Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malgoska']dostałam paczuszkę od Marty; jest u mamy, po powrocie odbiorę i będę działać; dziękuję[/QUOTE]
Doszła błyskawicznie. :lol: To chyba priorytet.:lol:

Posted

[quote name='maarit']Zapiszę sobie Trufelkę :)[/QUOTE]

dziękuję za odwiedziny

[quote name='Marysia O.']Zaglądam do ślicznej Trufelki (bardzo mi się podoba to imię:)). Niestety tylko tyle mogę.[/QUOTE]

dziękuję za wizyte :)

[quote name='milagros19853201']hooooooooooooooooooooooopa bazarek wysoko
zapisuje podam dalej link[/QUOTE]

milagros dzięki, że wpadłaś, to nie bazarek......ale dziękuję za odwiedziny

Posted

będę czujnie jutro listonosza wyglądać, dzisiaj nic nie doszło, ale u mnie zawsze są przesyłki dzień później. Żeby tylko listonosza nie minąć, to w sobotę zacznę działąć :D

Posted

Małgosia
wiem,że masz jeszcze fanty, wiec posłałam do Ciebie o dwa kilo mniejsza:)
Sharka
Mam nadziję, że do Ciebie dotrze dziś i zdążysz coś zdziałąć

Dziewczyny
upachałam wszystko bardzo, bo tylko takie kartony zdobyłam
rzeczy bedą wiec wymięte...:(

Posted

[quote name='Panna Marple']Melduję się u Trufelki i proszę o numer konta-wspomogę troszeczkę[/QUOTE]

bardzo dziękuje:)

[quote name='iwoniam']:) fajnie, ze jest szansa na wyjście z długów malutkiej[/QUOTE]

mam nadzieję chociaż dług rośnie nieustannie

Posted

Czy w tym roku ma być jeszcze jakaś akcja adopcyjna pod Dżokiem/na Błoniach? Warto byłoby Trufelkę wziąć na taką akcję....Ja byłam w tym roku z Paurą i znalazła super domek, a wcześniej szukała baaaaardzo długo. Może i Trufelce by się udało....:(

Posted

[quote name='paula_t']Czy w tym roku ma być jeszcze jakaś akcja adopcyjna pod Dżokiem/na Błoniach? Warto byłoby Trufelkę wziąć na taką akcję....Ja byłam w tym roku z Paurą i znalazła super domek, a wcześniej szukała baaaaardzo długo. Może i Trufelce by się udało....:([/QUOTE]
To bardzo dobry pomysł. Kto może coś więcej wiedzieć na ten temat ? Może iwoniam ?