WinterGirl Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 a_ga.isk napisał(a): Kurczak, z taka blyszczaca sierscia to do reklamy szamponu :D WielkoLUD w reklamie zjadłby wszytkich obecnych przy kręceniu reemkamówki P.S. [SIZE=3]DUŻO słońca Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
DiDDlina85 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Śliczne są te Twoje psiaki..i ten duży i ten mały:) SŁODKIE:loveu: Quote
Agushka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 bGirl napisał(a): WielkoLUD w reklamie zjadłby wszytkich obecnych przy kręceniu reemkamówki serio on takiego groźnego udaje? a wygląda jak aniołeczek :loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Agushka napisał(a):serio on takiego groźnego udaje? a wygląda jak aniołeczek :loveu::loveu: za te miluchne określenie, zawsze tylko WieloLud, koń (mustang :lol!:).. [SIZE=2]a tu aniołeczek z niego :siara: tylko jak śpi i bardzo chce coś od dwu- nożnej, tak to dokazują z białasem, rządzą domem i okolicą :diabloti:. Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
a_ga.isk Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 bGirl napisał(a): WielkoLUD w reklamie zjadłby wszytkich obecnych przy kręceniu reemkamówki P.S. [SIZE=3]DUŻO słońca Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD E tam :eviltong: Praca wymaga poswiecen :razz: A efekt koncowy bylby pewnie swietny.... tylko czy zostalby ktos do jego podziwiania ? :diabloti: Quote
marzenna79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 bGirl napisał(a):komplemenciary marzenna79 Dla Beja Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Tańcowały dwa Michały, Jeden duży drugi mały...:loveu::loveu: Gdy ten czarny zaczął krążyć, To ten biały nie mógł zdążyć.:evil_lol: :evil_lol: Ponownie Was witamy, I pieski śliczne czule miziamy. Quote
Samturia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 witamy, pozdrawiamy... i zdjęć wymgamy... :) super psiaki :) Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Witajcie czarno-biali :loveu: Zdjęć stanowczo za mało :shake: Sta - now - czo :mad: Quote
WinterGirl Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 a_ga.isk napisał(a):E tam :eviltong: Praca wymaga poswiecen :razz: A efekt koncowy bylby pewnie swietny.... tylko czy zostalby ktos do jego podziwiania ? :diabloti: w efekcie końcowym zostaniesz you & I do podziwiania :lol!: i biała siostra marzenna79 Samturia Rinuś madziasto4 Sta - now - czo się poprawimy Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Witam po krociutkiej przerwie ile pieknych i uroczych zdjec!!! cudne.... nic tylko wyglaskaj Cleo i Teddy ode mnie i Tajfunka Quote
eria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dobry wieczór!! spodziewałam sie fotek a tu nic :mad: Quote
WinterGirl Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 eria napisał(a):dobry wieczór!! spodziewałam sie fotek a tu nic :mad: SKARGA bo dwu- nożna tutaj gadu- gadu i (..) zapomina wrzucić, my idziemy grzecznie spać, ..WielkoLUD tak ziewa, że zaraz mnie połknie- Cleosia :bluepaw: Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Likaa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Nowe fotki ;] Czekamy ! :) I życzymy wam kolorowych,miłych snów a dwu-nożnej Pani samych koszmarów,pożałuje że foteczek nie wstawiła :evil: :Lol: Quote
WinterGirl Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Likaa napisał(a):Nowe fotki ;] Czekamy ! :) I życzymy wam kolorowych,miłych snów a dwu-nożnej Pani samych koszmarów,pożałuje że foteczek nie wstawiła :evil: :Lol: To tak do podusi, poduszeczka Cleosi :diabloti: moje kudłate łapeczki (tuptuś) P.S. łapacz snów nas ochroni (..) [SIZE=2]Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Likaa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No masz szczęście że choć ten łapacz :twisted: :lol: A podusia piękna i pazurki też bombowe :D Quote
WinterGirl Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Likaa napisał(a):No masz szczęście że choć ten łapacz :twisted: :lol: A podusia piękna i pazurki też bombowe :D Uff dwu- nożna bezpieczna :laugh2_2: Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Likaa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ;] Kiedyś cię dopadną te moje koszmary :lol: A pazurki Cleosi piękne... żeby nie było .. dwu nożnej pani też :D Quote
marzenna79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Nonono, jakie piękne pazurki...:loveu: Cleo też...:evil_lol: A poduszki wszystkie piękne.... Dobranoc ! Miłych i kolorowych snów ! :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
WinterGirl Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Likaa napisał(a):;] Kiedyś cię dopadną te moje koszmary :lol: A pazurki Cleosi piękne... żeby nie było .. dwu nożnej pani też :D buziale marzenna79 kolorowych snów Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 czarodziej88 napisał(a):Jestem tutaj gościnnie i zostawiam po sobie ślad :) naprawdę wspaniałe psiaki, goraco pozdrawiam Cleo, WielkoLUDa oraz dwu- nożną ;) jest nam niezmiernie miło Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ło boszeeee te szpony na zdjeciu to Twoje ?:crazyeye: :crazyeye: Quote
WinterGirl Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 eria napisał(a):ło boszeeee te szpony na zdjeciu to Twoje ?:crazyeye: :crazyeye: eria tęskniliśmy za Tobą, czarny brat najbardziej szpony, (szponki) moje :diabloti: co u twojego duetu? Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 myślę że jutro na wystawie się poznamy <lol> ale kontaktu z Twoimi szponami mieć bym nie chciała :D Quote
WinterGirl Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 eria napisał(a):myślę że jutro na wystawie się poznamy <lol> ale kontaktu z Twoimi szponami mieć bym nie chciała :D nareszcie, najpierw dwu- nożne, a później piechy (..) Moje szpony nie są takie groźne na jakie wyglądają :lol!: [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Recommended Posts