Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zofija napisał(a):
U nas nikt nie ma. A hyclów nie znam. Jak ktoś zna jakiegoś "fachowca" od łapania psów. Dysponującego odpowiednim sprzętem to proszę o namiar-oczywiście zapłacimy!!!
nie znam:shake:

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Echinacea napisał(a):
to super wiadomość!!!!!!!!!!

Nie ma szału, bo jednak mimo ze, spędziła noc w towarzystwie psa z gospodarstwa, znowu uciekła na widok człowieka.:-(

Posted

Tak, Pan tylko dotknął drzwi i juz jej nie było. Jest tam cały czas. Będę rozmawiać z sąsiadami. Oni ją widzą. Dzisiaj chce jej dać do jedzenia sedanin. Jedziemy tam z Belą. Zaczynam tracić nadzieję. Ktoś z pistoletem-albo Furciaczek...

Posted

yolanovi napisał(a):
Co z Gruzją? Udało sie sunie złapać?

niestety nie. postanowiłyśmy z gospodarzami, ze będą ją oswajać. Pies nie podejdzie. Nie ma szans. A do tych ludzi podchodzi coraz bliżej. Oni teraz mają 2 tygodnie urlopu.No i druga sprawa -będę załatwiać kogoś z pistoletem.

Posted

Zofija napisał(a):
niestety nie. postanowiłyśmy z gospodarzami, ze będą ją oswajać. Pies nie podejdzie. Nie ma szans. A do tych ludzi podchodzi coraz bliżej. Oni teraz mają 2 tygodnie urlopu.No i druga sprawa -będę załatwiać kogoś z pistoletem.

Najważniejsze, żeby jej nie wystraszyć, żeby nie zniknęła. Może powoli zaufa Państwu gospodarzom i wtedy.... KIbicuję suni z całych sił

Posted

zaglądam z kciukami ogromnymi :modla::modla::thumbs::thumbs: o amtenko ale się dzieje .... Gruzjenko daj się zlapac :-( boc ciotki nam się wykoncza kochana

Posted

Gruzja była w nocy i rano (nie dali rady jej zamknąć) i potem znikneła... Już brak mi słów. Jeżeli ona tam wróci to nie czekam, załatwiAm pistolet. Jutra Ala ma dzwonić do Pana, który "to robi".
Przy okazji-dziękuję Kochanej Beli51 i Martice-że przyjechały do Kiczyc mi pomóc. Bardzo, bardzo dziękuję-Dziewczyny jechały, aż z Sosnowca, i w sumie na darmo:(.
DZIĘKUJĘ!!!

Posted

Zofija napisał(a):
Gruzja była w nocy i rano (nie dali rady jej zamknąć) i potem znikneła... Już brak mi słów. Jeżeli ona tam wróci to nie czekam, załatwiAm pistolet. Jutra Ala ma dzwonić do Pana, który "to robi".
Przy okazji-dziękuję Kochanej Beli51 i Martice-że przyjechały do Kiczyc mi pomóc. Bardzo, bardzo dziękuję-Dziewczyny jechały, aż z Sosnowca, i w sumie na darmo:(.
DZIĘKUJĘ!!!

Zosiu kibicuję Gruzji z całych sił i tak strasznie mi jej żal ....jeśli trzeba będzie znowu pomóc na pewno pomożemy. Mam nadzieję że Pan ją jednak przechytrzy :( nawet nie chce myślec jak przyjdą burze i się sunia przestraszy :( wówczas będziemy szukac wiatru w polu.

Posted

Zofija napisał(a):
Gruzji nie ma od wczoraj. Już mam Pana, który strzela. Ale Gruzji nie ma... Jeżeli nie wróci pojadę znowu jej szukać

Załamała mnie ta wiadomosc.

Posted

Zofija napisał(a):
Gruzji nie ma od wczoraj. Już mam Pana, który strzela. Ale Gruzji nie ma... Jeżeli nie wróci pojadę znowu jej szukać

Zosiu mam nadzieję ,że wróci,że głód ją przygna.Kurcze a tak dobrze się zapowiadało:-(

Posted

phase napisał(a):
Czy Gruzja jak zostanie złapana to wraca od razu do właścicieli? Już ogarnęli przejście przez które sunia uciekła?

Z tego co wiem, to nie wróci.:shake:
Ale na razie to drugorzedna sprawa. Bosze, niech ten pies sie znajdzie:modla:

Posted

bela51 napisał(a):
Zagladam, ale bez nadziei. Bo Zosia,pewnie by zadzwoniła...

pojawiła się-miałam telefon pół godziny temu. Jak Panu, który strzela będzie pasowało, to tam dzisiaj jedziemy. No i jak nie będzie burz i ulewy

Posted

Zofija napisał(a):
pojawiła się-miałam telefon pół godziny temu. Jak Panu, który strzela będzie pasowało, to tam dzisiaj jedziemy. No i jak nie będzie burz i ulewy

NIe bedzie burz !!! Nie moze byc !