Aimez_moi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Wszystko bedzie dobrze.....mocno trzymam kciuki....:) Quote
AgusiaP Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Nutka odebralysmy dopiero przed 20ta.Pan doktor powiedzial, ze zabieg przebiegl bez komplikacji:lol: Gabrysia ma dac jej wode, jezeli nie bedzie wymiotowac mozna dac jej po jakim czasie troszeczke jedzonka;) Zrobilysmy jej pare zdjec w lecznicy;) Jurto jedziemy na zastrzyk, po fakture i zaplacic za zabieg;) 15 pazdzirnika sciagniecie szwow;) Dziewczynki jaka ona jest kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
kolejna kobietka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 wszystko dobrze juhu!!! :multi: :loveu: Quote
AgusiaP Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Mysza2']Dziękujemy za wieści Agusiu:) A ja Gabi?[/QUOTE] Dala rade Myszeczko, jesli chodzi o Nutke :roll:;) Quote
Martika&Aischa Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='AgusiaP']Nutka odebralysmy dopiero przed 20ta.Pan doktor powiedzial, ze zabieg przebiegl bez komplikacji:lol: Gabrysia ma dac jej wode, jezeli nie bedzie wymiotowac mozna dac jej po jakim czasie troszeczke jedzonka;) Zrobilysmy jej pare zdjec w lecznicy;) Jurto jedziemy na zastrzyk, po fakture i zaplacic za zabieg;) 15 pazdzirnika sciagniecie szwow;) Dziewczynki jaka ona jest kochana:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dzielna Dziewczynka :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 odwiedzam Nutke... przytulam Gabrysiu :calus: Quote
Nadziejka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 :modla:[FONT=comic sans ms]Gabryniu , Nutenko[/FONT]:iloveyou::buzi:sciskuniamy Quote
ewu Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 (edited) Wspaniale,że już po. Sory Nutko ale nie miałam netu , jedynie jakiś bezprzewodowy dramat.....Byli dzisiaj z Netii i już wszystko działa. Edited October 5, 2012 by ewu Quote
ewu Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Gabi79']Wchodzę na chwilę. Bardzo wszystkim dziękuję za współczucie i słowa otuchy. Nie wiem kiedy minie smutek, żal, cierpienie............... Ciężko mi bardzo, ale trzeba przetrwać i żyć dalej. Dlatego umówiłam Nuteczkę na sterylizację w czwartek na 13.00 Pojedziemy autobusem, a po wszystkim AgusiaP nas odbierze - Aguś z góry dzięki[/QUOTE] Trzymaj się Kochana. Kiedy odeszła moja Mama myślałam,że już nigdy nie będę się śmiać,że już nigdy nie będę wesoła,że będę Jej zawsze szukać...:( Po czasie zrozumiałam,że Ona by tego nie chciała...Twoja Babcia też nie chciałaby żebyś tak strasznie cierpiała.... Quote
Beatkaa Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Odwiedzam po kilku dniach nieobecności Nutkę,super,że mała już po zabiegu... :) Przytulam Gabrysiu! Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='ewu']Trzymaj się Kochana. Kiedy odeszła moja Mama myślałam,że już nigdy nie będę się śmiać,że już nigdy nie będę wesoła,że będę Jej zawsze szukać...:( Po czasie zrozumiałam,że Ona by tego nie chciała...Twoja Babcia też nie chciałaby żebyś tak strasznie cierpiała....[/QUOTE] To bardzo piekne jest....... Quote
Nadziejka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 :thumbs:[FONT=comic sans ms]milion pozdrawionek wam slemy[/FONT]:iloveyou: Quote
kolejna kobietka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 odwiedzam, usciski przesylam! :calus: Quote
AgusiaP Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Wczoraj bylysmy z Nutka u weta;) Wszystko jest ok:lol: Ona jest taka grzeczna i tylko swoja dupinke pcha do auta:loveu: Uwielbia jezdzic samochodem:lol: W poniedzialek jedziemy jeszcze na kontrolna wizyte;) Koszt sterylki 209zl Quote
Martika&Aischa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='AgusiaP']Wczoraj bylysmy z Nutka u weta;) Wszystko jest ok:lol: Ona jest taka grzeczna i tylko swoja dupinke pcha do auta:loveu: Uwielbia jezdzic samochodem:lol: W poniedzialek jedziemy jeszcze na kontrolna wizyte;) Koszt sterylki 209zl[/QUOTE] Kochana sunieczka :) teraz tylko superrrrrrrrr domku jej trzeba :):):) Quote
AgusiaP Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Z charakteru przypomina mi nasza Lalunie;):loveu: Quote
Martika&Aischa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Aguś a czy Nutka ma ogłoszenia ??? :roll: Quote
Martika&Aischa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 No to Gabi napisz proszę tekst do ogłoszeń ...trzeba małą ogłaszać i niech biegnie do wymarzonego domku :) Quote
AgusiaP Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Rozmawialam z Gabi wczoraj jak bylysmy u weta, ze to najlepszy moment jak jest jeszcze na L4, zeby sklecila jakis tekst do ogloszen;) Tekst dla Perelki przyniosl jej szczescie, wiec mysle, ze tak samo bedzie z Uszatka:lol: Quote
ewu Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='AgusiaP']Rozmawialam z Gabi wczoraj jak bylysmy u weta, ze to najlepszy moment jak jest jeszcze na L4, zeby sklecila jakis tekst do ogloszen;) Tekst dla Perelki przyniosl jej szczescie, wiec mysle, ze tak samo bedzie z Uszatka:lol:[/QUOTE] Z pewnością:) Quote
Recommended Posts