eria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ale śliczne fotki !!!! Widzę że Teddy jest prosto od fryzjera!!!!!!!!! piękny!:loveu: :loveu: :loveu: więcej! czy on ma rodowód ?? napisz coś o nim, co lubi, jak na inne psy reaguje itp :) Quote
crave1985 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 hi, super foteczki, cleo z tedem wyszli swietnie, kochany duecik :evil_lol: pozdrawiamy crave1985 & Focus Quote
WinterGirl Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 eria napisał(a):ale śliczne fotki !!!! Widzę że Teddy jest prosto od fryzjera!!!!!!!!! piękny!:loveu: :loveu: :loveu: więcej! czy on ma rodowód ?? napisz coś o nim, co lubi, jak na inne psy reaguje itp :) WielkoLUD wyszedł z pod nożyc swojej dwu- nożnej pani :lol!: , nie daży sympatią osób w fartuchach czy to lekarskich czy (..) Papierzyska są jakieś :diabloti:. A co większy poduszkowiec lubi: ..zaczynając od wszytkiego co znajduje się na talerzu dwu- nożnej pani, jazdy samochodem (zawsze jest pierwszy), picia wody z kałurzy, bieganie za ptakami, nie zapomnijmy o pasztecikach i jego nie zastąpionej piszczęcej piłeczce.. A KOCHA dwu- nożną panią, pozostałą część dwu- nożnych, młodszą siostrę, pieszczoty i tulaski. Inne piechy, jeśli nie dokuczają młodszej akceptujemy, ale chyba jesteśmy raczej typem samotnika.. Długie i dalekie spacery bez nadmiaru innych czworonogów. Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 widzę tu większość wspólnych cech z Kreonem!!!!!! 1.picie wody z kałuży - w każdej ilości!! 2.gumowa piszcząca piłeczka-bieganie do upadłego 3.patyki - owszem-jak nie ma piłeczki:evil_lol: 4.to co jest na talerzu- i poza nim też uwielbia 6.swoją dwunozną pańcię -kocha aż nadmiernie bym powiedziała:loveu: ale ta piłeczka-to chyba wszystkie olbrzymki tak mają! Quote
WinterGirl Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 w naszym przypadku jeszcze tak to wygląda, że piłeczka jest najważniejsza potrafimy godzinami trzymać w pysku, a jak już nie piszczy innymi słowy zepsujemy ją idzie w odstawkę i czas na nową :lol!:. Czochrańce dla Kreona P.S. dzięki twojej wypowiedzi eria wraca mi wiara, że nie tylko mój TEDDY jest kochanym dziwolągiem :diabloti: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 U nas piszcząca piłka przestaje piszczeć po pierwszym użyciu - bezustannym memłaniu w tej przepastnej hipopotamiej paszczy:lol: , ale na szczęście Kreon nie traci zainteresowania nią gdy już nie piszczy:p Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cudnie wyglądają razem :loveu: Uwielbiam kontrastowe duety :lol: Quote
eria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Cudnie wyglądają razem :loveu: Uwielbiam kontrastowe duety :lol: to ja zapraszam :evil_lol: :evil_lol: black&white z domieszką kawy z mlekiem :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 eria napisał(a):to ja zapraszam :evil_lol: :evil_lol: black&white z domieszką kawy z mlekiem :evil_lol: :evil_lol: już lecę :p Quote
haska_12 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dzien dobry bGirl i twe piekne pieski :loveu: Co tam u was? Quote
niunia32 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 piękne te Twoje psiaki! a jak super razem wyglądają :) Quote
WinterGirl Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 haska_12 napisał(a):Dzien dobry bGirl i twe piekne pieski :loveu: Co tam u was? poduszkowce czy jak kto woli kanapowce zarzywają lenistwa w nadmiernych ilościach :lol!:, tylko chrapanie słychać po kątach (..) Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
sota36 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witam i ja! Przede wszystkim dzieki z aodwiedziny, u nas,no i dzieki ze zalozylas alerie Twoim psiakom - bedziemy zagladac!!! Mamy tez "kolege" wetsika, ale jakos tamten, to mojego malutenkiego Gucia sie ...boi... Przeglaladajac Twoje zdjecia - to najbardziej jak narazie mi sie podoba! Jest extra!!! Quote
Ewa&kumpel Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='bGirl'] I obecna Cleo i ze starszym braciszkiem Witaj biała siostro. Ale masz fajnego czarnego brata. Pozdrawia wirtualny czarny brat Kumpel. P. S. Ta ostatnia foteczka bardzo nam się podoba... Quote
Madzia_19 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ślicznie się razem prezentują :loveu: Widać, że kochają spać w łóżeczku ;) Quote
DiDDlina85 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Boskie sa te Twoje psiaki:):loveu::loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 przekładaniec [SIZE=2]Pozdrawiamy [SIZE=3][SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 widzę że Teddy ma anielską cierpliwość do małej, tak jak Kreon do Foxi - ona dosłownie może mu na głowie stanąć! Quote
WinterGirl Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 eria napisał(a):widzę że Teddy ma anielską cierpliwość do małej, tak jak Kreon do Foxi - ona dosłownie może mu na głowie stanąć! Cleopatra uwielbia wisieć na jego brodzie i wtulać się poczas snu, a on biedny pilnuje, żeby tylko jej nie przygnieść, podziwiam jego pokłady cierpliwości (..) [SIZE=2]Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 bGirl napisał(a):Cleopatra uwielbia wisieć na jego brodzie i wtulać się poczas snu, a on biedny pilnuje, żeby tylko jej nie przygnieść, podziwiam jego pokłady cierpliwości (..) [SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD a Foxi raczej trzyma sie na dystans,nigdy nie kładzie się obok Kreona,jak on jest za blisko, to warknie - rządzi dziewczyna w tym układzie ;) ale on na nią nigdy nie warknie, moze po nim skakać do woli:eviltong: Quote
WinterGirl Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 dzień dobry właśnie udało nam się zwlec z łóżeczka, dwu- nożna pani budzi się kawą (..), za nami ciężka noc, mój starszy bart troszkę źle się czuł, miał jakieś rewolucje w brzuszku i uskutecznialiśmy wieczorne spacer o 2 i 4 rano. Biedaczysko ziemił tylko lokum i śpi dalej a ja obiecałam, że będe cichutko żeby nie przeszkadzać mu, niech odeśpi sobie tą długą dla wszytkich noc.-biała siostra- Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
a_ga.isk Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Te zdjecie mnie rozbroilo ;) Sliczne psiaki ;) Pozdrawiamy :) Quote
eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dzień dobry!mam nadzieję że z brzuszkiem Teddyego już lepiej ;) Quote
WinterGirl Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 a_ga.isk dziękujemy za odwiedziny eria napisał(a):dzień dobry!mam nadzieję że z brzuszkiem Teddyego już lepiej ;) powolutku wracamy do formy :Dog_run: Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Recommended Posts