Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Avaloth napisał(a):
Depciu malutki.. a gdyby go do jakiś lokalnych gazet rzeszowskich wysłać? W Krakowie czasem wysyłamy weteranów i po niektórych ogłoszeniach był odzew. A on taki piękny..

Jestem za. Co to kosztuje?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avaloth napisał(a):
Nie mam pojęcia, to zależy od gazety. Trzeba by dzwonić/pisać do konkretnych i pytać.

i ja się dołożę, dotychczasowe ogłoszenia nie przyniosły efektu - może rzeczywiście gazety to jest to....

Posted

agata51 napisał(a):
Gazetowe ogłoszenia są makabrycznie drogie. Teraz wszyscy z Allegro przerzucili się na tablicę.

może jednak spróbować?
zrzucimy się po trochę, może akurat wypatrzy go ktoś, kto przy komputerze nie siada ( myślę o osobach nieco starszych, w wieku moich rodziców na przyklad, ale nie tylko)

Posted

agata51 napisał(a):
Collie, Allegro usunięte. Jednak nowa ustawa obowiązuje.

a mnie nie usunęli - robiłam jednej suni.... juz 8 dni jest i 380 wyswietleń - przed chwilką sprawdzałam

ale może naprawdę warto pomysleć o ogłoszeniu w drukowanej gazecie - sporo osób w wieku 50+ nie siada do komputera, a gazety czyta.... może to jest szansa dla Depiego?
zrzucimy się na te koszty, jesli będą bardzo duże...

Posted

agata51 napisał(a):
Collie, Allegro usunięte. Jednak nowa ustawa obowiązuje.

Allegro zakładało Schronisko Kundelek, jako organizacja humanitarna mogą 'za darmo', a raczej mogli, wystarczyło przesłać do nich na maila tekst i zdjęcia. Szkoda :(

mari23 napisał(a):
a mnie nie usunęli - robiłam jednej suni.... juz 8 dni jest i 380 wyswietleń - przed chwilką sprawdzałam

ale może naprawdę warto pomysleć o ogłoszeniu w drukowanej gazecie - sporo osób w wieku 50+ nie siada do komputera, a gazety czyta.... może to jest szansa dla Depiego?
zrzucimy się na te koszty, jesli będą bardzo duże...

Najpierw ustalmy w jakiej gazecie ?
Myślę, że ja również do kosztów mogłabym się dołożyć ;)

Posted

Collie napisał(a):
Allegro zakładało Schronisko Kundelek, jako organizacja humanitarna mogą 'za darmo', a raczej mogli, wystarczyło przesłać do nich na maila tekst i zdjęcia. Szkoda :(

no tak, ja allegro pieskom robię ze Stowarzyszenia

Najpierw ustalmy w jakiej gazecie ?
Myślę, że ja również do kosztów mogłabym się dołożyć ;)

najlepiej chyba w jakiejś popularnej lokalnej, regionalnej...

u nas w którejś gazecie ( chyba Gazeta Wrocławska) jest taki dodatek dla piesków poszukujących domu, zagubionych, znalezionych...
może jest u Was jakaś popularna dość gazeta, którą na przykład chętnie kupują w weekendy ze względu na program TV

a może nietypowa historia Depiego nadawałaby się na niewielki artykuł?

Posted

[quote name='mari23']najlepiej chyba w jakiejś popularnej lokalnej, regionalnej...

u nas w którejś gazecie ( chyba Gazeta Wrocławska) jest taki dodatek dla piesków poszukujących domu, zagubionych, znalezionych...
może jest u Was jakaś popularna dość gazeta, którą na przykład chętnie kupują w weekendy ze względu na program TV

a może nietypowa historia Depiego nadawałaby się na niewielki artykuł?[/QUOTE]

mari, jasne, nadawałaby się. W schronisku każda historia jest nietypowa, ale od czegoś trzeba zacząć.

Posted

[quote name='argentynka']O niee, zakochałam się w nim! Jak to możliwe, że taki piękny, z tak oryginalnym wyglądem psiak nie ma jeszcze domu! Rozgłoszę wśród znajomych w Lesku[/QUOTE]

Dzięki wielkie. Rozgłaszaj. No cóż, niejeden wyjątkowo oryginalny ma pecha.

• 2 weeks later...
Posted

argentynka napisał(a):
o niee, zakochałam się w nim! Jak to możliwe, że taki piękny, z tak oryginalnym wyglądem psiak nie ma jeszcze domu! Rozgłoszę wśród znajomych w lesku

wszystkie się w nim kochamy.... Tylko co mu po tej naszej miłości :(

Posted

Depiś zrobił się jeszcze bardziej puchaty, misiek z niego :loveu:
Dzisiaj piękna pogoda, a więc spacerek dłuższy z koleżanką, która nie dała mu zrobić zdjęcia :cool3: