Aleksandra:) Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ale śliczne bullki :loveu::loveu::loveu: a panowie od okien nie bali się dzieciaczków ?:evil_lol::evil_lol: będziemy tu często zaglądać:loveu: Quote
Tengusia Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Aleksandra:) napisał(a):ale śliczne bullki :loveu::loveu::loveu: a panowie od okien nie bali się dzieciaczków ?:evil_lol::evil_lol: będziemy tu często zaglądać:loveu: witam :grins: pieski byly u dziadkow gdzie Bolus z duzym zaciekawieniem zerkal na kotka ktory krecil sie tuz pod jego nosem :evilbat: Quote
Alicja Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Bolek jaka powaga ;) A co z tym kuchennym oknem ??? Quote
Asiaczek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 No, właśnie. Nie rozumiem, o co chodzi z oknem w kuchni... Pzdr. Quote
Tengusia Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Alicja napisał(a):Bolek jaka powaga ;) A co z tym kuchennym oknem ??? Asiaczek napisał(a):No, właśnie. Nie rozumiem, o co chodzi z oknem w kuchni... Pzdr. juz tlumacze ... mam w domku trzy duze okienka a panowie przyjechali i przywiezli dwa duze i jedno male ... wine za ta sytuacje ponosi pan ktory byl i mierzyl okienka jakis miesiac temu widac cos mu sie pomerdalo w wyliczeniach :mad: skutek tego jest taki ze dwa okienka w pokoju zostaly wymienione na nowe (sa suuuuuuper :multi::multi::multi:) a do kuchni nowe okienko przyjdzie za dwa tygodnie i to podobno jest tryb pilny bo normalnie czekalabym trzy tygodnie :mdleje: Rinuś napisał(a):a Czemu masz nowy temacik ? tak jakos sie poukladalo :eviltong: Aleksandra:) napisał(a):hejka :hand::hand: hello :hand: Quote
agaga21 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 http://img249.imageshack.us/img249/4113/p7077977.jpg boluś, o czym tak dumasz? Quote
NATKA Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 To jak okienka wstawione i pańcia by miała ochotę to może zabierze Fazule i odwiedzi Futrzaka ;) Quote
chita Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 nowa galeryja:-o chociaz w tej bede na biezaco:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Moje pytanie BRZMI - co robi ten temat TU na blogaskach ? i nie żartuje , pytam poważnie , pytam publicznie , bo na gg nie mam ochoty. Jaka była umowa ? raz temat ci schowałam , bo coś tam - został wyjęty - po raz 2 na Twoją prośbę , został wywalony - z zaznaczeniem - że bilet w jedną stronę - zgodziłaś się .... wiec żegnam z Foto Blogów ... regulamin obowiązuje wszystkich , przenoszę do już w nowym domu , tam gdzie tego tematu miejsce .. niech się inny mod bawi - w chowam wyjmuję , bo masz kaprysy ... No i gryż się w palec na to co piszesz , to ci oszczędzi kłopotów , a modom pracy Oczywiście temat zamykam , póki nie wróci tam gdzie jego miejsce . Quote
Tengusia Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='Vectra']Moje pytanie BRZMI - co robi ten temat TU na blogaskach ? i nie żartuje , pytam poważnie , pytam publicznie , bo na gg nie mam ochoty. Jaka była umowa ? raz temat ci schowałam , bo coś tam - został wyjęty - po raz 2 na Twoją prośbę , został wywalony - z zaznaczeniem - że bilet w jedną stronę - zgodziłaś się .... wiec żegnam z Foto Blogów ... regulamin obowiązuje wszystkich , przenoszę do już w nowym domu , tam gdzie tego tematu miejsce .. niech się inny mod bawi - w chowam wyjmuję , bo masz kaprysy ... No i gryż się w palec na to co piszesz , to ci oszczędzi kłopotów , a modom pracy Oczywiście temat zamykam , póki nie wróci tam gdzie jego miejsce . moze i moim bledem byla prosba przeniesienia watku do FB i za to ladnie przepraszam ... co do kaprysow to powiem tylko ze to co dla jednych wydaje sie kaprysem dla drugich wcale nim nie jest i na tym sprawe zakoncze bo nie ma co jej rozwlekac ;) po dluzszej przerwie wrocilam i jak tylko zbiore sie w sobie i pstrykne jakies foty z pewnoscia je wstawie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Zbieraj się w sobie, pstrykaj i wstawiaj... pzdr. Quote
agaga21 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 tengusiu, jeszcze nie widziałam twoich psiaków w konkursie! można zgarnąć niezłą nagrodę-kasę na dowolnego psa w potrzebie! zgłoszenia jeszcze dziś i jutro:cool3: Quote
Tengusia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja']No to czekamy na foty ;) beda napewno beda :diabloti: [quote name='Asiaczek']Zbieraj się w sobie, pstrykaj i wstawiaj... pzdr. zbieranie trwa ... balaganu po wymianie okna w kuchni :evil_lol: szkoda tylko ze kolejny tydzien musze czekac na parapet :angryy: dobrze ze przez najblizszych lat wiele nie bede musiala okien wymieniac bo by mnie w bialy kaftanik wpakowali :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Super, że już jesteś! ciesze sie ze sie cieszysz :p [quote name='agaga21']tengusiu, jeszcze nie widziałam twoich psiaków w konkursie! można zgarnąć niezłą nagrodę-kasę na dowolnego psa w potrzebie! zgłoszenia jeszcze dziś i jutro:cool3: bo moich besti tam nie ma ... [quote name='Basia&Safi']nooooooo prosze kto sie obudził :P powoli powoli postanowilam wrocic na dgm :diabloti: a do ciebie z checia bym z winkiem wpadla na plotki jak tylko mnei zaprosisz :evil_lol: Quote
fioneczka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 siemanko :) ... dawno Cię nie widziałam ;) Quote
Basia&Safi Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Napisał Basia&Safi nooooooo prosze kto sie obudził :P powoli powoli postanowilam wrocic na dgm a do ciebie z checia bym z winkiem wpadla na plotki jak tylko mnei zaprosisz bardzo chetnie tylko teraz bede miec na rano poznije tydzien nas nie ma aleeeee 26 wrzesnia robie zlocik buldozków zapraszam a 19 wrzesnia "erwijmy łancuchy"tez zapraszam ;P jestem koordynatorem a coo ;P Quote
Tengusia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='fioneczka']siemanko :) ... dawno Cię nie widziałam ;) bo dawno mnie tu nie bylo :eviltong: ... raczej bylam codziennie ale jako obserwator - teraz postanowilam znow sie ujawnic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Basia&Safi']bardzo chetnie tylko teraz bede miec na rano poznije tydzien nas nie ma aleeeee 26 wrzesnia robie zlocik buldozków zapraszam a 19 wrzesnia "erwijmy łancuchy"tez zapraszam ;P jestem koordynatorem a coo ;P zjawie sie slonce napewno ... znaczy sie napewno sie postaram :evil_lol: a na pitbull show do Zbroslawic sie wybieracie ? 4-5 wrzesnia :grins: bo ja jadem napewno :diabloti: Quote
Tengusia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 aaaaaaa .... zapomnialam sie pochwalic ze mamy nowego czlonka rodziny :multi: , dzis wybralam go wsrod duzej konkurencji, on jeden podbil moje serducho ... nazwalam go Franek :loveu: jak tylko uwine sie z remontem to sfoce Franka i wam go oficjalnie przedstawie :grins: Quote
Basia&Safi Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 jak Cie znam to pewno jakis scur albo kanarek :D Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [FONT=Georgia]witaj remontowa dziewczyno :loveu: jak szczur to foć go szybko :razz::razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts