agata51 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Avaloth napisał(a):Depciu malutki.. a gdyby go do jakiś lokalnych gazet rzeszowskich wysłać? W Krakowie czasem wysyłamy weteranów i po niektórych ogłoszeniach był odzew. A on taki piękny.. Jestem za. Co to kosztuje? Quote
Avaloth Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 agata51 napisał(a):Jestem za. Co to kosztuje? Nie mam pojęcia, to zależy od gazety. Trzeba by dzwonić/pisać do konkretnych i pytać. Quote
mari23 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Avaloth napisał(a):Nie mam pojęcia, to zależy od gazety. Trzeba by dzwonić/pisać do konkretnych i pytać. i ja się dołożę, dotychczasowe ogłoszenia nie przyniosły efektu - może rzeczywiście gazety to jest to.... Quote
agata51 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Collie napisał(a):Witaj Depiś :( Dalej bez domku.. Ano dalej... Quote
agata51 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Gazetowe ogłoszenia są makabrycznie drogie. Teraz wszyscy z Allegro przerzucili się na tablicę. Quote
mari23 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 agata51 napisał(a):Gazetowe ogłoszenia są makabrycznie drogie. Teraz wszyscy z Allegro przerzucili się na tablicę. może jednak spróbować? zrzucimy się po trochę, może akurat wypatrzy go ktoś, kto przy komputerze nie siada ( myślę o osobach nieco starszych, w wieku moich rodziców na przyklad, ale nie tylko) Quote
Qeeriefire Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Allegro Depisia :) http://allegro.pl/show_item.php?item=2103765685 Quote
agata51 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Collie, Allegro usunięte. Jednak nowa ustawa obowiązuje. Quote
mari23 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 agata51 napisał(a):Collie, Allegro usunięte. Jednak nowa ustawa obowiązuje. a mnie nie usunęli - robiłam jednej suni.... juz 8 dni jest i 380 wyswietleń - przed chwilką sprawdzałam ale może naprawdę warto pomysleć o ogłoszeniu w drukowanej gazecie - sporo osób w wieku 50+ nie siada do komputera, a gazety czyta.... może to jest szansa dla Depiego? zrzucimy się na te koszty, jesli będą bardzo duże... Quote
Qeeriefire Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 agata51 napisał(a):Collie, Allegro usunięte. Jednak nowa ustawa obowiązuje. Allegro zakładało Schronisko Kundelek, jako organizacja humanitarna mogą 'za darmo', a raczej mogli, wystarczyło przesłać do nich na maila tekst i zdjęcia. Szkoda :( mari23 napisał(a):a mnie nie usunęli - robiłam jednej suni.... juz 8 dni jest i 380 wyswietleń - przed chwilką sprawdzałam ale może naprawdę warto pomysleć o ogłoszeniu w drukowanej gazecie - sporo osób w wieku 50+ nie siada do komputera, a gazety czyta.... może to jest szansa dla Depiego? zrzucimy się na te koszty, jesli będą bardzo duże... Najpierw ustalmy w jakiej gazecie ? Myślę, że ja również do kosztów mogłabym się dołożyć ;) Quote
mari23 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Collie napisał(a):Allegro zakładało Schronisko Kundelek, jako organizacja humanitarna mogą 'za darmo', a raczej mogli, wystarczyło przesłać do nich na maila tekst i zdjęcia. Szkoda :( no tak, ja allegro pieskom robię ze Stowarzyszenia Najpierw ustalmy w jakiej gazecie ? Myślę, że ja również do kosztów mogłabym się dołożyć ;) najlepiej chyba w jakiejś popularnej lokalnej, regionalnej... u nas w którejś gazecie ( chyba Gazeta Wrocławska) jest taki dodatek dla piesków poszukujących domu, zagubionych, znalezionych... może jest u Was jakaś popularna dość gazeta, którą na przykład chętnie kupują w weekendy ze względu na program TV a może nietypowa historia Depiego nadawałaby się na niewielki artykuł? Quote
Sabina02 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Moge podac Wam namiary na Gazete Zachodnia (ze Śląska). Ogloszenie psa w piatkowym wydaniu kosztuje ok. 45 zl, ale warto, bo sporo psow z tej gazety znalazlo domy. Quote
agata51 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='mari23']najlepiej chyba w jakiejś popularnej lokalnej, regionalnej... u nas w którejś gazecie ( chyba Gazeta Wrocławska) jest taki dodatek dla piesków poszukujących domu, zagubionych, znalezionych... może jest u Was jakaś popularna dość gazeta, którą na przykład chętnie kupują w weekendy ze względu na program TV a może nietypowa historia Depiego nadawałaby się na niewielki artykuł?[/QUOTE] mari, jasne, nadawałaby się. W schronisku każda historia jest nietypowa, ale od czegoś trzeba zacząć. Quote
argentynka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 O niee, zakochałam się w nim! Jak to możliwe, że taki piękny, z tak oryginalnym wyglądem psiak nie ma jeszcze domu! Rozgłoszę wśród znajomych w Lesku Quote
agata51 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='argentynka']O niee, zakochałam się w nim! Jak to możliwe, że taki piękny, z tak oryginalnym wyglądem psiak nie ma jeszcze domu! Rozgłoszę wśród znajomych w Lesku[/QUOTE] Dzięki wielkie. Rozgłaszaj. No cóż, niejeden wyjątkowo oryginalny ma pecha. Quote
mari23 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 argentynka napisał(a):o niee, zakochałam się w nim! Jak to możliwe, że taki piękny, z tak oryginalnym wyglądem psiak nie ma jeszcze domu! Rozgłoszę wśród znajomych w lesku wszystkie się w nim kochamy.... Tylko co mu po tej naszej miłości :( Quote
agata51 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Witaj, Depuszku. Widzę, że u ciebie nic nowego. Szkoda. Quote
Qeeriefire Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Depiś zrobił się jeszcze bardziej puchaty, misiek z niego :loveu: Dzisiaj piękna pogoda, a więc spacerek dłuższy z koleżanką, która nie dała mu zrobić zdjęcia :cool3: Quote
mari23 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 cudny on! dlaczego nikt z odwiedzających schronisko go nie zauważył????? tak bardzo mi go żal :( Quote
agata51 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Depulku, cudowności! A ty wciąż o domek błagasz! Quote
agata51 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 agata51 napisał(a):Wiosna przyszła. Trzeba Depisia wyczesać. I do serca przytulić. Quote
Recommended Posts