Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie dotarłam:(. To przyjaciółka od naszej wolontariuszki. W tym tygodniu załątwię to na pewno!!!!! Ona i tak ją weźmie końcem lipca.

• 3 weeks later...
  • Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już piszę!!!!! Tak, była. Gruzja we wtorek jedzie do nowego domu. Bardzo się jednak martwię bo to taka delikatna dziewczynka. W sensie Państwo bardzo fajni. Ale ona ma tę psychikę tak delikatną. Poczekajmy do wtorku

Posted

[quote name='phase']Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za domek!! Daj ciocia od razu znac jak poszlo spotkanie i jak zareagowala Gruzja.[/QUOTE]

tak, tak!!!!! Dam -oczywiście!!!!

Posted

I ja też czekam na wieści! Gruzja, trzymaj się. Nowi właściciele będą na pewno musieli włożyć sporo pracy no i wiedzieć, czego realnie oczekiwać od Gruzji, dać jej dużo wsparcia ale jestem dobrej myśli :-))))))))))))

Posted

rozliczenie lipiec:
[FONT=Bookman Old Style]01.07. Roland_De - 25zł
01.07. Alla Chrzanowska -30zł
05.07. Jolusia-10zł
08.07. Aga_ 20zł
11.07. Redpit -10zł
31.07. Roland_De-25zł
razem=120zł minus460zł (poprzedni miesiąc) =minus340zł -400zł hoteli lipiec
Na koncie Gruzji na dzień 31.07.13 jest minus 740,00zł[/FONT]

Posted

[quote name='Zofija']transport przesunięty na wtorek.... straszne korki..[/QUOTE]

Już zrobiłam przelew na Gruzję, ciut więcej.
ja też się o nią boję,mam nadzieję że nowy domek jest dobry, odpowiedzialny i odpowiedni.. nie wypada chyba pytać na forum, kto Gruzję zaadoptował ? coś na temat nowych opiekunów..?

Posted

Zagapiłam się z moją deklaracją za lipiec (zlecenie stałe się skończyło). Widzę jednak że dziewczynka ma domek. Wpłatę za lipiec i sierpień zaksiegujcie na jej konto, bo długi i tak są nie małe...

Posted

transport znowu przesunięty na jutro... Państwo mieszkają pod Skoczowem-kilkanaście kilmetrów od Cieszyna, czyli ode mnie. Mają dom z ogrodem. Ostatni ich psiur żył kilkanaście lat-też ze schroniska-owvczarek. Gruzja będzie mieszkałą w budzie, którą dostali od nas i będzie mogła swobodnie biegać po ogrodzie. W domu z reguły ktoś jet. Państwo w przyszłości chcą adoptować jeszcze jednego psiaka.

Posted

Dzisiaj też jadła i piła:). Rozmawiałam z Furciaczkiem. Nie mogła uwierzyć, ze Gruzja już w pierwszym dniu jadła:). Ale jak przychodzi Pańcia, to chowa się do budy. Postęp od wczoraj- już nie na sam koniec budy, tylko do połowy:)