. Super, dzieki! :multi: Quote
asinek5 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Tego białego łaciatego warto pokazać światu.Widać, że piesek jest zainteresowany otoczeniem, jeśli coś się dzieje.To dobrze. On by odżył w domku. Quote
maarit Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 KasiaKia napisał(a): Staruszki zawszę są priorytetem jak dziewczyny przychodzą, także spokojnie :) To widać :) Quote
KrystynaS Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 lusinda napisał(a):jak nikt nie podał to ja podam, mogę podać. Nie chcę się wyrywać z tłumu, ale jak nie ma kto - to ja chętnie pomogę.Nie nikt nie podał mi adresu, na który mogłabym wysłać paczkę, więc jeśli mogłabyś Ty lusindo to bardzo proszę. Quote
Ulka18 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Ja moge podac adres, ale nie jestem z Mielca i jestem w schronie srednio raz w tygodniu, lub dwa jesli mam urlop. Monia nie korzystalaby z paczki tak czesto jak powinna. Quote
Gosiapk Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nie mogę sobie wkleić i podlinkowac w podpisie banerku z Monią, bo podpis może mieć tylko "400" znaków. :/ czy ktoś wie, jak to zrobić, aby się zmieściło i zdjęcie/baner i link? :hmmmm: Quote
Sabina02 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Gosiapk napisał(a):Nie mogę sobie wkleić i podlinkowac w podpisie banerku z Monią, bo podpis może mieć tylko "400" znaków. :/ czy ktoś wie, jak to zrobić, aby się zmieściło i zdjęcie/baner i link? :hmmmm: Banerek Moni jest juz podlinkowany, wiec nie musisz osobno wstawiac linka. Watek Moni sie otwiera po kliknieciu na banerek. :lol: Quote
Gosiapk Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Sabina02 napisał(a):Banerek Moni jest juz podlinkowany, wiec nie musisz osobno wstawiac linka. Watek Moni sie otwiera po kliknieciu na banerek. :lol: Tak, wiem :) Ale jak go przekopiować do swojego podpisu od razu z linkiem? :hmmmm: do tej pory zawsze najpierw kopiowałam obrazek, a potem go podlinkowywałam - ale wtedy robi się za dużo znaków i nie mieści się kod w obecnym limicie :/ Quote
KrystynaS Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Gosiu skopiuj sobie podlinkowany banerek od Sabiny ('kopiuj' prawym klawiszkiem myszy) i potem wklej w 'edycja podpisu' czy jakoś tak Skopiowałam podlinkowany baner. Skopiuj go (tylko samo 'kopiuj') i wklej w podpis Quote
Sabina02 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Gosiapk napisał(a):Tak, wiem :) Ale jak go przekopiować do swojego podpisu od razu z linkiem? :hmmmm: do tej pory zawsze najpierw kopiowałam obrazek, a potem go podlinkowywałam - ale wtedy robi się za dużo znaków i nie mieści się kod w obecnym limicie :/ Nie musisz nic podlinkowywac. :lol: Tak jak napisala KrystynaS, po prostu skopiuj i wklej banerek. On juz bedzie podlinkowany. ;) Quote
Gosiapk Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Qurka, u mnie nie ma tylko 'kopiuj' pojawia się tylko opcja 'kopiuj obrazek' lub 'kopiuj odnośnik obrazka' Do tego nie mogę wkleić przez samo 'wklej' do podpisu, bo po prostu nic się nie wkleja :angryy: Quote
Sabina02 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Gosiapk napisał(a):Qurka, u mnie nie ma tylko 'kopiuj' pojawia się tylko opcja 'kopiuj obrazek' lub 'kopiuj odnośnik obrazka' Do tego nie mogę wkleić przez samo 'wklej' do podpisu, bo po prostu nic się nie wkleja :angryy: No to uzyj opcji 'kopiuj obrazek'. Banerek juz jest podlinkowany, powinno zadzialac. Quote
KrystynaS Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Jest Gosiu, zaznacz najpierw na granatowo lewym klawiszem (tak przeciągnij jak do kopiowania tekstu, linka), najedź potem myszą na zaznaczony i naciśnij prawy klawisz, pojawi Ci się okienko a w nim jest 'Kopiuj' trzecia pozycja od dołu Jeśli da 'kopiuj obrazek' to skopiuje niepodlinkowany baner jako po prostu sam obrazek Quote
Gosiapk Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Sabina02 napisał(a):No to uzyj opcji 'kopiuj obrazek'. Banerek juz jest podlinkowany, powinno zadzialac. Kopiuje się wtedy tylko sam obrazek :hmmmm: Mam inne oprogramowanie czy co? :hmmmm: Chyba już wiem! Pewnie korzystacie z Eksplorera, a ja z alternatywnej przeglądarki i dlatego mam inne opcje. Zagadka rozwiązana :) Quote
KrystynaS Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Ja korzystam z Firefoxa. Ale widzę, że Ci się udało :lol:. Link możesz wykasować bo banerek odsyła do wątku Quote
Gosiapk Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Tak, teraz się udało. Wpisałam kod z ręki i to pomogło :) Quote
Sabina02 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Gosiapk napisał(a):Tak, teraz się udało. Wpisałam kod z ręki i to pomogło :) Super! I dzieki, ze dalas banerek Moni do swojego podpisu! :lol: Quote
maarit Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Gosiapk znam ten "ból". Korzystasz z Google Chrome? Też próbowałam. W końcu skorzystałam z Mozilli a teraz dalej używam G Ch. :D Quote
Ulka18 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 W tzw. ogrodku pod oknami swietlicy zwolnilo sie dzis miejsce, moze tam sie Monie uda przeniesc. A jej kolege do boksu 61. To musza jednak dziewczyny z p.Heniem zalatwic. Bo Wojtek podobno wymyslil, ze Monia nie nadaje sie do ogrodka, bo chowa miski do budy ... tez mi powod. Quote
lusinda Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Tak, taki był powód nie przeniesienia Moni... ale naprawdę nie miałam dziś czasu przepychać się z Wojtkiem. Quote
halcia Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 A gdzie indziej mu to nie przeszkadza???W innym boksie moze?Bo.....? Quote
siekowa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Czy udało się komuś dowiedzieć w schronie co z tą sterylką? Tutaj jest pani zainteresowana adopcją Moni: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=382312298491384&set=a.155410801181536.34759.148097168579566&type=1&theater¬if_t=photo_comment Quote
Recommended Posts