DiDDlina85 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Co tam u Cleo?:) Pozdrowionka i buziaki:loveu: Quote
WinterGirl Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='DiDDlina85']Co tam u Cleo?:) Pozdrowionka i buziaki:loveu: HAU wróciłam z dwu- nożną panią i bratem z leśnego spaceru, jeszcze mam pozostałości w sukience: liście i igiełki :cool2:. Wybiegaliśmy się, goniliśmy wiewiórkę, ale była szybsza od nas, choć też ma 4 łapki. Troszkę zmoczyłam futerko w strumyku, ale dwu- nożna pani chyba nie widziała :razz:. Miliśmy też małą przerwe na smakołyk i miseczke wody, bo to chasanie po lesie mnie wykończyło, jęzorek ciągle wystawał z mordki :lol!:, ale warto było bo wykopałam wielką dziurę. Teraz już jestem bardzo śpiąca więc ide się położyć na posłanko obok brata i prześpimy się. My również pozdrawiamy :calus: Cleo & dwu- nożna pani bGirl Quote
Likaa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No to Cleo i Tedduś szczęśliwi i zadowoleni z pani swojej, co im taki spacerki funduje :D Śliczna fotka, piekne ozdoby ale Cleosia najpiękniejsza :) Pozdrawiamy ! Lika&Taffy Quote
WinterGirl Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Lika']No to Cleo i Tedduś szczęśliwi i zadowoleni z pani swojej, co im taki spacerki funduje :D Śliczna fotka, piekne ozdoby ale Cleosia najpiękniejsza :) Pozdrawiamy ! Lika&Taffy Lika, Ty najlepiej wiesz czyja to zasługa :bigcool: :Cool!: Jesteś Wielka a tu wielki brat bGirl & Cleo :bluepaw: Quote
Likaa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Co następna to lepsza ! Super ! No no no ! :D Ha jestem wielka :) Ale jaką talenciare wykształciłam :D Tedduś przepiękny :* Całuski dla Cleosi i Teddusia :) Quote
WinterGirl Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Lika']Co następna to lepsza ! Super ! No no no ! :D Ha jestem wielka :) Ale jaką talenciare wykształciłam :D Tedduś przepiękny :* Całuski dla Cleosi i Teddusia :) Ogromne przytulasy Lika :calus: oczywiście nie zapominamy o Taffy :Dog_run: bGirl & Cleo :bluepaw: i wielki brat Quote
Likaa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Oh, jak miło się zrobiło :) Za przytuuulasy dziękujemy :D A może by tak więcej fotek naszego dueciku :lol: ? Wyczochraj dwa piechy ;) Pozdrawiamy Ciebie,Cleosie i Teddusia ! :* Quote
WinterGirl Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Lika']Oh, jak miło się zrobiło :) Za przytuuulasy dziękujemy :D A może by tak więcej fotek naszego dueciku :lol: ? Wyczochraj dwa piechy ;) Pozdrawiamy Ciebie,Cleosie i Teddusia ! :* piechy wyczochrane :diabloti: a to moje poduszkowce bGirl & Cleo :bluepaw: , TEDDY Quote
Likaa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 O jejuu !! Zakochaałam się w tych fotkach ! Bajeczne ! Zwłaszcza w tej pierwszej, słodkie :) Pzdr. Lika & Taffy Quote
WinterGirl Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Lika']O jejuu !! Zakochaałam się w tych fotkach ! Bajeczne ! Zwłaszcza w tej pierwszej, słodkie :) Pzdr. Lika & Taffy Dziękujemy za miłe słowa, poduszkowce są szczęśliwe razem :jumpie: Pozdrawiamy bGirl & Cleo Quote
WinterGirl Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Xiara dziękujemy i wzajemnie ślemy tulaski :calus: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw: Quote
tusia. Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Śliczna ta Twoje Cleo braciszek oczywiście też. Wymiziaj je za wszystkie czasy. Quote
Jupi Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ale fajne psiaki:loveu: fajne przeciwieństwa:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 ile koplementów :razz: się zebrało :Cool!: bGirl & Cleo :bluepaw: Quote
kaskaSz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 weścik śliczny :* buziaczki i pozdrówka leca ode mnie i foxiego :* :loveu: Quote
ewatr Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 extra są tylko w pierwszej chwili na tym zdjeciu trudno rozrónic ktore żywe a które pluszowe :evil_lol: ;) Quote
WinterGirl Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 kaskaSz proszę wyczochrać w podzięce foxiego ewatr taki Sally z "potworów i spółki", duży i pluszowy przydałby się do kompletu, biore w ciemno :diabloti: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw: , WielkoLUD Quote
Usia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 sliczna fotka, sliczne psy, sliczna galeria ;) czekamy na wiecej :p Quote
WinterGirl Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 poduszkowce się rumienią :oops: Pozdrawiamy :bluepaw: :bluepaw: Quote
WinterGirl Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='crave1985']Cleo jestes piękna :) crave1985 na forum i czekamy na galerię Focusa :Dog_run: Pozdrawiamy bGiel & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Xiara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! :multi: Quote
Recommended Posts