agata51 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Depi, złoty jak słońce i jak słońce gorąca jest jego miłość do ludzi! Ludziu, kiedy się w końcu obudzisz i pokochasz Depisia? Kochany, a może dzisiaj? Quote
acha44 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 To prawie niemożliwe żeby takie cacko na 4łapkach było w schronie. Przecież on jest wyjątkowy - taka kula słońca na deszczowe dni... Niestety nie mogę zbyt wiele pomóc, przynajmniej będę zaglądać i chociaż głaski przesyłać internetowo.... Quote
Tuuli Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jak się dobrze przyjrzycie, możecie tu wypatrzeć kogoś znajomego:cool3:: do adopcji Rzesz�w - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierz�ta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Psy, pies, rasy psów, hodowle psów w Polsce - PsyiMy.pl Śliczny kudłacz:loveu: Quote
Granula Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 o ranyyy :placz: ile on już czeka na dom Depi ma teraz około 9 latek... tak? wrzucam jego banerek do podpisu... chociaż tyle dla niego zrobię Quote
Granula Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a czy Depi cały czas jest w schronisku? jak się dogaduje z innymi zwierzakami? jaki jest jego stan zdrowia? ale jestem natrętna z tymi pytaniami :eviltong: mogłabym zrobić parę ogłoszeń dla niego, ale potrzebuję informacji... a tylu stron wątku nie jestem w stanie przeczytać :roll: Quote
Tuuli Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Granula']a czy Depi cały czas jest w schronisku? jak się dogaduje z innymi zwierzakami? jaki jest jego stan zdrowia? ale jestem natrętna z tymi pytaniami :eviltong: mogłabym zrobić parę ogłoszeń dla niego, ale potrzebuję informacji... a tylu stron wątku nie jestem w stanie przeczytać :roll: Trochę info (zaczerpniętych ze schroniskowej strony) również tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/11524375-post5.html Poza tym Depi cieszy się dobrym zdrowiem, jest spokojnym psiakiem. Wciąż przebywa w schronisku, mimo, że bardzo podoba się odwiedzającym... A i z DT tutaj krucho...:shake: Co do ogłoszeń, oprócz już wspomnianych wczoraj dwóch stronek (adopcje.org i psyimy.pl), można go wypatrzyć również na adopcjapsa.pl:). Na pewno na innych stronach ma pełno ogłoszeń, ale niestety nie znam szczegółów;) Sama nie przekopałam się przez wątek:lol: Quote
ewatr Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Granula'] :eviltong: mogłabym zrobić parę ogłoszeń dla niego, ale potrzebuję informacji... a tylu stron wątku nie jestem w stanie przeczytać :roll: Ogłoszenia mozna robic bo ja obecnie go mam tylko na allegro : Nova Scotia Duck Tolling Retriever ? Złoty Depi i alegratka Quote
Granula Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ewatr... a czy wiadomo, czy Depi toleruje koty? Przeczytałam, że Depi wrócił z nieudanej adopcji z powodu swojej zazdrości o pana :-(... rozumiem, że skoro był już u kogoś, to wiadomo, że potrafi utrzymywać czystość w mieszkaniu Depi jest piękny... wręcz prześladują mnie jego oczy.:loveu: Mam jeszcze jedno pytanko, bo Depi jest obecnie w Rzeszowie. Czy z w razie czego byłby transport z Rzeszowa do Krakowa? Pytam dlatego, żebym wiedziała, gdzie mogę Depiego ogłaszać... chodzi mi o lokalne fora. Ja mieszkam w Krakowie, ale jestem z woj.śląskiego [dokładnie miejscowość-Żory] i z reguły 1 raz w miesiącu jeżdżę w odwiedziny do mamy... różnymi trasami [albo przez Alwernię, Oświęcim, Pszczynę... albo przez Kalwarię, Wadowice, Bielsko-Białą, Skoczów]. Gdybym wiedziała na 100%, że transport Depiego z Rzeszowa do Krakowa dałoby się zorganizować, to mogłabym go ogłaszać na tamtejszych lokalnych forach... bo w razie czego z Krakowa, gdzieś mniej więcej w okolice Żor zawsze mogłabym go dowieźć. Quote
Granula Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 zrobiłam Depiemu ogłoszenia tylko na woj.podkarpackie trochę mi się pomyliło w pierwszym ogłoszeniu i link aktywacyjny poszedł na maila [FONT="][email protected] :oops::oops::oops: jeżeli można, to proszę o aktywowanie tego ogłoszenia Petworld.pl kolejne już zrobiłam dobrze i są już aktywowane przeze mnie DEPI ma teraz ogłoszenia także tutaj: mojpupil.pl Aleokazja.pl. KupSprzedaj.pl Adopcja psa. pl 4lapy.pl gieldaogloszen.pl eoferty.com.pl ogloszenia.24polska.pl afisze.pl drobny.com.pl isu.pl Adin.pl Dwukropek.pl owi.pl przygarnijzwierzaka.pl ogloszenia.moje.pl [/FONT] Quote
Avaloth Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 u mnie Depcio jest tu : Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa tylko zdjęcia muszę zmienić przy następnej aktualizacji :) Quote
Granula Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 większość ogłoszeń, które wystawiałam jest na 3 miesiące :razz: mam nadzieję, że w końcu ktoś Depiego zabierze ...strasznie długo te ogłoszenia wystawiałam, bo na większości portali musiałam się rejestrować... ale Depi tak mi jakoś zapadł w sercu, że nie mogę o nim zapomnieć i nie próbować mu pomóc. Depi oby w końcu ktoś Cię zauważył i zabrał ze sobą do domu... bo kochać, to Cię kochają już chyba wszyscy na tym wątku ;) Quote
majka91 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Depi, ale ciotka gafe walnęła :oops::eviltong: chciała Ci zrobic ogłoszenie, wysłała zgłoszenie a tu patrzy, a tu pani Ewa ją (mnie) ubiegła na tym portalu. ;) Nic to, masz tam w takim razie 2 ogłoszenia. Jakby co to link do tego podam jutro. :oops: Quote
majka91 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :loveu::loveu::loveu: Czy kto? otrze ?zy z?otemu Depiemu? ;( - Og?oszenia adopcyjne zwierz?t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz?t Quote
agata51 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Złotości ty moje, o tej porze to tylko mizianko. :loveu: Ciotka też już spać idzie. Quote
ewatr Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Granula napisał(a):ewatr... a czy wiadomo, czy Depi toleruje koty? Przeczytałam, że Depi wrócił z nieudanej adopcji z powodu swojej zazdrości o pana :-(... rozumiem, że skoro był już u kogoś, to wiadomo, że potrafi utrzymywać czystość w mieszkaniu Depi jest piękny... wręcz prześladują mnie jego oczy.:loveu: Mam jeszcze jedno pytanko, bo Depi jest obecnie w Rzeszowie. Czy z w razie czego byłby transport z Rzeszowa do Krakowa? Depi był adoptowany i był tez z wielkim bólem serca oddany :-( ale faktycznie to pies jednego pana .Najlepiej by tez było jakby Depulek trafił do domu z ogrodem bo to wspaniały pies strózujacy / owczarki niemieckie moga sie schowac ;) / uwielbia pilnowac swojego terytorium i swojego własciciela .Jest przełagodny i kochany my nie mamy z nim zadnych problemów ale tez nikogo z nas nie traktuje jak całkowicie swojego " na wlasnośc "... Co do transportu to moze byc problem bo schronisko wydaje psa tylko potencjalnemu włascicielowi a nie przez posredników . Tak ze zapraszamy do Rzeszowa po psa . Dziękuje Wam :Rose: za wszytskie ogłoszenia dla Depulka zaraz je zbiore razem i wstawie do 1 postu ... Quote
Magdalenkl Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 W pazdzierniku glosilam schronisko Kundelek do glosowania na marzec na Krakvecie. Niestety wiekszosc wlasnie od marca chce ankiete i zostalo zgloszone 10 schronisk. Prosze o pomoc http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/index5.html Quote
Recommended Posts