__Lara Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='michelle04']Dokładnie tak i obie cenią sobie towarzystwo Mańka i tutaj pojawia się mały problem,bo Marian w sobotę idzie do chaty i nie wiem jak Goya zareaguje.[/QUOTE] Ojej, kawalera będzie jej brakować :) Quote
michelle04 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Cioteczki,Maniek poszedł do domku i Goya nie potrafi znaleźć sobie miejsca, przywiązała się do niego,jednak plus jest taki,że zaakceptowała już nowe dziewczyny-Norkę i Kitkę,wprawdzie nie ma między nimi jeszcze przyjaźni,ale też nie szczerzy ząbków,gdy suczki są obok, razem biegają po ogrodzie i w domu też są zgodne:lol: Quote
__Lara Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 To pierwsze zdjęcie - jaka cudna gromadka :D :D :D Quote
michelle04 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Melduję,że wpłynęły pieniążki za kolejny m-c - dziękuję Quote
Lobaria Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 michelle04 napisał(a):Melduję,że wpłynęły pieniążki za kolejny m-c - dziękuję Skarbnik Pszczyniaków czuwa ;) Quote
michelle04 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Cioteczki zachowanie Goyi mnie trochę niepokoi:shake: Mam u siebie innego dzikuska-Norkę,która pomimo iż jest krócej szybciej się otwiera, nawet je już z ręki,a Goya nie weźmie jedzenia z dłoni,muszę je położyć dopiero wówczas zniknie:shake: Próbowałam już karmić ja pasztetem, mięsem, nawet malej kostki nie weźmie,dopiero gdy nikt nie patrzy zje, inne psiaki dostają świra na punkcie tych smakołyków,ale Goya jest niewzruszona Proszę doradźcie co robić!!!! Ona jest piękna i mądra, więc szybko znalazłaby dom!! Quote
Lobaria Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 michelle04 napisał(a):Cioteczki zachowanie Goyi mnie trochę niepokoi:shake: Mam u siebie innego dzikuska-Norkę,która pomimo iż jest krócej szybciej się otwiera, nawet je już z ręki,a Goya nie weźmie jedzenia z dłoni,muszę je położyć dopiero wówczas zniknie:shake: Próbowałam już karmić ja pasztetem, mięsem, nawet malej kostki nie weźmie,dopiero gdy nikt nie patrzy zje, inne psiaki dostają świra na punkcie tych smakołyków,ale Goya jest niewzruszona Proszę doradźcie co robić!!!! Ona jest piękna i mądra, więc szybko znalazłaby dom!! Bardzo mnie to martwi. kurczę, potrzebny behawiorysta!!!! Quote
asiuniab Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 też myślę, że przyda się rada kogoś, komu się udało tak wycofanego psa przekonać jakimś cudem do siebie; Quote
Avilia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 michelle04 napisał(a):Cioteczki zachowanie Goyi mnie trochę niepokoi:shake: Mam u siebie innego dzikuska-Norkę,która pomimo iż jest krócej szybciej się otwiera, nawet je już z ręki,a Goya nie weźmie jedzenia z dłoni,muszę je położyć dopiero wówczas zniknie:shake: Próbowałam już karmić ja pasztetem, mięsem, nawet malej kostki nie weźmie,dopiero gdy nikt nie patrzy zje, inne psiaki dostają świra na punkcie tych smakołyków,ale Goya jest niewzruszona Proszę doradźcie co robić!!!! Ona jest piękna i mądra, więc szybko znalazłaby dom!! Niedobrze... Michelle znasz może jakiegoś behawiorystę z Twoich okolic? Quote
michelle04 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Avilia napisał(a):Niedobrze... Michelle znasz może jakiegoś behawiorystę z Twoich okolic? Cioteczko,ja kiedyś woziłam moją psicę do dr A Janeczek,jednak po dwóch wizytach zdecydowałam,że bardziej skorzystam czytając rady innych i stosując je,z wymiernym rezultatem Quote
michelle04 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Goycia podpatruje Norkę,która szybciej obdarza nas zaufaniem,więc miejmy nadzieję, że efekty wcześniej czy później się pojawią - mam taką cichą nadzieję Goya Banda Tutaj z Norcią Quote
michelle04 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Goyka odważyła się wskoczyć na kanapę w naszej obecności :loveu: Quote
Avilia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Wow, ale u Was sypnęło! A jak ona? Są jakieś postępy? Czy nadal wypłosz taki jaki był? Quote
ewu Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Widziałam filmik, Goya jest niezwykle radosna. Wg mnie to kolosalna zmiana. Norka nie była aż takim dzikusem. Goya jest kompletnie innym psiakiem. Potrzebuje jeszcze trochę czasu. Znowu jej faceta zabrano... biedna kolejna, porażka miłosna...:) Quote
michelle04 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Cioteczki może ja nie jestem obiektywna,bo obcuję z nią na codzień,ale jeszcze trochę do nadstawiania dupki do głaskania jej brakuje :shake: stąd moje niezadowolenie z wyników naszej pracy nad nią :sad: Quote
asiuniab Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 michelle04 napisał(a):Cioteczki może ja nie jestem obiektywna,bo obcuję z nią na codzień,ale jeszcze trochę do nadstawiania dupki do głaskania jej brakuje :shake: stąd moje niezadowolenie z wyników naszej pracy nad nią :sad: a je już przy Was?? Quote
Lobaria Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Brakuje 90 zł deklaracji dla Goyi... Na fb - jak to na fb - na początku hurra, pomagamy, a teraz coraz mniej chętnych... Zaapelowałam o pomoc, ale na razie cisza... Quote
__Lara Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 michelle04 napisał(a):Goyka odważyła się wskoczyć na kanapę w naszej obecności :loveu: Każdy taki mały krok cieszy :) Quote
michelle04 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Nie chcę zapeszać, ale dzisiaj dziewczynka zjadła z ręki pasztetową:loveu: Jak zawsze na początku nie była zainteresowana,ale gdy nie chciała zjeść z ręki kawałek kiszki lądował w pyszczku Kitki,która mało co a nie wskoczyłaby mi na plecy za ten smakołyk, więc GOYKA zaczęła konsumować i mamy mały krok do przodu:loveu: Jutro znowu dostanie coś pysznego z ręki;) Quote
Lobaria Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='michelle04']Nie chcę zapeszać, ale dzisiaj dziewczynka zjadła z ręki pasztetową:loveu: Jak zawsze na początku nie była zainteresowana,ale gdy nie chciała zjeść z ręki kawałek kiszki lądował w pyszczku Kitki,która mało co a nie wskoczyłaby mi na plecy za ten smakołyk, więc GOYKA zaczęła konsumować i mamy mały krok do przodu:loveu: Jutro znowu dostanie coś pysznego z ręki;)[/QUOTE] Cudowne wieści :) Quote
__Lara Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Lobaria']Cudowne wieści :)[/QUOTE] Dokładnie, takie wieści cieszą :) Quote
Recommended Posts