Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam odpowiedź na ogloszenie Trufli. Nie bardzo wiem co o niej mysleć ...
"jestem zainteresowana.moje gg to ......" Numer gg wykropkowałam.

Posted

[quote name='barb']Dostałam odpowiedź na ogloszenie Trufli. Nie bardzo wiem co o niej mysleć ...
"jestem zainteresowana.moje gg to ......" Numer gg wykropkowałam.[/QUOTE]
Odpisałam zgodnie z radą Iwoniam. Dziękuję.

Posted

[quote name='barb']Dostałam odpowiedź na ogloszenie Trufli. Nie bardzo wiem co o niej mysleć ...
"jestem zainteresowana.moje gg to ......" Numer gg wykropkowałam.[/QUOTE]

[quote name='barb']Odpisałam zgodnie z radą Iwoniam. Dziękuję.[/QUOTE]

czyli jakoś mało sensowny tak?

Posted

[quote name='Malgoska']czyli jakoś mało sensowny tak?[/QUOTE]
Nie mam gg, a Pani pisze, że nie ma telefonu... mieszka w Lubinie oferuje Trufelce mieszkanie w bloku i trzy spacery dziennie. Piszemy przez tablicę. Podałam Pani link do wątku Trufli na Dogo. Iwoniam a Ty masz gg ?

Posted

[quote name='barb']Nie mam gg, a Pani pisze, że nie ma telefonu... mieszka w Lubinie oferuje Trufelce mieszkanie w bloku i trzy spacery dziennie. Piszemy przez tablicę. Podałam Pani link do wątku Trufli na Dogo. Iwoniam a Ty masz gg ?[/QUOTE]
Jeśli Pani ma internet i podaje gg to może ma również pocztę e-mail?, choć w dzisiejszych czasach trudno sobie wyobrazić by ktoś nie miał telefonu.
Odezwała się Pani jeszcze? Sam nie wiem co myśleć.

Posted

[quote name='wojtuś']Jeśli Pani ma internet i podaje gg to może ma również pocztę e-mail?, choć w dzisiejszych czasach trudno sobie wyobrazić by ktoś nie miał telefonu.
Odezwała się Pani jeszcze? Sam nie wiem co myśleć.[/QUOTE]
Tak, kilkakrotnie i podała przed chwilą adres mailowy.
[quote name='Marycha35']Na wszelaki podeślę link do CZK, tfu tfu:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/183865-Czarne-Kwiatki-czyli-na-kogo-warto-uważać/page80[/URL][/QUOTE]
Dziękujemy.

Posted

[quote name='Malgoska']troche daleko.....[/QUOTE]
Ogłoszenie jest zrobione na Krakow. Pani podala mail; przekierowałam korespondencje na iwoniam . Ona ma większe doświadczenie w adopcjach.

Posted

[quote name='barb']Ogłoszenie jest zrobione na Krakow. Pani podala mail; przekierowałam korespondencje na iwoniam . Ona ma większe doświadczenie w adopcjach.[/QUOTE]

dzięki:)

.......................................

Posted

[quote name='mdk8']trzy spacery to chyba troszkę za mało? To by znaczyło,że większość dnia będzie sama ?[/QUOTE]

niekoniecznie :)

moje psiaki też mają 3 spacery dziennie a w domu prawie cały czas ktoś jest ;) a najstarsza (12 lat) jakby nie musiała, to najchętniej by nie wychodziła...

oczywiście są też całodzienne wypady na działkę, lub weekendowe wyjazdy do rodziny na wieś gdzie psiaki cały czas są "na spacerze" ;)

Posted

teraz i ja nieco koresponduje, zobaczymy co z tego wyjdzie

[quote name='barb']Nie mam gg, a Pani pisze, że nie ma telefonu... mieszka w Lubinie oferuje Trufelce mieszkanie w bloku i trzy spacery dziennie. Piszemy przez tablicę. Podałam Pani link do wątku Trufli na Dogo. Iwoniam a Ty masz gg ?[/QUOTE]

Posted

Zaglądam na zaproszenie i widzę, że jakieś światełko zabłysnęło - oby sie z tego coś pozytywnego wyklarowało. Kciuki zaciśnięte. Finansowo niestety nie pomogę, bo deklaracji mam trochę i jednorazowe wpłaty tu i ówdzie przekazałam. Będę zaglądać

Posted

[quote name='yolanovi']Zaglądam na zaproszenie i widzę, że jakieś światełko zabłysnęło - oby sie z tego coś pozytywnego wyklarowało. Kciuki zaciśnięte. Finansowo niestety nie pomogę, bo deklaracji mam trochę i jednorazowe wpłaty tu i ówdzie przekazałam. Będę zaglądać[/QUOTE]

bardzo dziękuje za przybycie:)

Posted

Zaglądam na wątek na zaproszenie Malgoski.
Uwielbiam czarno-białe sunie.
Sama mam jedną ;-)
Postaram się pomoc, ale w przyszłym miesiącu.
Mam fanty na bazarek, jeżeli ktoś byłby chętny - proszę o PW.

Posted

[quote name='Jasza']Zaglądam na wątek na zaproszenie Malgoski.
Uwielbiam czarno-białe sunie.
Sama mam jedną ;-)
Postaram się pomoc, ale w przyszłym miesiącu.
Mam fanty na bazarek, jeżeli ktoś byłby chętny - proszę o PW.[/QUOTE]

dziękuję za przybycie :)
będziemy w kontakcie :)

Posted

[quote name='mdk8']trzy spacery to chyba troszkę za mało? To by znaczyło,że większość dnia będzie sama ?[/QUOTE]
Mało? 2-4 spacery dzienne to wg mnie najnormalniejsza norma, mój pies wychodzi na 2 i nie czuję żeby był zaniedbany
albo samotny :P

Trzymam kciuki mocno!