WinterGirl Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='eria']czekam na duuuużo fotek Teda!! wieczorkiem wrzuce, teraz w biegu.. mam tylko białasa , again Gwiazdka z nieba.. [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 masz super pomysły na zdjęcia!! te skrzydełka, ta gwiazdka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kesslee Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='bGirl'] Rany jakie cudo :loveu: Jestem olśniona :D :D :D Quote
WinterGirl Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 eria, kesslee dzielnie przyjmujemy wszytkie komplementy Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Bewarka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jak ślicznie wyszedł z tą gwiazdką...:loveu: gwiazda :p Quote
Likaa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cudowna fotencja <serduszka> Ah ten aniołeczek :D Psitulasy :* Lika&Taffy Quote
a_ga.isk Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 To ja czekam na wieczorne fotki ;) A gwiazdki dwie śliczne :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witaj bGirl !!! :multi::loveu: Dzisiaj tylko Cleo ???:loveu::loveu: GWIAZDOR CLEO. :cool1: ;) A gdzie obiecane wieczorne fotki ??????? Pozdrawiamy i miziamy chłopaków.:loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Witamy tłumy w naszej galerii dwu- nożna wróciła wczoraj bardzo późno, a ja już śpiochałam (..) Teraz dwu- nożna już na nogach, biega po domu z kubkiem gorącego czegoś z odrobiną mleka, zaraz jedzie do lekarza (to ten pan w białym fartuchu), a po powrocie już my z bratem dopilnujemy, żeby wstawiła dla Was fotencje małego (nie) WielkoLUDA tylko SZCZYPIORA. :lol!: Życzymy z bartem miłego dzionka Pozdrawiamy Cleo :bluepaw: & WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='a_ga.isk']Witamy pierwszo-wiosennie ;) a_ga.isk dziękujemy za ten wioseny podmuch ciepła :lol!: a dwu- nożna bierz się za skanowanie.. Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dwunożna! uwiń się z tymi fotami!!!!! ileż można czekać!!!:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='eria']dwunożna! uwiń się z tymi fotami!!!!! ileż można czekać!!!:evil_lol: już, już nie poganiać ..eria cudny banerek :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Sylwia&westie Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 wrózka. A kogo chce zaczarować? czarnego kolege ?? :diabloti: POZDRAWIAMY !! I JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY TY WIESZ ZA CO :) <buziak> Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Sylwia&westie'] POZDRAWIAMY !! I JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY TY WIESZ ZA CO :) <buziak> Sylwia&westie your welcome, wiosenny buziak dla Ciebie Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witam w pierwszy dzien wiosny :) dziekujemy za foteczki :) slodziutka prawdziwa wrozka Quote
marzenna79 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [SIZE=5]Witam wiosennie bGirl ! :multi: [SIZE=4]WIOSNA nadeszła, wiosna radosna.:loveu::loveu: Nadal brak foteczek...:cool3: :mad: Pozdrawiam. Miłego dnia ! Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 I oto mały TEDDY [SIZE=2]dawno dawno temu... (9 lat w tył) Szczypiorek gdzie jest TEDDY?! szuru- buru Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 czyz on nie jest boski??? :loveu: tak kochany wyrosl na pieknego psa :) glaski i buziole w noski (rowniez dla siostrzyczki) Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='niunia32'] czyz on nie jest boski??? :loveu: tak kochany wyrosl na pieknego psa :) glaski i buziole w noski (rowniez dla siostrzyczki) dwu- nożna już zapomniała, jakie to było "maleństwo", teraz jest duże i czarne.. kocham każdy centymetr tego WielkoLUDA biało- czarni ślą miziaki [SIZE=2]Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=2] Quote
eria Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ale śliczniasty malutki Teddy!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: tak długo czekania a tylko3 foty:cool1: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='eria']ale śliczniasty malutki Teddy!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: tak długo czekania a tylko3 foty:cool1: jak trudno dogodzić kobiecie wiesz jak ciężko zeskanować WielkoLUDA :lol!: ?! [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=2] Quote
Rinuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='eria'] tak długo czekania a tylko3 foty:cool1: Aniu a ta mina co znaczy??:evil_lol::evil_lol:ja mam swoja interpretacje na ta mine bo w sumie to tez bym taka wstawila krzywa mine bo zauwazylam cos niemilego:shake::shake: tzn ta mina kojarzy mi sie z taka mina " ;/ " ale to chyba nie ta sama co?? Quote
Recommended Posts