WinterGirl Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 eria napisał(a):a ja już znam imię dwunożnej pańci!!!!!!!!!! Pańcia ma na imię Karina!!!!! :) Ktoś tu ma długi jęzor (..) fidelek2, dziękujemy za odwiedziny [SIZE=2]A teraz uciekamy spać padamy na pyszczki Sweet dreams [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Agushka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 To ja :) witam cieplutko dwunożną panią Aniołków :) ja to bym się bała, że mi kiedyś odfrunie :) Quote
WinterGirl Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Agushka']To ja :) witam cieplutko dwunożną panią Aniołków :) ja to bym się bała, że mi kiedyś odfrunie :) Agushka staramy się latać nisko.. :lol!: wrzucam kilka fot z wystawy [SIZE=3]I zaprzyjaźniony Korkosmok który zajął II miejsce A teraz z serii czarne jest piękne.. eria miluchno było Cię poznać czekamy na twoje ujęcia Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='eria']ja wkleiłam już kilka do wątku wystawy:lol: idziemy oglądać :siara: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
marzenna79 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [SIZE=5]Czarne jest piękne...:loveu::loveu: Białe także. :loveu::loveu: [SIZE=4]Pozdrawiam bGirl.:multi::loveu: Quote
DiDDlina85 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ale słodkie aniołki tu znalazłam:)..no i mnóstwo innych pieknych psiaków:) Pozdrowionka:loveu: Quote
WinterGirl Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='DiDDlina85']Ale słodkie aniołki tu znalazłam:)..no i mnóstwo innych pieknych psiaków:) Pozdrowionka:loveu: My również cieplutko pozdrawiamy całusy dla naszego ulubionego biszkopta Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Pianka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Witam... A tu tez sa foty z wystawy:eviltong: Śliczny piesio:loveu: Quote
WinterGirl Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Pianka dziękujemy za odwiedziny Zapraszamy ponownie życzymy spokojnej nocy [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
ferraribox Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Boksiki i ich pańcia podziwiały fotki!!!!!!!!!!POZDRAWIAMY:lol: :lol: :lol: . Quote
Anecioreczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Widze ze Ty Równiez masz Galerie Black & White:loveu: cudowne psiskaaa:loveu: Quote
WinterGirl Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='ferraribox']Boksiki i ich pańcia podziwiały fotki!!!!!!!!!!POZDRAWIAMY:lol: :lol: :lol: . Jest nam niezmiernie miło , mizianko dla Boksików [quote name='Anecioreczek']Widze ze Ty Równiez masz Galerie Black & White:loveu: cudowne psiskaaa:loveu: tak, Black & White to nasz kolory Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='bGirl'] tak, Black & White to nasz kolory nasze też!!!!!!!!!!!!! z domieszką kawy z mlekiem!! Karina specjalnie dla Ciebie zaraz będę wklejać fotki w tym nochal Kreona który uwielbiasz:evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Witam ;) Jejku mam fiola na punkcie wszystkiego co duze iii kudlate :D Quote
WinterGirl Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='eria']nasze też!!!!!!!!!!!!! z domieszką kawy z mlekiem!! Karina specjalnie dla Ciebie zaraz będę wklejać fotki w tym nochal Kreona który uwielbiasz:evil_lol: Wielki czarny nochal , bajeczny.. Yorkie, cudownie, że wpadłaś do biało- czarnych A pozniżej małe co nie co Jak w niebie.. Ogrzewacze Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 niunia32 ale ze mnie gapa zapomniałam nabazgrać jak miło było Cię poznać , Tajfun ma wspaniałą dwu- nożną!? buziale [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='bGirl']niunia32 ale ze mnie gapa zapomniałam nabazgrać jak miło było Cię poznać , Tajfun ma wspaniałą dwu- nożną!? buziale dziekuje :) mnie również było bardzo miło Cie poznac :):) i powiem ze tylko pozazdroscic Cleo i Teddy`mu takiej Pani :) :* Quote
Paulina_mickey Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 zakochałam sie:loveu: :loveu: uwielbiam te psy:cool3: :multi: :multi: Quote
marzenna79 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='bGirl'] A pozniżej małe co nie co Jak w niebie.. [SIZE=4]Odstraszacz złych snów...??????? :loveu::loveu::loveu: WielkoLUDek zasnął ??????? Ogrzewacze Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Ale Cleo ma świetne skarpetunie...:loveu::loveu::loveu: KOCHAM WAS PIESECZKI !!!!!!!:loveu::loveu: Pozdrawiam serdecznie Waszą pańcię.:multi: Quote
WinterGirl Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Yorkie']Cleo ma super skarpetki :loveu: Ciepło jej w łapki w taki brzydki dzień ;) Cleo jest ciepłolubna jak dwu- nożna Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Recommended Posts