tygra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 fajne kontrasty u Was panują :) małe i duze ,czarne i białe Quote
Agushka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witam cieplutko. Śliczne fotki, super psiaczki. Szczególnie ten większy:loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Cieplutko witam nowoprzybyłych i zapraszam częściej.. Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agushka napisał(a):Witam cieplutko. Śliczne fotki, super psiaczki. Szczególnie ten większy:loveu::loveu: zajechało mi tu zdradą :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ania wiesz, ze Kreoś to moja miłość ale kreosiowi pobratymcy w związku z tym też mi się podobają :evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agushka napisał(a):Ania wiesz, ze Kreoś to moja miłość ale kreosiowi pobratymcy w związku z tym też mi się podobają :evil_lol::evil_lol: zaraz lepiej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 proponuję kompromis wkońcu to czarni bracia :laugh2_2: Quote
eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 bGirl napisał(a):proponuję kompromis wkońcu to czarni bracia :laugh2_2: no właśnie i oboje mają mniejszą białą siostrę :lol: :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 eria napisał(a):no właśnie i oboje mają mniejszą białą siostrę :lol: :loveu: jedna wielka rodzina :lol!: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Szuflandia moja Szuflandia ... slicznosci !!!!;-) Witamy milusio jak obiecalim to wpadlim .....;-) a teraz idziem dalej ogladac ... Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ....rozkoszny duecik black & withe ...... Bedziemy zagladac wiec foteczki kochana ,mnostwo foteczek .....bo masz sie czym chwalic zlociutka ....... No i oczywiscie dziekujemy za odwiedzinki u mojej KUDłATEJ;-) Quote
Sylwia&westie Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Widac wyższośc białego nad czarnym :diabloti::cool3::lol::razz: Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 zuzolandia napisał(a): ....rozkoszny duecik black & withe ...... Bedziemy zagladac wiec foteczki kochana ,mnostwo foteczek .....bo masz sie czym chwalic zlociutka ....... No i oczywiscie dziekujemy za odwiedzinki u mojej KUDłATEJ;-) Dzień dobry dwu- nożna pani może obiecać dostawe świerzych fotek, nie ma to jak w pogonii z aparatem za poduszkowcami, pozowanie to szczyt marzeń naszej dwu- nożnej :lol!: (...) A odwiedziny u KUDŁATEJ to sama przyjemność, może kiedyś uda się nam wybrać na wspólny spacer... Sylwia&westie trzymamy kciuki za debiut Urwiska w Katowicach, powodzenia Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Paulina_mickey Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ale śliczny aniołek!!!!:loveu: w ogule fotki suuuper:D i dziekuje za odwiedzinki:D zapraszam ponownie:D Quote
eria Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 skad jesteś że cosik tu o wspólnym spacerze wspominasz??????????????:cool3: :cool3: wiesz można by zorganizować taki większy :cool3: :cool3:bo my z Zuzankami to z tego samego miasta,prawie ze po sąsiedzku :) Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 eria napisał(a):skad jesteś że cosik tu o wspólnym spacerze wspominasz??????????????:cool3: :cool3: wiesz można by zorganizować taki większy :cool3: :cool3:bo my z Zuzankami to z tego samego miasta,prawie ze po sąsiedzku :) My poduszkowce też tak troszkę po sąsiedzku :razz: , ale dla nas nie ma rzeczy nie możliwych, my się piszemy na ten "większy" spacer, oby czarni bracia potraktowali się jak bracia :diabloti: . Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 nie, nie, spotkanie czarnych braci odpada :shake: :shake: :shake: bo już rany Kreośkowe po walkach się zagoiły,nowych nie chcemy:shake: Ale Kreoś się chętnie spotka z białą siostrzyczką czarnego brata:) Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 eria napisał(a):nie, nie, spotkanie czarnych braci odpada :shake: :shake: :shake: bo już rany Kreośkowe po walkach się zagoiły,nowych nie chcemy:shake: Ale Kreoś się chętnie spotka z białą siostrzyczką czarnego brata:) czyli spacery na raty i w kratkę :lol!: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dokładnie! najpierw się spotka Kreon z Cleo i Foxi i Zuzą a inym razem, Cleo,Teddy,Foxi i Zuza :loveu: :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cytat: Śliczny duecik biało-czarny.:loveu::loveu: Dzień dobry,:multi: jestem z rewizytą.:loveu: Zwierzaczki piękne. :loveu: KOLORYSTYKA PIERWSZA KLASA. :thumbs::siara: Mizianko dla małego, białego Cleo :loveu: i WielkoLUDa - pięknego, czarnego sznaucera olbrzyma.:loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy.;) Quote
Usia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dzien dobry :p no i czarny sie załamał, wiadomo kto w tym duecie nosi spodnie Quote
marzenna79 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Super wygląda na tej psiej podusi.:loveu: I do pyska Cleo w różowym. :loveu: A WielkoLUD rewelacyjny starszy brat. ;) Kapitalne psinki. :) Pozdrawiam. Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 eria napisał(a):dokładnie! najpierw się spotka Kreon z Cleo i Foxi i Zuzą a inym razem, Cleo,Teddy,Foxi i Zuza :loveu: :loveu: oui :cool2: marzenna79, Usia dziękujemy za odwiedziny, zapraszamy częściej Quote
a_ga.isk Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A ja bym sobie jeszcze chetnie jakies fotki poogladala :D Quote
Recommended Posts