WinterGirl Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 HAU Nazywam się Cleo, i jestem już (prawie) 1,5 z moją dwu- nożną panią. Mam starszego braciszka TEDDY, to czarny sznaucer olbrzym. Uwielbiam go podgryzać za brode i wyjadać jedzenie z jego miski (ale tylko wtedy kiedy nie widzi). Na KŁAPOUCHEGO zawsze moge liczyć, pilnuje mnie z dwu- nożną panią na spacerach, czasem nakrzyczy (jak sobie zasłurze), ale i tak wiem, że baaardzo mnie kocha. Za to braciszek lubi pić wode z mojej małej miseczki i podkradać mi zabawki z racji wieku mam ich troszkę więcej. Zapomniałabym napisać że uwielbiam NASZE drzemki na jego wielkim posłaniu, przytulić się, on jest taki duży i cieplutki, tylko zdarza się mu chrapać. Powoli będę kończyć bo czas na Cezara z wołowinką i wątróbką, mój ulubiony smak, a dwu- nożna pani już jest w kuchni, Pozdrawiam Mała Biała z napędem na cztery łapy i Kłapouchy.. Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Śliczna sunia :) Zdjęcia odrobinę za duże ;) Quote
DiDDlina85 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Sliczn białe maleństwo:) więcej zdjęc prosze:loveu: Quote
Likaa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale Cleosia jest piękna ! Normalnie mój kawaler gdyby Kamcie i Cleosie na żywo poznał to by głowe dla nich stracił ;) Zdjęcia bombowe ! Czekamny na te najnowsze :lol: Pozdrawiamy Lika&Taffy Quote
WinterGirl Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 I obecna Cleo... i ze starszym braciszkiem zimowy sen [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Xiara Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witam! Sunia śliczna :loveu: :loveu: A ta fotka jest cudowna po prostu :loveu: Pozdrawiam! :) Quote
WinterGirl Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 TEDDY sznaucer olbrzym, czarny zwany mrówką vel WielkoLUD (starszy brat Cleo) bGirl & Cleo , WielkoLUD Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Teddy jest piękny :sweetCyb: Cudowny olbrzymi czarnuch :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 duet biało- czarny dziękuje za ciepłe słowa :bluepaw: Quote
Sylvia_76 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 jest!!! Jest galeria najpiękniejszego czarno białego tandemu!!! :loveu: Witaj bGirl, Cleo i Teddy!!! Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witaj kochana - jesteśmy westowową rodzinką :hand: Fajna poduszka :siara:Ale pies też niczego sobie :iloveyou: :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 bGirl umiesz wielokrotnie cytować :hmmmm: ? Quote
Likaa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 No w końcu zobaczyłam Teddiego ! Przepiękny olbrzymek ! Cudeńko ! Podrawiamy Lika & Taffy Quote
WinterGirl Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 mój wilekolud cieszyć się z miłych kometarzy Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pytałaś się mnie na gg o co chodzi z wielokrotnym cytowaniem . Pokaże to na przykładzie :cool3: [quote name='madziasto4']Śliczna sunia :) Zdjęcia odrobinę za duże ;) Rzeczywiście były ciut za duże , max 500x500 [quote name='DiDDlina85']Sliczn białe maleństwo:) więcej zdjęc prosze:loveu: Właśnie , więcej zdjęć :mad: Quote
WinterGirl Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 już my się postaramy o większą ilość zdięć :diabloti: Quote
Xiara Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='bGirl']już my się postaramy o większą ilość zdięć :diabloti: I tak ma być :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Xiara napisał(a):I tak ma być :evil_lol: moje rodzeństwo jak widzi aparat to albo ucieka, albo ładnie pozuje ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='madziasto4']Śliczny duet :iloveyou: Kontrastowy :lol: I o to chodzi :evil_lol: Ma być orginalnie :loveu: [quote name='bGirl']już my się postaramy o większą ilość zdięć :diabloti: Właśnie , więcej fotecek :mad: Quote
Sylwia&westie Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 super twn twój foto blog ;) Czekam na wiecej nowych zdjec :P u mnie urwis po trymowaniu 1 zdjęcie w naszej galeri :) pozdrawiamy buziaczki dla cleo od urwiska :razz: Quote
WinterGirl Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Sylwia&westie napisał(a):super twn twój foto blog ;) Czekam na wiecej nowych zdjec :P u mnie urwis po trymowaniu 1 zdjęcie w naszej galeri :) pozdrawiamy buziaczki dla cleo od urwiska :razz: dziękujemy za buziale :oops: Quote
Recommended Posts