Mysza2 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Marudko, 2 mogę dorzucić :evil_lol::evil_lol: Quote
Maruda666 Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Będzie okrągła dwudziestka :evil_lol: Quote
NikaEla Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Sama słodycz. podobno rudzielcom łatwo znaleźć domy.... oby Quote
Maruda666 Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Oby... rudasków jest tam pięć, szósty z tego miotu jest czarnuszek z takimi rudymi ,, prześwitami" - mają po dwa miesiące. Jest szóstka trzymiesięcznych burasków i piątka dwutygodniowych klusek, których nawet nie fociłyśmy. Quote
Nadziejka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Ale slicznosci kotunieczki:buzi::buzi::buzi:sciskam za zdrówko kocinkow i Panstwa :iloveyou:i aby się domeczki zglaszaly! Quote
Maruda666 Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Na dziś umówiłam sterylkę jednej z pani kotek - matki burasków. I co? - pani mnie poinformowała, że buraska od wczoraj wybrała wolność, ciekawe skąd wiedziała :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 ależ słodziaki - cudaki :loveu: aż trudno się nie zakochac :lol: Quote
asiuniab Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Maruda666']Na dziś umówiłam sterylkę jednej z pani kotek - matki burasków. I co? - pani mnie poinformowała, że buraska od wczoraj wybrała wolność, ciekawe skąd wiedziała :cool3:[/QUOTE] ale co się odwlecze to nie uciecze?? Quote
Maruda666 Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='asiuniab']ale co się odwlecze to nie uciecze??[/QUOTE] Niby nie:) Następny termin w czwartek - ciekawe co tym razem się wydarzy? Quote
asiuniab Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='Maruda666']Niby nie:) Następny termin w czwartek - ciekawe co tym razem się wydarzy?[/QUOTE] kochana niebo się nam na głowę nie zwali;) a wszystko inne możliwe:) Quote
Maruda666 Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Mam nadzieję, że kobita wreszcie dotrze, bo okazało się, ze miała już dwa terminy - ustalałam ja i jej sąsiadka. W końcu wet się wnerwi :diabloti: Quote
Maruda666 Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 (edited) I znów jestem :) Kolorowe kociaki pani mają powodzenie - jak tak dalej pójdzie, to wszystkie znajdą dom:) Buraskowata matka ma prawdziwego pecha:( - dziś miała odbyć się sterylka ( trzeci termin ), pani nawet ją doniosła do weta, co z tego skoro wieczorem mam telefon z gabinetu - sterylka niestety się nie odbyła - jakieś poważne komplikacje rodzinne lekarza :( A z lepszych wieści - Tosia, siostra czarnego Edzia wczoraj pojechała do domu :):) Pożegnalne zdjątko: A Edzio teraz wygląda tak : We wtorek na skutek wyboru złej drogi ( poszłam na skróty) trafiłam na coś takiego - 800g żywej wagi :(, około 6 tyg. To był przód, teraz tył ( po kilku dniach leczenia :( ) Kumpla ( tak go ochrzcił Tz) Edited October 4, 2013 by Maruda666 Quote
Maruda666 Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 (edited) Przód wczoraj wyglądał już tak :):) Za kilka dni będzie prawdziwy Banderas :evil_lol: Małe siedzi w łazience - ze względu na częsty niekontrolowany wyciek z tylnego zaworu :( Na szczęście pomalutku zaczyna się uszczelniać :) , tylko że jutro planowałam pójść po kolejną dawkę pasty uszczelniającej, a weta niet, nawet nie wiem co to za pasta :shake:. Zaczęłam mu dawać Nifuroxazid. Apetyt ma kosmiczny:) :) jest bardzo towarzyski - strach wejść do łazienki :evil_lol: Edited October 3, 2013 by Maruda666 Quote
Maruda666 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Młody już wypuszczony z łazienki, szaleje z czarnym Edziem po mieszkaniu. Wygląda tak, że można już myśleć o ogłoszeniach:) O Edzia niestety jakoś nikt nie pyta :shake: - czyżby nikt nie chciał czarnego kota na szczęście? Quote
asiuniab Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Maruda666 ale Kumpel miał szczęście, a Ty jesteś Aniołem:angel::angel::angel::angel: Quote
Nadziejka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 :iloveyou::glaszcze:p mateńko jaki bidunio:-(:-(Marudko janielico kocinkowa:modla::modla::modla:stokroc klanaimy za serce i sciskam za te wszystkie Wasze kocinki:iloveyou::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak:..9 serduniek?:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 kochany maleńki :( Marudko to ogromne szczęście że ogonek spotkał Cię na swojej drodze. Trzymam kciuki za zdrówko wszystkich ogonków:* Quote
Maruda666 Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 (edited) Zagadka - co to i kto to i ile to to ma łap ?? Trochę Maluszka: Byle kogo się nie boję :) ( to jeszcze w łazience ) Edited October 12, 2013 by Maruda666 Quote
Nadziejka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Malutek nowiutek :iloveyou::modla::calus: z Edziem:loveu: a jak dziś pupunia malutenka skarbenka? Quote
Maruda666 Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Ewuś od kilku dni już jest dobrze :) On się bardzo szybko regeneruje ;) Quote
Hope2 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Zaglądam do kociastych :) Marudko-chciałabyś może 5 kocich szczylków-dzikusków co to je ich mamunia przytargała bezczelnie jak już na ślepia widza i syczą, prychają i ludzia nie lubią? ;) Quote
Maruda666 Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Hope2 napisał(a):Zaglądam do kociastych :) Marudko-chciałabyś może 5 kocich szczylków-dzikusków co to je ich mamunia przytargała bezczelnie jak już na ślepia widza i syczą, prychają i ludzia nie lubią? ;) He, he, nie chce ;) Kocięta u pani chorują, niby ludzie są chętni, ale jak je widzą rezygnują :shake:albo pani nie odbiera telefonów :cool3: Jutro albo pojutrze postanowiłam przejąć trójkę rudasków - jak je doleczę szybko znajdą domki a pozostałym będzie lżej. A nasz Kumpel przed kilkoma godzinami poszedł do nowego domku :multi::multi: Tfu, tfu żeby nie zapeszyć ;) Quote
Recommended Posts