WinterGirl Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 a_ga.isk napisał(a):A ja bym sobie jeszcze chetnie jakies fotki poogladala :D mamy "coś" :diabloti: tylko białas, bo WielkoLUD odpoczywa po rewelacjach z brzuszkiem.. kapcioucha [SIZE=2]Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 a_ga.isk napisał(a): Nic nie robic... leniuchowac :D A ja znam dalej (..) chłodne piwko w cieniu pić.. ale to z dwu- nożnym panem tylko :razz: [SIZE=2]Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Dzień dobry :p Cleo słodziutka :loveu: Witamy madziasto4 i twoich chłopaków :Dog_run: życzymy miłego wieczoru Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
marzenna79 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 bGirl napisał(a):oui :cool2: marzenna79, Usia dziękujemy za odwiedziny, zapraszamy częściej Hello ! bGirl ! :multi: JUŻ JESTEM Z POWROTEM.:cool3: Śliczna fotencja Cleo.:loveu::loveu::loveu: Trochę przypomina króliczka....:evil_lol: A tak wogóle to jest cool ! :cool1::cool1::cool1: Quote
Sylwia&westie Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 bGirl napisał(a): Sylwia&westie trzymamy kciuki za debiut Urwiska w Katowicach, powodzenia dziękuję :buzi: juz sie nie moge doczekac tej wystawy ! Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 marzenna79 wpadaj kiedy tylko masz ochote nasz drzwi stoją otworem :razz: głaski i tulasy dla Sukcesa Sylwia&westie choć będziemy daleko (..) myślami będziemy z tobą i Urwiskiem Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
zuzolandia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 .boszzzzzzzzz toz to maskoteczka mała ;-) Witamy i pozdrawiamy ......spacerek ? jak najbardziej .....Eria juz podała skład eheheh teraz to tylko pozostaje miejsce i czas ;-) Quote
WinterGirl Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 zuzolandia napisał(a): .boszzzzzzzzz toz to maskoteczka mała ;-) Witamy i pozdrawiamy ......spacerek ? jak najbardziej .....Eria juz podała skład eheheh teraz to tylko pozostaje miejsce i czas ;-) to my zamówimy pogodę i w drogę.. Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Paulina_mickey Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witam:D:D:D:D:D :loveu: :multi: :multi: Quote
Likaa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ah jaka ta Cleo urocza :D Juz sie boje naszego spotkanka w przyszłosci.. toć Taffy dla niej pyszcza straci :D Quote
WinterGirl Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 babuchy ;) Likaa nareszcie jesteś :calus: , tęskno nam było (..) poduszkowce wcinają, a dwu- nożna znalzła chwile żeby zajrzeć tu i tam :diabloti: szybkie wertowanie ... [SIZE=2]Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Agushka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ja się stanowczo domagam fotek wielkoLUDA:evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ale on sliczny:loveu::loveu::loveu::loveu: taka kuleczka:loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Rinuś witamy cieplutko Agushka napisał(a):Ja się stanowczo domagam fotek wielkoLUDA:evil_lol::evil_lol: I oto on, WielkoLUD Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 on ma jakosik tak śmiesznie tą grzywkę zrobioną :) ale śliczniasty jest prawie jak Kreon :loveu: :loveu: tylko czemu tylko dwie foty??:mad: Quote
Agushka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 No własnie, czemu tylko dwie? Kapcie ma czarny facio, i to jakie :) tyż kudłate.. Quote
WinterGirl Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Rinuś napisał(a):a to masz 2 pieski? tak, dwa moje szczęścia :loveu: erisa napisał(a):tylko czemu tylko dwie foty??:mad: nadrobimy to.. obiecujemy, dla Ciebie wszystko :lol!: Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
zuzolandia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 .sliczniasty czarnuszek ;-) Tak sie gapie na te czorne psiska i siem zastanawiam .moze se sprawie czornego briarda ???? .......i kupie wieksze mieszkanie hehehehe ;-) Witaj kochaniutka;-) Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 bGirl napisał(a):I oto on, WielkoLUD Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Witaj bGirl ! :multi: Witaj Cleo bielutki:loveu:i WielkoLUDzie czarniutki:loveu: Mam sentyment do sznaucerów olbrzymów. M-c temu mojej przyjaciółce zdechł Bej - olbrzym.:loveu:Jest za Tęczowym Mostem. :loveu:Był taki kochany.:loveu: Miał 13 lat. [I] Pozdrawiam Was ! :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 komplemenciary marzenna79 Dla Beja Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
a_ga.isk Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Kurczak, z taka blyszczaca sierscia to do reklamy szamponu :D Quote
Recommended Posts