Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby... rudasków jest tam pięć, szósty z tego miotu jest czarnuszek z takimi rudymi ,, prześwitami" - mają po dwa miesiące. Jest szóstka trzymiesięcznych burasków i piątka dwutygodniowych klusek, których nawet nie fociłyśmy.

Posted

[quote name='Maruda666']Na dziś umówiłam sterylkę jednej z pani kotek - matki burasków. I co? - pani mnie poinformowała, że buraska od wczoraj wybrała wolność, ciekawe skąd wiedziała :cool3:[/QUOTE]
ale co się odwlecze to nie uciecze??

Posted (edited)

I znów jestem :)

Kolorowe kociaki pani mają powodzenie - jak tak dalej pójdzie, to wszystkie znajdą dom:) Buraskowata matka ma prawdziwego pecha:( - dziś miała odbyć się sterylka ( trzeci termin ), pani nawet ją doniosła do weta, co z tego skoro wieczorem mam telefon z gabinetu - sterylka niestety się nie odbyła - jakieś poważne komplikacje rodzinne lekarza :(

A z lepszych wieści - Tosia, siostra czarnego Edzia wczoraj pojechała do domu :):)

Pożegnalne zdjątko:

A Edzio teraz wygląda tak :

We wtorek na skutek wyboru złej drogi ( poszłam na skróty) trafiłam na coś takiego - 800g żywej wagi :(, około 6 tyg.

To był przód, teraz tył ( po kilku dniach leczenia :( )

Kumpla ( tak go ochrzcił Tz)

Edited by Maruda666
Posted (edited)

Przód wczoraj wyglądał już tak :):)

Za kilka dni będzie prawdziwy Banderas :evil_lol: Małe siedzi w łazience - ze względu na częsty niekontrolowany wyciek z tylnego zaworu :( Na szczęście pomalutku zaczyna się uszczelniać :) , tylko że jutro planowałam pójść po kolejną dawkę pasty uszczelniającej, a weta niet, nawet nie wiem co to za pasta :shake:. Zaczęłam mu dawać Nifuroxazid. Apetyt ma kosmiczny:) :) jest bardzo towarzyski - strach wejść do łazienki :evil_lol:

Edited by Maruda666
Posted

Młody już wypuszczony z łazienki, szaleje z czarnym Edziem po mieszkaniu. Wygląda tak, że można już myśleć o ogłoszeniach:) O Edzia niestety jakoś nikt nie pyta :shake: - czyżby nikt nie chciał czarnego kota na szczęście?

Posted

:iloveyou::glaszcze:p mateńko jaki bidunio:-(:-(Marudko janielico kocinkowa:modla::modla::modla:stokroc klanaimy za serce i sciskam za te wszystkie Wasze kocinki:iloveyou::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak:..9 serduniek?:loveu:

Posted

Zaglądam do kociastych :) Marudko-chciałabyś może 5 kocich szczylków-dzikusków co to je ich mamunia przytargała bezczelnie jak już na ślepia widza i syczą, prychają i ludzia nie lubią? ;)

• 2 weeks later...
Posted

Hope2 napisał(a):
Zaglądam do kociastych :) Marudko-chciałabyś może 5 kocich szczylków-dzikusków co to je ich mamunia przytargała bezczelnie jak już na ślepia widza i syczą, prychają i ludzia nie lubią? ;)

He, he, nie chce ;)

Kocięta u pani chorują, niby ludzie są chętni, ale jak je widzą rezygnują :shake:albo pani nie odbiera telefonów :cool3:

Jutro albo pojutrze postanowiłam przejąć trójkę rudasków - jak je doleczę szybko znajdą domki a pozostałym będzie lżej.

A nasz Kumpel przed kilkoma godzinami poszedł do nowego domku :multi::multi: Tfu, tfu żeby nie zapeszyć ;)