Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
raczej nie .... ogólnie było tak ze nie za bardzo umiałyśmy sie na wystawie znaleźć

Mialam to samo w Toruniu..lazilam i lazilam i nie wiedzialam gdzie co i jak, a ile sie a tymi boksiami nalatalam i nie znalazlam:shake:

Posted

furciaczek napisał(a):
Mialam to samo w Toruniu..lazilam i lazilam i nie wiedzialam gdzie co i jak, a ile sie a tymi boksiami nalatalam i nie znalazlam:shake:

no to samo miałyśmy dzisiaj ...

Posted

[quote name='Alicja']aaaaa no taaaa... poznałam Franka i Stefcię :grins:

niom :grins:

[quote name='Basia&Safi']ja tym razem tez sie nie popisałam fotkami zrobiłam kilka na staffikach i zapomniała o lampie błyskowej :D nie mam sie czym pochwalic ale to i moze dobrze bo mi sie wstawiac nie chce ;P

ja nic mowic nie chce ale ja dalej czekam na twoja reszte fot z nad morza i z zawodow w Zbro :mad:

[quote name='Alicja']moje foty też gorsze jak ustawa przewiduje ...masakryczne światło było a ja mam ciemne szkło .... ale za to Bolka i Faze mam w domku zrobione i fajnie wyszły ;)

no swiatlo bylo do bani :watpliwy:

[quote name='furciaczek']A CCty ktos ma??:diabloti:

ty masz w domku :hmmmm: :eviltong:

[quote name='Alicja']raczej nie .... ogólnie było tak ze nie za bardzo umiałyśmy sie na wystawie znaleźć

.... potwierdzam

[quote name='furciaczek']Mialam to samo w Toruniu..lazilam i lazilam i nie wiedzialam gdzie co i jak, a ile sie a tymi boksiami nalatalam i nie znalazlam:shake:

[quote name='Alicja']no to samo miałyśmy dzisiaj ...

..... nastepna wystawa w Rybniku mam nadzieje ze uda mi sie byc ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
ale potem bylo wesolo, przyszla ciocia Alicja i Fazula nie umiala zrozumiec gdzie tez ciocia schowala Ozzulca, nawet w Alutkowe skarpetki zagladala czy aby tam sie nie chowa :roflt: potem poszlam odprowadzic ciocie na pociag, wrocilam a tu spineczka do wlosow zamienila sie w konfetti i oczywiscie to wcale psy jej nie pogryzly no przeciez gdziez by moje niewiniatka posadzac o taka zbrodnie :diabloti: z ciekawostek powiem ze dzis rano Bolus oddal kapcia ktorego zjadl kilka dni temu, wiec moze za kolejnych kilka dni skompletuje moja spinke do wlosow, odrobina kropelki i bedzie jak nowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Co tam kapeć, spinka do włośow. Pomysl, jak lekko w brzuszku u Bolusia...;)

Tengusia napisał(a):
:hmmmm: mysle ze raczej nie bo panie chyba nie z PL byly ale pewna nie jestem ;)
a ze Stefcie i Franka poznalas to juz sie nie pochwalilas :grins: :eviltong::evil_lol:
same sie nacykaly kiedys wracalam z wystaw z fotami w ilosci 500 teraz wrocilam z fotami w ilosci 80 i duza czesc wogole bez ostrosci :roflt:

Ale ja widze juz sporo fotek do ukradzenia:) Za chwilę je ukradnę i już:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Co tam kapeć, spinka do włośow. Pomysl, jak lekko w brzuszku u Bolusia...;)

Ale ja widze juz sporo fotek do ukradzenia:) Za chwilę je ukradnę i już:)

Pzdr.

kradnij kradnij :diabloti:

[quote name='groszek83']http://img687.imageshack.us/img687/359/p9128260.jpg
fajny ten mały:lol:
A nie mogłaś cyknąć jakiegoś świniaczka:shake::evil_lol:

siakos sie nie zlozylo :oops: ale nastepnym razem obiecuje obfocic swianiaczki :diabloti:

Posted

[quote name='agaga21']jeśli chodzi o zjedzoną spinkę/buta....to zapraszam do SZKODNIKÓW:cool3:

na wateczku juz bylam i sobie go podczytuje ... coraz bardziej doceniam swoje grzeczne anioleczki :grins: ... a fot spineczki niestety brak :diabloti:

Posted

[quote name='Basia&Safi']wstawilam wlasnie 15 z nad morza :D:D:D

bylam ... widzialam ... czekam na reszte :eviltong::diabloti::evil_lol:

[quote name='Alicja']a u mnie twoje psióry :grins:

wiem :grins: zaraz se ukradne i wkleje tutaj ze niby tak duzo zdjec wstawiam :roflt:

Posted

[quote name='Alicja']oooooooooooooooooo ile fotasków :grins:

bo ja ladnie dbam o swoja galeryjke :evil_lol::diabloti::eviltong:

[quote name='Asiaczek']Noooo, sporo tych fot ukradłas...
A jakie te kradzione ładne:)

pzdr.

niom musze czesciej Ale zapraszac ... z aparatem oczywiscie :evil_lol::diabloti::eviltong:

[quote name='chita']szczyt lenistwa...posiadac aparat a krasc fotki Alicji...:shake::diabloti:

za to pikne portrety, Fazula taka filigranowa przy Bolku:evil_lol:

nawet nie wiesz jakie to wygodne :eviltong: ... chcesz chcesz mozesz mnie odwiedzic ale koniecznie z aparatem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: