Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Już kiedyś mówiłam, że za ogłoszenie zapłacę. Tylko zróbcie je. Ja nie umiem.[/QUOTE]

i ja też dlatego pytałam, że chciałam zapłacić za ogłoszenia
2 razy wykupiłam mu pakiety ogłoszeń na bazarkach, ale bezskutecznie, może ogłoszenia w prasie miejscowej bardziej skuteczne by były...najlepiej w jakiejś weekendowej gazecie z programem TV - takie najchętniej kupują starsze osoby nie korzystające z "dobrodziejstw" Internetu

tylko to musi zrobić ktoś miejscowy, ogłaszanie Depiego np. u mnie na Wrocław raczej nie ma sensu

Posted

mari23 napisał(a):
i kolejne dobranoc, Depisiu....

tak lecą te smutne noce bez człowieka, do którego mógłbyś się przytulić i zasnąć

I vice versa - człowiekowi lecą smutne dni bez psa, do którego mógłby się przytulić. A jest do czego!

Posted

agata51 napisał(a):
I vice versa - człowiekowi lecą smutne dni bez psa, do którego mógłby się przytulić. A jest do czego!

żeby mi ich tyle los nie "dostarczył", Depiś już dawno byłby mój..... pojechałabym po niego aż do "Kundelka"

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

nikita1978 napisał(a):
Depi jest nadal w schronisku, ma się dobrze, przesypia większość dnia w przerwie na chodzenie po wybiegu i jedzenie :-)

Żyć nie umierać - tak bym chciała robić to razem z tobą. Eh....

Posted

[quote name='mari23']oj, Depisiu śliczny.... nie ma dnia, żebym o Tobie nie myślała....

w moim "stadku" jest trójka rudzielców i to one codziennie mi o Depim przypominają.....[/QUOTE]

A ja mam trzy czarne i marzył mi się ktoś w innym kolorze. I mam - patrz Wera w moim podpisie.