Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sonek666']No to już dzisiaj drugi wątek, na którym widzę moje "cudeńka" :evil_lol:
Gapkowi się ogon zawieruszył :evil_lol:[/QUOTE]

Nie zawieruszył się :) jest ale taki coś cieniutki ;)

• 2 weeks later...
Posted

Marudko sciskuniam calutenkie stadeczko Wasze i podoreczkowe:bye::calus::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
zakonczyl sie bazarus , slij mi kochana moja - num konta do wplaty
pozdrawiam:bye::iloveyou:

Posted

I ja przybiegam za Marticzka:kociak::Dog_run::kociak:i o wiosenke prosze w imieniu wszystkich istotek:bye::bye:Marudeczko pozdrawiamy calunie stadeczko :kociak:i ..menza ...tate :loveu:znaczy sie tz -ta , bo onci jakos ten Tata byl malunio pozdrawiany:B-fly::B-fly:to sie ja poprawic muszem:oops:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
I ja przybiegam za Marticzka:kociak::Dog_run::kociak:i o wiosenke prosze w imieniu wszystkich istotek:bye::bye:Marudeczko pozdrawiamy calunie stadeczko :kociak:i ..menza ...tate :loveu:znaczy sie tz -ta , bo onci jakos ten Tata byl malunio pozdrawiany:B-fly::B-fly:to sie ja poprawic muszem:oops:

Ewcia uratowała honor ciotek z Zagłębia :lol:

Posted

[quote name='ewa gonzales'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241413-Dla-TOZ-Złotoryja-i-dla-Reksia-sercem-zapraszam-od-24-03-6-04-godz-22-00[/URL] :multi::multi::multi::iloveyou::loveu: oj takk i razem z Marticzka zapraszunkamy na baz baz [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/4769/94005587.gif[/IMG]:cool2::bigcool:
jak ja tam namieszalam oj ..... ale bedzie ok ok[/QUOTE]

Oj tak :) na piękny i wesoły bazarek ślicznie zapraszamy :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Marudko :B-fly:pisiaj cos pisiaj :multi:ku nam , bo jak nie ...ta jak zajedziemy z Marticzka i jak dorwiemyyyyy:diabloti::evil_lol:
pozdrawiamyyyyy:multi:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Marudko :B-fly:pisiaj cos pisiaj :multi:ku nam , bo jak nie ...ta jak zajedziemy z Marticzka i jak dorwiemyyyyy:diabloti::evil_lol:
pozdrawiamyyyyy:multi:

Marudko a Ewci uwierz mi na słowo ostatnio aż strach się bać :diabloti: tak nam się dziewczyna rozszalała :lol:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Fakt zaniedbałam się :oops: Ale już jestem :):) - dziękuję dziewczyny za obecność na wątku :loveu: Jakoś tak wydawało mi się, że nikt tu już nie zagląda - a tu taka miła niespodzianka:)

U nas bez zmian;) - ilość ogonów jak poprzednio - 7.
W sobotę mieliśmy odwiedziny Nikaragui z Niką i tz-etem ( kolejność chyba nie ta :evil_lol:) i miałam nadzieję, że liczebność stada na skutek działalności Niki się zmniejszy :evil_lol: Nika to bardzo mądry i grzeczny psiak :loveu:- nadal mamy siedem kotów;) Gorzej zachowywał się mój Gapciu, który okazał się psiożercą :evil_lol:

Z kotów dochodzących - przed kilkoma tygodniami widziałam Farcika - wyglądał dobrze, ale spotkałam go w zupełnie innych okolicach - chyba zmienił miejsce. Maćka nadal nie ma i obawiam się, że już nie będzie :shake:. Pojawia się nowa chyba domowa bieda - śliczny burasek z białymi łapkami. Dorosłe kocurzysko, bardzo przymilne:) domagające się saszetki;) Przychodzi co kilka dni, ale wiem, że kilka ulic dalej też jest dokarmiany ( karmi go prezeska TOZu :) ).
Dzikuski dostają regularnie jedzenie, ale praktycznie ich nie widuję - wykładam im wieczorami, czasami jakiegoś widuję, ale to takie prawdziwe dzikusy, od razu uciekają.

Edited by Maruda666
Posted

Jeszcze napiszę o białym Lolku ze śmietnika - chodzi krok w krok za Guciem, razem śpią w łóżku - kładąc się muszę chodzić na paluszkach i dosłownie wsuwać się pod kołdrę. Gdy Gutek- Gapek wchodzi do kuchni, wiadomo że na 99% zaraz pojawi się Loluś.
Mały nadal boi się gwałtownych ruchów, podniesienia kołdry. Ale zaczął domagać się głasków - pcha się pod rękę widząc, że któryś jest głaskany :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

U kociatych po staremu:) Mieliśmy w międzyczasie tasiemca ( chyba Lolek przytaszczył z sobą? mimo że był odrobaczony na wejściu? ) Objawy miała tylko Ciniuta, kot całkowicie nie wychodzący. Ale już paskuda wytępiona ( tasiemiec, nie Cinka ;) ).
Miałam taki plan, co by Lolka latem wystawiać na dwór - tyle lat tu żył, to by sobie dokarmiany poradził. Ale on wcale do drzwi się nie garnie, więc raczej kotem domowym u nas zostanie;)

Na bazarku Inki ( http://www.dogomania.pl/forum/threads/244594-*-NOCHALE-DO-BOJU-!-*-o-cel-20-i-80-na-Baloniarki-*-ceglany-do-21-07-g-22 ) zamieściłam nos Gapcia, to tutaj też go wkleję :)

Edited by Maruda666