Tengusia Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 jezeli dobrze trafilam to jest jej druga klaczka nazywa sie Iskra ;) [IMG]http://www.qnwortal.com/forum,zalaczniki,21762[/IMG] Quote
Tengusia Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='agaga21']faza ma bardzo fajną obrożę [url]http://img842.imageshack.us/img842/7276/p9188340.jpg[/url][/QUOTE] obrozka juz stara i znoszona ale ani troszke nie zniszczona :grins: Quote
groszek83 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [url]http://www.qnwortal.com/forum,zalaczniki,25553[/url] na takiego kunia to ja bym się bała wsiąść:lol: Ja jednak preferuje troche mniejsze stworzonka. Quote
Alicja Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Drabinkę Ci pod kónia podstawiali :hmmmm: Cho ...jadę do Poronina , to rzut beretką do Zakopca ,a ty znasz tam te spady ;) Quote
Basia&Safi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 mozesz mi nie pokazywac koniów :(:(:(:( bo ja tez chcem ;( nie mam kiedy z kim i gdzie :(:(:(:( Quote
Tengusia Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='furciaczek']Sliczne konisie:loveu::loveu:[/QUOTE] niom :grins: [quote name='groszek83'][URL]http://www.qnwortal.com/forum,zalaczniki,25553[/URL] na takiego kunia to ja bym się bała wsiąść:lol: Ja jednak preferuje troche mniejsze stworzonka.[/QUOTE] eeee tam fajnie jest na takim koniku :diabloti: [quote name='Alicja']Drabinkę Ci pod kónia podstawiali :hmmmm: Cho ...jadę do Poronina , to rzut beretką do Zakopca ,a ty znasz tam te spady ;)[/QUOTE] nie podstawiali :eviltong: pierwszym razem sama wsiadalam i mialam nie lada problem :roflt: za drugim razem byl maz dziewczyny ktora mnie uczy (wlascicielki koni) i on mnie podsadzal :diabloti: [quote name='Basia&Safi']mozesz mi nie pokazywac koniów :(:(:(:( bo ja tez chcem ;( nie mam kiedy z kim i gdzie :(:(:(:([/QUOTE] oc ze mna fajnie bedzie :grins: Quote
Basia&Safi Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [B][I]a gdzie Ty jeździsz na te koniki ? moze w jakis weekend bym sie przykulała do kato jakos :)[/I][/B] Quote
Asiaczek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Basia&Safi']mozesz mi nie pokazywac koniów :(:(:(:( bo ja tez chcem ;( nie mam kiedy z kim i gdzie :(:(:(:([/QUOTE] A jak dla mnie możesz koniki pokazywać, bo mnie ni huhu nie rajcuja... Pewnie daltego, że ja jestem spod znaku Byczka i twardo stąpam po ziemi... A koniki sa dla mnie za wysokie... Pzdr. Quote
Alicja Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Asiaczek']A jak dla mnie możesz koniki pokazywać, bo mnie ni huhu nie rajcuja... Pewnie daltego, że ja jestem spod znaku Byczka i twardo stąpam po ziemi... A koniki sa dla mnie za wysokie... Pzdr.[/QUOTE] ja tam strzelec a tez po ziemi stapam całą stopą ;) Quote
Tengusia Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='Basia&Safi'][B][I]a gdzie Ty jeździsz na te koniki ? moze w jakis weekend bym sie przykulała do kato jakos :)[/I][/B][/QUOTE] Katowice Zarzecze ... w niedziele jesli tylko nie bedzie padac to tez jade i zapytam Asi czy moglabym kiedys z kolezanka podjechac ;) powiedz mi tylko czy umiesz jezdzic konno ? [quote name='Asiaczek']A jak dla mnie możesz koniki pokazywać, bo mnie ni huhu nie rajcuja... Pewnie daltego, że ja jestem spod znaku Byczka i twardo stąpam po ziemi... A koniki sa dla mnie za wysokie... Pzdr.[/QUOTE] [quote name='Alicja']ja tam strzelec a tez po ziemi stapam całą stopą ;)[/QUOTE] to wy se stapajcie na nozkach a ja w niedziele znow wskocze na konika :diabloti: konie to moja pasja z lat dziecinstwa i pasja zostanie do konca mego zycia :loveu: [quote name='agnethka']cuuuudne koniki <3[/QUOTE] niom :loveu: Quote
Basia&Safi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [QUOTE] powiedz mi tylko czy umiesz jezdzic konno [/QUOTE] jeździłam duzo :) musze sobie tylko przypomniec to anglezowanie i takie tam pierdoły :) i bedzie git hehe Quote
Tengusia Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='Basia&Safi']jeździłam duzo :) musze sobie tylko przypomniec to anglezowanie i takie tam pierdoły :) i bedzie git hehe[/QUOTE] no to super :grins: zapytam wiec Asi w niedziele i jak cos nastepnym razem moze uda sie pojechac razem ;) Quote
Izabela124. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Witam się :) Widziałam piesia i koniki :D Quote
Tengusia Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='Izabela124.']Witam się :) Widziałam piesia i koniki :D[/QUOTE] moze kiedys wezme ze soba aparacik na konie co by pokazac ze jezdze na duzym koniu a nie na kucyku :eviltong::evil_lol::lol: [quote name='Asiaczek']No i co? Byłaś na konikach? Pzdr.[/QUOTE] bylam pewnie ze bylam :grins: uczylam sie skakac :multi: raz prawie przeskoczylam przez konia ale sprytna bestia ze mnie szybko chwycilam sie szyi konia i nie spadlam :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 a ja też byłam u moich kochanych koników w "Przystani ocalenie" tylko tam sa koniki tylko do kochania i przytulania :):):):) Quote
Asiaczek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Tengusia'] bylam pewnie ze bylam :grins: uczylam sie skakac :multi: raz prawie przeskoczylam przez konia ale sprytna bestia ze mnie szybko chwycilam sie szyi konia i nie spadlam :diabloti:[/QUOTE] Hahaha, jaka cffffaniara z Ciebie:) Pzdr. Quote
Tengusia Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Basia&Safi']a ja też byłam u moich kochanych koników w "Przystani ocalenie" tylko tam sa koniki tylko do kochania i przytulania :):):):)[/QUOTE] :grins: [quote name='Asiaczek']Hahaha, jaka cffffaniara z Ciebie:) Pzdr.[/QUOTE] trza kombinowac jak sie pozapominalo jak na koniu jezdzic :roflt: Quote
Tengusia Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='furciaczek']Fote daj!![/QUOTE] no co ty ja i foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... w przyszlym tygodniu mam kilka dni urlopu to cosik ci tam pstrykne jak bedziesz grzeczna :diabloti: [quote name='Alicja']witaj zUa kobieto :grins:[/QUOTE] czyste ZuO :evilbat::evilbat::evilbat: Quote
Tengusia Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 widze ze opinia ZuA sie rozeszla po dgm i nikt do mnie nie zaglada :roflt: .... to zeby was nie zawiesc nie dam wam fotek bo ZuA kobieta fotek nie daje :evilbat::evilbat::evilbat: szczegolnie wtedy kiedy zadnych nowych fotek nie ma :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
maciaszek Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Zaglądamy, ale ponieważ fotek nie ma to strzelamy focha i idziemy dalej ;). Quote
Recommended Posts