WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='ewelinabuck']sliczne pieski:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='a_ga.isk']Jejku mały Teddy :loveu: dziękujemy ogromne tulasy Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=2] Quote
eria Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 a ja jako dogomaruda powiem że fot mało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='eria']a ja jako dogomaruda powiem że fot mało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poddaje się dogomarudo postaramy się poprawić!? zasypiemy Cię fotkami jak nas śnieg dzisiaj zasypał (..) [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=2] Quote
ewelinabuck Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 bardzo do siebie pasuja twoje psiaki:p :p :p sliczny kontrast;) Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='ewelinabuck']bardzo do siebie pasuja twoje psiaki:p :p :p sliczny kontrast;) W naszej okolicy nadal jesteśmy tematem numer one, biało- czarni górą dziękujemy za miluchne słowa [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=2] Quote
Marta_Ares Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witamy wpadlismy z rewizyta ale cudniasta ta Twoja parka:loveu: :loveu: :loveu: tylko dlaczego tak malo zdjec???:mad::eviltong: Quote
małyskrzat Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='bGirl']piechy wyczochrane :diabloti: a to moje poduszkowce bGirl & Cleo :bluepaw: , TEDDY witaj skusiłam sie na odwiedzinki:lol: super duecik a powyższe zdjęcie mnie urzekło!:loveu: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Marta_Ares']Witamy wpadlismy z rewizyta ale cudniasta ta Twoja parka:loveu: :loveu: :loveu: tylko dlaczego tak malo zdjec???:mad::eviltong: [quote name='małyskrzat']witaj skusiłam sie na odwiedzinki:lol: super duecik a powyższe zdjęcie mnie urzekło!:loveu: Kuszenie to nasza spacjalność :lol!: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=2] Quote
eria Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Rinuś napisał(a):Aniu a ta mina co znaczy??:evil_lol::evil_lol:ja mam swoja interpretacje na ta mine bo w sumie to tez bym taka wstawila krzywa mine bo zauwazylam cos niemilego:shake::shake: tzn ta mina kojarzy mi sie z taka mina " ;/ " ale to chyba nie ta sama co?? a ja ją interpretuję jako takie stwierdzenie "suuupeeeeeeeer..."ale nie w takim złym znaczeniu, bo od tego jest ta minka ::angryy: a ja użyłam tej::cool1: dla podkreślenia lekkiego mojego niezadowolenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Leniuchy Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='bGirl']Leniuchy No tak, a cóż innego robić w pierwszy dzień wiosny, kiedy za oknem taka pogoda...:roll: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='niunia32']slodkie leniuszki! :) wymiziaj je od nas niunia32 załatwione, tulaków nigdy za mało (nie odmawiamy) [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
gogunia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='bGirl']Leniuchy Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD śliczne fotki !!! :loveu: Quote
eria Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 a Cleo na Twoich kolanach śpi na tej focie??? a ten duży wygodny se na podusi drzemie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 eria poduszkowce zwane też kanapowce więdzą gdzie najlepiej się ułożyć, Cleo uwielbia spać na dwu- nożnej... [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='bGirl']niunia32 załatwione, tulaków nigdy za mało (nie odmawiamy) takie slodkie psiaki to tylko tulic :) :) :) na ich miejscu tez bym nie odmawiala nikomu pieszczot :) Quote
zuzolandia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 .czorny na poduszce z IKEI sie wyleguje eheheh Witaj kochaniutka ...... widze ze u Ciebie psioki preferuja błogie lenistwo....my tez jakos ostatnio mamy strasznego lenia .....;-) Buziaczki Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 zmierzam powoli w stronę łóżeczka (..) dzisiaj noc bez bracisza pojechał z papą, ja pilnuje dwu- nożnej... wracaj do nas szybciutko! twoja malutka Cleosia buzial TEDZIKU ILY A wszytkim życze spokojnej nocy... [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
marzenna79 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='bGirl']Leniuchy Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Witam ciemną nocką Cleosia i WielkoLUDzika !!! :multi::multi: [SIZE=4]W końcu doczekaliśmy się fotek chłopaków.:loveu::loveu: Cześć bGirl ! :multi::loveu: Śpią chłopaki,że aż miło. Śliczne dwa braciszki.:loveu::loveu: :smilecol:Kolorowych snów[SIZE=4]:smilecol: Quote
Juszes Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='bGirl']Leniuchy slodkie spiochy :loveu::loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 marzenna79 to bracik i siostrzyczka [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Recommended Posts