michelle04 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Lobaria']Wysłałam dziś 55 zł za szczepienie maleńkiej :) Doszło trochę wpłat dla dziewczynki / dziękujemy :) / - dziś uzupełnię na fb i poprszę moda o drugi post do rozliczeń :)[/QUOTE] Infromuję, ze pieniążki wpłynęły - dziękuję. Quote
Avilia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Michelle - jak możesz to napisz jakiś tekst dla Goyi. Wrzucę ją na stronę fundacji. Quote
michelle04 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Goya już zaczyna wychodzić na spacery,wówczas gdy myśl,że nikt jej nie widzi Przemykam Widzial mnie ktoś??? Nawet w spokoju pójść w krzaki nie dadzą Quote
Avilia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Goya dzikus jeden ;) Michelle - czy mogę prosić o odesłanie nam transporterka? Quote
michelle04 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Avilia']Goya dzikus jeden ;) Michelle - czy mogę prosić o odesłanie nam transporterka? Oczywiście,proszę o adres na jaki mam wysłać przesyłkę. Quote
Avilia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 michelle04 napisał(a):Oczywiście,proszę o adres na jaki mam wysłać przesyłkę. Dziękuję :) Fundacja " Zwierzęca Arkadia" ul.Sarenek 10B 43-215 Jankowice Quote
ewu Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Kochana , jaka z niej cwaniara, cichcem, cichcem do ogródka:) Quote
michelle04 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Goya zaczęla jeść, w porach *karmienia* :) A wzięlo się to stąd,że Goya dostaje jedzenie wraz z innymi psami,oczywiście,każde w swojej misce,ale w tym samym czasie,więc jeśli nie zjadla od razu,wówczas pewien amator jedzenia imieniem Maniek, podchodzil do jej miseczki i wyjadal jej wkladkę ( dostają chrupki i coś na zachętę czyli kielbaskę drobno skrojoną, czy parowkę, kaszankę itd) Dziewczyna skalkulowala chyba,że nie oplaca się jej czekac do nocy,bo wowczas ino chrupki się ostaną, więc przelamala opory i wcina aż się uszy trzęsąa my juz jesteśmy sokojniejsze widząc,że apetyt jej dopisuje :) Quote
michelle04 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Goya i amator jej jedzenia Maniek :) Quote
asiuniab Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 michelle04 napisał(a):Goya zaczęla jeść, w porach *karmienia* :) A wzięlo się to stąd,że Goya dostaje jedzenie wraz z innymi psami,oczywiście,każde w swojej misce,ale w tym samym czasie,więc jeśli nie zjadla od razu,wówczas pewien amator jedzenia imieniem Maniek, podchodzil do jej miseczki i wyjadal jej wkladkę ( dostają chrupki i coś na zachętę czyli kielbaskę drobno skrojoną, czy parowkę, kaszankę itd) Dziewczyna skalkulowala chyba,że nie oplaca się jej czekac do nocy,bo wowczas ino chrupki się ostaną, więc przelamala opory i wcina aż się uszy trzęsąa my juz jesteśmy sokojniejsze widząc,że apetyt jej dopisuje :) niby taka zakochana w Mańku, ale wkładkę woli sama zjeść;) Quote
Avilia Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 michelle04 napisał(a):Goya zaczęla jeść, w porach *karmienia* :) A wzięlo się to stąd,że Goya dostaje jedzenie wraz z innymi psami,oczywiście,każde w swojej misce,ale w tym samym czasie,więc jeśli nie zjadla od razu,wówczas pewien amator jedzenia imieniem Maniek, podchodzil do jej miseczki i wyjadal jej wkladkę ( dostają chrupki i coś na zachętę czyli kielbaskę drobno skrojoną, czy parowkę, kaszankę itd) Dziewczyna skalkulowala chyba,że nie oplaca się jej czekac do nocy,bo wowczas ino chrupki się ostaną, więc przelamala opory i wcina aż się uszy trzęsąa my juz jesteśmy sokojniejsze widząc,że apetyt jej dopisuje :) Haha :) Ważne, że zrozumiała, że nie ma na co czekać, bo później nie zostanie nic :) Quote
Lobaria Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 __Lara napisał(a)::) a jak stoimy z finansami? Nie mam jeszcze drugiego postu, wiec kopiuję z fb ROZLICZENIE DEKLARACJE STAŁE Elżbieta F. - 10 zł Anna K.- 10 zł Paulina H.- 10 zł Ania K. - 40 zł Krystyna Ch,- 30 zł Aneta F.- 10 zł Agnieszka A. -30 zł ------------------------------------------------------ 140 zł na 230 potrzebnych WRZESIEŃ 2012 WPŁATY Beata Z - 20 zł Sławomir Z - 20 zł Elżbieta F - 10 zł stała Ania K. - 40 zł - stała Justyna Agnieszka Z. - 30 zł Krystyna Ch. - 30 zł - stała Anna K. - 10 zł stała Agnieszka A. - 30 zł stała Małgorzata K.- Cz. - 20 zł Aneta F - 10 zł Dominika M - 20 zł Katarzyna Ł.- K. - 60 zł Paulina H. - 10 zł --------------------------------------- 310 zł Goya bardzo dziękuje !!! WYDATKI - 0 zł PAŹDZIERNIK 2012 WPŁATY Justyna Agnieszka Z. - 30 zł Ania K. - 40 zł Agnieszka A. - 30 zł Krystyna Ch. - 30 zł Paulina H. - 10 zł Agnieszka A. - 80 zł ? - do wyjaśnienia --------------------------------- 220 zł WYDATKI - 55 ZŁ szczepienie Bilans na dzień 03.10.20102 WPŁATY - 530 zł - WYDATKI 55 zł = 475 zł Następny miesiąc zapewniony, płatność 20.10. Quote
michelle04 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Goya z innym psiakami czuje sie jak ryba w wodzie,dokazuje,leżakuje na kanapie,ale czlowiek to niestety wciąz zagrożenie dla niej :( Gdy siadam obok niej kuli się,ale już nie ucieka,pozwala się glaskać,wycierać oczka,dotykać pyszczka,ale nie inicjuje kontaktu :( Sprawdza co sie dzieje na kanapie u Tuptusia :) Quote
asiuniab Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 fajna ta malizna, choć jeszcze taka przestaraszona; Quote
michelle04 Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Avilia']Goya dzikus jeden ;) Michelle - czy mogę prosić o odesłanie nam transporterka? Ciocia czy transporterek dotarl? Potwierdzenie wyslania Quote
Avilia Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='michelle04']Ciocia czy transporterek dotarl? Potwierdzenie wyslania Właśnie miałam pisać, że wczoraj go odebrałam :) Bardzo dziękuję :) Quote
michelle04 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Avilia napisał(a):Właśnie miałam pisać, że wczoraj go odebrałam :) Bardzo dziękuję :) Super :) Nr konta wysyłam na PW, zgodnie z wyżej wstawionym rachunkiem koszt przesyłki to 17 PLN. Quote
Lobaria Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 michelle04 napisał(a):Super :) Nr konta wysyłam na PW, zgodnie z wyżej wstawionym rachunkiem koszt przesyłki to 17 PLN. Dziś wysłałam 230 zł za następny miesiąc, zaraz przeleję te 17 zł Quote
michelle04 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Goya coraz odważniejsza, wczoraj już nawet w mojej obecności wyszla na spacer Quote
michelle04 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 A tutaj tylko chwilę posiedziala ze mną i zaraz czmychnęla Quote
__Lara Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Panienka się coraz bardziej otwiera :D :D :D Quote
michelle04 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Lobaria napisał(a):Dziś wysłałam 230 zł za następny miesiąc, zaraz przeleję te 17 zł Otrzymałam pieniążki w kwocie 247 PLn - dziękuję :) Quote
kugel Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='michelle04']A tutaj tylko chwilę posiedziala ze mną i zaraz czmychnęla Zaniemówiłam:crazyeye: siedzisz obok Goi i ją miziasz ?! Klaudyna miała rację, sunia przekona się tylko potrzebuje czasu. Niebawem zrobimy jej event w poszukiwaniu domku,;) tak wspaniale nad nia pracujesz ! Quote
Recommended Posts