Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra:) napisał(a):
ale śliczne bullki :loveu::loveu::loveu:
a panowie od okien nie bali się dzieciaczków ?:evil_lol::evil_lol:
będziemy tu często zaglądać:loveu:

witam :grins: pieski byly u dziadkow gdzie Bolus z duzym zaciekawieniem zerkal na kotka ktory krecil sie tuz pod jego nosem :evilbat:

Posted

Alicja napisał(a):
Bolek jaka powaga ;)

A co z tym kuchennym oknem ???

Asiaczek napisał(a):
No, właśnie. Nie rozumiem, o co chodzi z oknem w kuchni...

Pzdr.

juz tlumacze ... mam w domku trzy duze okienka a panowie przyjechali i przywiezli dwa duze i jedno male ... wine za ta sytuacje ponosi pan ktory byl i mierzyl okienka jakis miesiac temu widac cos mu sie pomerdalo w wyliczeniach :mad: skutek tego jest taki ze dwa okienka w pokoju zostaly wymienione na nowe (sa suuuuuuper :multi::multi::multi:) a do kuchni nowe okienko przyjdzie za dwa tygodnie i to podobno jest tryb pilny bo normalnie czekalabym trzy tygodnie :mdleje:

Rinuś napisał(a):
a Czemu masz nowy temacik ?

tak jakos sie poukladalo :eviltong:

Aleksandra:) napisał(a):
hejka :hand::hand:

hello :hand:

Posted

Moje pytanie BRZMI - co robi ten temat TU na blogaskach ? i nie żartuje , pytam poważnie , pytam publicznie , bo na gg nie mam ochoty.
Jaka była umowa ? raz temat ci schowałam , bo coś tam - został wyjęty - po raz 2 na Twoją prośbę , został wywalony - z zaznaczeniem - że bilet w jedną stronę - zgodziłaś się ....

wiec żegnam z Foto Blogów ... regulamin obowiązuje wszystkich , przenoszę do już w nowym domu , tam gdzie tego tematu miejsce .. niech się inny mod bawi - w chowam wyjmuję , bo masz kaprysy ...
No i gryż się w palec na to co piszesz , to ci oszczędzi kłopotów , a modom pracy

Oczywiście temat zamykam , póki nie wróci tam gdzie jego miejsce .

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Vectra']Moje pytanie BRZMI - co robi ten temat TU na blogaskach ? i nie żartuje , pytam poważnie , pytam publicznie , bo na gg nie mam ochoty.
Jaka była umowa ? raz temat ci schowałam , bo coś tam - został wyjęty - po raz 2 na Twoją prośbę , został wywalony - z zaznaczeniem - że bilet w jedną stronę - zgodziłaś się ....

wiec żegnam z Foto Blogów ... regulamin obowiązuje wszystkich , przenoszę do już w nowym domu , tam gdzie tego tematu miejsce .. niech się inny mod bawi - w chowam wyjmuję , bo masz kaprysy ...
No i gryż się w palec na to co piszesz , to ci oszczędzi kłopotów , a modom pracy

Oczywiście temat zamykam , póki nie wróci tam gdzie jego miejsce .

moze i moim bledem byla prosba przeniesienia watku do FB i za to ladnie przepraszam ... co do kaprysow to powiem tylko ze to co dla jednych wydaje sie kaprysem dla drugich wcale nim nie jest i na tym sprawe zakoncze bo nie ma co jej rozwlekac ;)

po dluzszej przerwie wrocilam i jak tylko zbiore sie w sobie i pstrykne jakies foty z pewnoscia je wstawie :evil_lol:

Posted

tengusiu, jeszcze nie widziałam twoich psiaków w konkursie!

można zgarnąć niezłą nagrodę-kasę na dowolnego psa w potrzebie! zgłoszenia jeszcze dziś i jutro:cool3:

Posted

[quote name='Alicja']No to czekamy na foty ;)

beda napewno beda :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Zbieraj się w sobie, pstrykaj i wstawiaj...

pzdr.

zbieranie trwa ... balaganu po wymianie okna w kuchni :evil_lol: szkoda tylko ze kolejny tydzien musze czekac na parapet :angryy: dobrze ze przez najblizszych lat wiele nie bede musiala okien wymieniac bo by mnie w bialy kaftanik wpakowali :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Super, że już jesteś!

ciesze sie ze sie cieszysz :p

[quote name='agaga21']tengusiu, jeszcze nie widziałam twoich psiaków w konkursie!

można zgarnąć niezłą nagrodę-kasę na dowolnego psa w potrzebie! zgłoszenia jeszcze dziś i jutro:cool3:

bo moich besti tam nie ma ...

[quote name='Basia&Safi']nooooooo prosze kto sie obudził :P

powoli powoli postanowilam wrocic na dgm :diabloti: a do ciebie z checia bym z winkiem wpadla na plotki jak tylko mnei zaprosisz :evil_lol:

Posted

Napisał Basia&Safi
nooooooo prosze kto sie obudził :P

powoli powoli postanowilam wrocic na dgm a do ciebie z checia bym z winkiem wpadla na plotki jak tylko mnei zaprosisz

bardzo chetnie tylko teraz bede miec na rano poznije tydzien nas nie ma aleeeee 26 wrzesnia robie zlocik buldozków zapraszam a 19 wrzesnia "erwijmy łancuchy"tez zapraszam ;P jestem koordynatorem a coo ;P

Posted

[quote name='fioneczka']siemanko :) ... dawno Cię nie widziałam ;)

bo dawno mnie tu nie bylo :eviltong: ... raczej bylam codziennie ale jako obserwator - teraz postanowilam znow sie ujawnic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Basia&Safi']bardzo chetnie tylko teraz bede miec na rano poznije tydzien nas nie ma aleeeee 26 wrzesnia robie zlocik buldozków zapraszam a 19 wrzesnia "erwijmy łancuchy"tez zapraszam ;P jestem koordynatorem a coo ;P

zjawie sie slonce napewno ... znaczy sie napewno sie postaram :evil_lol: a na pitbull show do Zbroslawic sie wybieracie ? 4-5 wrzesnia :grins: bo ja jadem napewno :diabloti:

Posted

aaaaaaa ....

zapomnialam sie pochwalic ze mamy nowego czlonka rodziny :multi: , dzis wybralam go wsrod duzej konkurencji, on jeden podbil moje serducho ... nazwalam go Franek :loveu: jak tylko uwine sie z remontem to sfoce Franka i wam go oficjalnie przedstawie :grins: