Tengusia Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Asiaczek napisał(a):To nie aparat robi zdjęcia, to człowiek:) Pzdr. a ja myslalam ze teraz to te aparaty takie sprytne ze same foty robia :eviltong: agnethka napisał(a):a jak idzie nielegalna hodowla kffiatków? :evil_lol::diabloti: narazie Frankowi sie troche opadlo :roflt: a poki nie bedzie stal to sami wiecie ze nic a nic z tego nie wyjdzie :roflt: ... wiec na owoce tej nielegalnej hodowli trza jeszcze poczekac :roflt: Quote
agaga21 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tengusia napisał(a): narazie Frankowi sie troche opadlo :roflt: a poki nie bedzie stal to sami wiecie ze nic a nic z tego nie wyjdzie :roflt: ... wiec na owoce tej nielegalnej hodowli trza jeszcze poczekac :roflt: całe szczęście, ze franek nie dostał imienia wacek! Quote
Tengusia Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 agnethka napisał(a):to nie podlewaj go bromem, to opadać nie będzie :D agaga21 napisał(a):całe szczęście, ze franek nie dostał imienia wacek! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Izabela124. Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 http://img337.imageshack.us/img337/9104/p8268197.jpg dwa głuptaski :evil_lol::loveu: Zdjęcia z wystawy oraz kradzione fotki od Alicji również mi się podobały :p Quote
Basia&Safi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 a to Ty nie wiesz co sie robi zeby stał "katus" zbereznice :D:D:D bejbe jutro sie zdzwonimy na niedziele fajno by było jakbys na 10 była w Tychach :) myśle ze gdzies max do 15 to potrfa poznije musze jechac do tesciowej ...... Quote
Asiaczek Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Tengusia ma bogate życie towarzyskie...:) Pzdr. Quote
Tengusia Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='Izabela124.']http://img337.imageshack.us/img337/9104/p8268197.jpg dwa głuptaski :evil_lol::loveu: Zdjęcia z wystawy oraz kradzione fotki od Alicji również mi się podobały :p cieszem sie ze sie podobaly na nowe bedzie pewnie trzeba poczekac bo dalej mi nie po drodze z moim aparatem :roll: [quote name='Basia&Safi']a to Ty nie wiesz co sie robi zeby stał "katus" zbereznice :D:D:D bejbe jutro sie zdzwonimy na niedziele fajno by było jakbys na 10 była w Tychach :) myśle ze gdzies max do 15 to potrfa poznije musze jechac do tesciowej ...... no to musze cie zmartwic ale odpadam i nie dam rady byc w niedziele ... bardzo mi przykro :shake: [quote name='Asiaczek']Tengusia ma bogate życie towarzyskie...:) Pzdr. nic bardziej mylnego :-( w poniedzialek wyjezdzam wkoncu troche oderwe sie od tego wszystkiego co mnie tu otacza ... mam nadzieje ze uda mi sie zrelaksowac i zregenerowac sily ... Quote
maciaszek Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Tengusia napisał(a):w poniedzialek wyjezdzam wkoncu troche oderwe sie od tego wszystkiego co mnie tu otacza ... mam nadzieje ze uda mi sie zrelaksowac i zregenerowac sily ..."Zakopane, Zakopane... spaceruje pani z panem... " ;). Quote
Basia&Safi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 no to musze cie zmartwic ale odpadam i nie dam rady byc w niedziele ... bardzo mi przykro yhy :( nio okej :* to innym razem Quote
Tengusia Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 maciaszek napisał(a):"Zakopane, Zakopane... spaceruje pani z panem... " ;). raczej pani z pania i gromadka psow :eviltong: Basia&Safi napisał(a): yhy :( nio okej :* to innym razem przepraszam raz jeszcze mam nadzieje ze nie gniewasz sie za bardzo :calus: no to jade, walizka spakowana (jakas taka ciezka :hmmmm: - Faza mi chyba kamienie tam podrzucila jakies czy cus :evil_lol:) bilecik na pociag kupiony, aparacik wziety razem z ladowarka (to jeszcze ten etap ze wierze w to ze zrobie tyle zdjec ze mi sie bateria rozladuje :roflt: ) .... jade troche odpoczac ... papa :hand: Quote
maciaszek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Baw się dobrze! Odpocznij! Wracaj zadowolona i z fotkami :). Quote
Asiaczek Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No, właśnie. To kiedy Tengusia wraca? pzdr. Quote
Tengusia Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 maciaszek napisał(a):Baw się dobrze! Odpocznij! Wracaj zadowolona i z fotkami :). Alicja napisał(a):no to wracaj już :grins: Asiaczek napisał(a):No, właśnie. To kiedy Tengusia wraca? pzdr. odpoczywam, spie sobie do 10 potem poranne szalenstwa w ogrodzie Fazulca z Kuba, nastepnie sniadanko i siesta :grins: potem spacerek w lesie, obiadek i wieczorne pogaduchy przy % :diabloti: ... ja nie chce nigdzie wracac mi tu dobrze :placz: ... a i mam juz pstrykniete 100 fotek :multi: cieszycie sie prawda :cool3: ide na obiadek papa :hand: Quote
Alicja Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Tengusia napisał(a):odpoczywam, spie sobie do 10 potem poranne szalenstwa w ogrodzie Fazulca z Kuba, nastepnie sniadanko i siesta :grins: potem spacerek w lesie, obiadek i wieczorne pogaduchy przy % :diabloti: ... ja nie chce nigdzie wracac mi tu dobrze :placz: ... a i mam juz pstrykniete 100 fotek :multi: cieszycie sie prawda :cool3: ide na obiadek papa :hand: tylko 100 fotek :roll: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Poczekaj, Tengusia się dopiero rozkręca... Pzdr. Quote
NATKA Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Witanko, a tu wczasowanko na całego odchodzi hi hi ;) Quote
Alicja Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Izabela124. napisał(a):Wracaj już do nas :P wraca ...wraca ;) Quote
agaga21 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Alicja napisał(a):wraca ...wraca ;) ale coś wrócić nie może... Quote
Tengusia Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Alicja napisał(a):tylko 100 fotek :roll: Asiaczek napisał(a):Poczekaj, Tengusia się dopiero rozkręca... Pzdr. NATKA napisał(a):Witanko, a tu wczasowanko na całego odchodzi hi hi ;) Izabela124. napisał(a):Wracaj już do nas :P Alicja napisał(a):wraca ...wraca ;) agaga21 napisał(a):ale coś wrócić nie może... dzieki za odwiedzinki i za pamiec o mojej malej, skromnej osobce :Rose: wrocilam, niestety wyjscia nie bylo, wcale mnie to nie cieszy a co za tym idzie jakos energi na powrot na dgm mi braklo ... wiec poki co przyszlam sie tylko przywitac a ja znajde wene tworcza to wstawie te kilka monotematycznych fotek ktore specjal for you pstryknelam ;) Quote
furciaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 To ja se poczekam na te fotki :) Quote
Tengusia Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 furciaczek napisał(a):To ja se poczekam na te fotki :) dowody zdrady :diabloti: nie no nie moge one Bolkowi wygadaja ... daj spokoj slicznotka napewno Bolek sie nie dowie ... a jesli ci zaspiewam to polubisz mnie chociaz troszeczke :) Quote
Tengusia Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Kubus w calej okazalosci ... piekne, urocze psisko ktore skradlo moje serce :loveu: i chyba nie tylko moje patrzac na te smutne oczeta Fazulca :diabloti: codziennie rano o 10 wychodzilam z Faza do ogrodka zeby bestyje mogly sobie poszalec, ostatniego dnia chcialam dluzej polezec w lozeczku jako ze czekal mnie powrot do domciu niestety Kuba mial inne zdanie i kilka minut po 10 przyszedl, otwarl sobie lapa drzwi dajac mi tym samym jasno do zrozumienia ze to przeciez pora porannych zabaw w ogrodzie a nie spania :roflt: Quote
Tengusia Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 no i widoczki dla ktorych warto wyjsc z domku ... psiaki od rana szalaly a ja siedzialam na laweczce i podziwialam i podziwialam i podziwialam :grins: Quote
Recommended Posts