Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
To nie aparat robi zdjęcia, to człowiek:)

Pzdr.

a ja myslalam ze teraz to te aparaty takie sprytne ze same foty robia :eviltong:

agnethka napisał(a):
a jak idzie nielegalna hodowla kffiatków? :evil_lol::diabloti:

narazie Frankowi sie troche opadlo :roflt: a poki nie bedzie stal to sami wiecie ze nic a nic z tego nie wyjdzie :roflt: ... wiec na owoce tej nielegalnej hodowli trza jeszcze poczekac :roflt:

Posted

Tengusia napisał(a):

narazie Frankowi sie troche opadlo :roflt: a poki nie bedzie stal to sami wiecie ze nic a nic z tego nie wyjdzie :roflt: ... wiec na owoce tej nielegalnej hodowli trza jeszcze poczekac :roflt:

całe szczęście, ze franek nie dostał imienia wacek!

Posted

agnethka napisał(a):
to nie podlewaj go bromem, to opadać nie będzie :D

agaga21 napisał(a):
całe szczęście, ze franek nie dostał imienia wacek!

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

a to Ty nie wiesz co sie robi zeby stał "katus" zbereznice :D:D:D bejbe jutro sie zdzwonimy na niedziele fajno by było jakbys na 10 była w Tychach :) myśle ze gdzies max do 15 to potrfa poznije musze jechac do tesciowej ......

Posted

[quote name='Izabela124.']http://img337.imageshack.us/img337/9104/p8268197.jpg dwa głuptaski :evil_lol::loveu:

Zdjęcia z wystawy oraz kradzione fotki od Alicji również mi się podobały :p

cieszem sie ze sie podobaly na nowe bedzie pewnie trzeba poczekac bo dalej mi nie po drodze z moim aparatem :roll:

[quote name='Basia&Safi']a to Ty nie wiesz co sie robi zeby stał "katus" zbereznice :D:D:D bejbe jutro sie zdzwonimy na niedziele fajno by było jakbys na 10 była w Tychach :) myśle ze gdzies max do 15 to potrfa poznije musze jechac do tesciowej ......

no to musze cie zmartwic ale odpadam i nie dam rady byc w niedziele ... bardzo mi przykro :shake:

[quote name='Asiaczek']Tengusia ma bogate życie towarzyskie...:)

Pzdr.

nic bardziej mylnego :-(

w poniedzialek wyjezdzam wkoncu troche oderwe sie od tego wszystkiego co mnie tu otacza ... mam nadzieje ze uda mi sie zrelaksowac i zregenerowac sily ...

Posted

Tengusia napisał(a):
w poniedzialek wyjezdzam wkoncu troche oderwe sie od tego wszystkiego co mnie tu otacza ... mam nadzieje ze uda mi sie zrelaksowac i zregenerowac sily ...
"Zakopane, Zakopane... spaceruje pani z panem... " ;).

Posted

maciaszek napisał(a):
"Zakopane, Zakopane... spaceruje pani z panem... " ;).

raczej pani z pania i gromadka psow :eviltong:

Basia&Safi napisał(a):

yhy :( nio okej :* to innym razem

przepraszam raz jeszcze mam nadzieje ze nie gniewasz sie za bardzo :calus:

no to jade, walizka spakowana (jakas taka ciezka :hmmmm: - Faza mi chyba kamienie tam podrzucila jakies czy cus :evil_lol:) bilecik na pociag kupiony, aparacik wziety razem z ladowarka (to jeszcze ten etap ze wierze w to ze zrobie tyle zdjec ze mi sie bateria rozladuje :roflt: ) .... jade troche odpoczac ... papa :hand:

Posted

maciaszek napisał(a):
Baw się dobrze! Odpocznij! Wracaj zadowolona i z fotkami :).

Alicja napisał(a):
no to wracaj już :grins:

Asiaczek napisał(a):
No, właśnie. To kiedy Tengusia wraca?

pzdr.

odpoczywam, spie sobie do 10 potem poranne szalenstwa w ogrodzie Fazulca z Kuba, nastepnie sniadanko i siesta :grins: potem spacerek w lesie, obiadek i wieczorne pogaduchy przy % :diabloti: ... ja nie chce nigdzie wracac mi tu dobrze :placz: ... a i mam juz pstrykniete 100 fotek :multi: cieszycie sie prawda :cool3:

ide na obiadek papa :hand:

Posted

Tengusia napisał(a):
odpoczywam, spie sobie do 10 potem poranne szalenstwa w ogrodzie Fazulca z Kuba, nastepnie sniadanko i siesta :grins: potem spacerek w lesie, obiadek i wieczorne pogaduchy przy % :diabloti: ... ja nie chce nigdzie wracac mi tu dobrze :placz: ... a i mam juz pstrykniete 100 fotek :multi: cieszycie sie prawda :cool3:

ide na obiadek papa :hand:

tylko 100 fotek :roll:

Posted

Alicja napisał(a):
tylko 100 fotek :roll:

Asiaczek napisał(a):
Poczekaj, Tengusia się dopiero rozkręca...

Pzdr.

NATKA napisał(a):
Witanko, a tu wczasowanko na całego odchodzi hi hi ;)

Izabela124. napisał(a):
Wracaj już do nas :P

Alicja napisał(a):
wraca ...wraca ;)

agaga21 napisał(a):
ale coś wrócić nie może...

dzieki za odwiedzinki i za pamiec o mojej malej, skromnej osobce :Rose:

wrocilam, niestety wyjscia nie bylo, wcale mnie to nie cieszy a co za tym idzie jakos energi na powrot na dgm mi braklo ... wiec poki co przyszlam sie tylko przywitac a ja znajde wene tworcza to wstawie te kilka monotematycznych fotek ktore specjal for you pstryknelam ;)

Posted

furciaczek napisał(a):
To ja se poczekam na te fotki :)

dowody zdrady :diabloti:

nie no nie moge one Bolkowi wygadaja ...

daj spokoj slicznotka napewno Bolek sie nie dowie ...

a jesli ci zaspiewam to polubisz mnie chociaz troszeczke :)

Posted

Kubus w calej okazalosci ... piekne, urocze psisko ktore skradlo moje serce :loveu: i chyba nie tylko moje patrzac na te smutne oczeta Fazulca :diabloti: codziennie rano o 10 wychodzilam z Faza do ogrodka zeby bestyje mogly sobie poszalec, ostatniego dnia chcialam dluzej polezec w lozeczku jako ze czekal mnie powrot do domciu niestety Kuba mial inne zdanie i kilka minut po 10 przyszedl, otwarl sobie lapa drzwi dajac mi tym samym jasno do zrozumienia ze to przeciez pora porannych zabaw w ogrodzie a nie spania :roflt: