Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria']Wysłałam dziś 55 zł za szczepienie maleńkiej :)
Doszło trochę wpłat dla dziewczynki / dziękujemy :) / - dziś uzupełnię na fb i poprszę moda o drugi post do rozliczeń :)[/QUOTE]

Infromuję, ze pieniążki wpłynęły - dziękuję.

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

michelle04 napisał(a):
Oczywiście,proszę o adres na jaki mam wysłać przesyłkę.

Dziękuję :)

Fundacja " Zwierzęca Arkadia"
ul.Sarenek 10B
43-215 Jankowice

Posted

Goya zaczęla jeść, w porach *karmienia* :) A wzięlo się to stąd,że Goya dostaje jedzenie wraz z innymi psami,oczywiście,każde w swojej misce,ale w tym samym czasie,więc jeśli nie zjadla od razu,wówczas pewien amator jedzenia imieniem Maniek, podchodzil do jej miseczki i wyjadal jej wkladkę ( dostają chrupki i coś na zachętę czyli kielbaskę drobno skrojoną, czy parowkę, kaszankę itd) Dziewczyna skalkulowala chyba,że nie oplaca się jej czekac do nocy,bo wowczas ino chrupki się ostaną, więc przelamala opory i wcina aż się uszy trzęsąa my juz jesteśmy sokojniejsze widząc,że apetyt jej dopisuje :)

Posted

michelle04 napisał(a):
Goya zaczęla jeść, w porach *karmienia* :) A wzięlo się to stąd,że Goya dostaje jedzenie wraz z innymi psami,oczywiście,każde w swojej misce,ale w tym samym czasie,więc jeśli nie zjadla od razu,wówczas pewien amator jedzenia imieniem Maniek, podchodzil do jej miseczki i wyjadal jej wkladkę ( dostają chrupki i coś na zachętę czyli kielbaskę drobno skrojoną, czy parowkę, kaszankę itd) Dziewczyna skalkulowala chyba,że nie oplaca się jej czekac do nocy,bo wowczas ino chrupki się ostaną, więc przelamala opory i wcina aż się uszy trzęsąa my juz jesteśmy sokojniejsze widząc,że apetyt jej dopisuje :)

niby taka zakochana w Mańku, ale wkładkę woli sama zjeść;)

Posted

michelle04 napisał(a):

Haha :) Ważne, że zrozumiała, że nie ma na co czekać, bo później nie zostanie nic :)

Posted

__Lara napisał(a):
:) a jak stoimy z finansami?

Nie mam jeszcze drugiego postu, wiec kopiuję z fb

ROZLICZENIE

DEKLARACJE STAŁE

Elżbieta F. - 10 zł
Anna K.- 10 zł
Paulina H.- 10 zł
Ania K. - 40 zł
Krystyna Ch,- 30 zł
Aneta F.- 10 zł
Agnieszka A. -30 zł
------------------------------------------------------
140 zł na 230 potrzebnych

WRZESIEŃ 2012
WPŁATY
Beata Z - 20 zł
Sławomir Z - 20 zł
Elżbieta F - 10 zł stała
Ania K. - 40 zł - stała
Justyna Agnieszka Z. - 30 zł
Krystyna Ch. - 30 zł - stała
Anna K. - 10 zł stała
Agnieszka A. - 30 zł stała
Małgorzata K.- Cz. - 20 zł
Aneta F - 10 zł
Dominika M - 20 zł
Katarzyna Ł.- K. - 60 zł
Paulina H. - 10 zł
---------------------------------------
310 zł

Goya bardzo dziękuje !!!

WYDATKI - 0 zł

PAŹDZIERNIK 2012
WPŁATY
Justyna Agnieszka Z. - 30 zł
Ania K. - 40 zł
Agnieszka A. - 30 zł
Krystyna Ch. - 30 zł
Paulina H. - 10 zł
Agnieszka A. - 80 zł ? - do wyjaśnienia
---------------------------------
220 zł

WYDATKI
- 55 ZŁ szczepienie

Bilans na dzień 03.10.20102

WPŁATY - 530 zł - WYDATKI 55 zł = 475 zł

Następny miesiąc zapewniony, płatność 20.10.

Posted

Goya z innym psiakami czuje sie jak ryba w wodzie,dokazuje,leżakuje na kanapie,ale czlowiek to niestety wciąz zagrożenie dla niej :( Gdy siadam obok niej kuli się,ale już nie ucieka,pozwala się glaskać,wycierać oczka,dotykać pyszczka,ale nie inicjuje kontaktu :(

Sprawdza co sie dzieje na kanapie u Tuptusia :)

Posted

Avilia napisał(a):
Właśnie miałam pisać, że wczoraj go odebrałam :) Bardzo dziękuję :)

Super :)
Nr konta wysyłam na PW, zgodnie z wyżej wstawionym rachunkiem koszt przesyłki to 17 PLN.

Posted

michelle04 napisał(a):
Super :)
Nr konta wysyłam na PW, zgodnie z wyżej wstawionym rachunkiem koszt przesyłki to 17 PLN.

Dziś wysłałam 230 zł za następny miesiąc, zaraz przeleję te 17 zł

Posted

[quote name='michelle04']A tutaj tylko chwilę posiedziala ze mną i zaraz czmychnęla

Zaniemówiłam:crazyeye: siedzisz obok Goi i ją miziasz ?! Klaudyna miała rację, sunia przekona się tylko potrzebuje czasu. Niebawem zrobimy jej event w poszukiwaniu domku,;) tak wspaniale nad nia pracujesz !