Basia&Safi Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ide teraz spac ;P a jutro Dam Ci hasło na moja farme i bedziesz sie nie opiekowac ;P Dobranoc :P Quote
Tengusia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Basia&Safi napisał(a):ide teraz spac ;P a jutro Dam Ci hasło na moja farme i bedziesz sie nie opiekowac ;P Dobranoc :P tyle ze ja sie tam wogole nie znam na tych waszych farmach :-o agnethka napisał(a):jeden jest zajęty ;) mnie też kuszą - nie bój żaby, nie jesteś sama :D pociesza mnie to ale tylko troszeczke :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Pomoge Ci z tą farmę ;) ja mam swoje 2 (dostałam 1 od Vectry ;)) i pilnuję trzody od Coli , jak nie bedziesz dawała rady to podeślesz do mła Quote
Alicja Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='chita']kurde nie wiem jak Ci to powiedziec :roll:...........ale Franek wyglada jak baba:diabloti: i normalnie oczami wyobrazni widze tam graffitti jak nic:evil_lol: bo to Franciszka :grins: Quote
NATKA Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 No no mieszkanko po metamorfozie superaśnie się prezentuje, a Franek hmmm dawaj więcej fot bo mi to na kaktusa nie wygląda - Tengusia ja Ci mówię w sklepie Cię oszukali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ciekawe co mu zrobilas ze sie tak nadasal??:evil_lol: http://a.imageshack.us/img840/7827/p8128146.jpg a te drzwi znaczy polowa to ma ze Asty blokowac czy Yorki jakies??:lol: Mialam cosik takie jak Vesper przyjezdzala to Bullit przeskakiwal byz wysilku z pozycji siedzacej:diabloti: Szukalam Was na FB......:roll::lol: Quote
agaga21 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Alicja napisał(a):Pomoge Ci z tą farmę ;) ja mam swoje 2 (dostałam 1 od Vectry ;)) i pilnuję trzody od Coli , jak nie bedziesz dawała rady to podeślesz do mła a ja pozbyłam się mojej farmy i jestem WOLNA!!!:sweetCyb: :ylsuper: :Cool!: tengusiu, nie daj się wciągnąć w ta diabelską gierkę:shake::diabloti: Quote
rufusowa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 migdałowy wyszedł bardzo ładnie :loveu: macie chyba ze dwa razy większe mieszkanie niż my :evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Alicja']Pomoge Ci z tą farmę ;) ja mam swoje 2 (dostałam 1 od Vectry ;)) i pilnuję trzody od Coli , jak nie bedziesz dawała rady to podeślesz do mła dobrze wiedziec :grins: [quote name='Alicja']bo to Franciszka :grins: przestancie bo biedny Franek zamknie sie w sobie i bede musiala z nim do psychoterapeuty chodzic :roflt: [quote name='NATKA']No no mieszkanko po metamorfozie superaśnie się prezentuje, a Franek hmmm dawaj więcej fot bo mi to na kaktusa nie wygląda - Tengusia ja Ci mówię w sklepie Cię oszukali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo Franek z pseudohodowli jest :diabloti: mama kaktus tata NN :roflt: [quote name='Bullila.nl']Ciekawe co mu zrobilas ze sie tak nadasal??:evil_lol: http://a.imageshack.us/img840/7827/p8128146.jpg a te drzwi znaczy polowa to ma ze Asty blokowac czy Yorki jakies??:lol: Mialam cosik takie jak Vesper przyjezdzala to Bullit przeskakiwal byz wysilku z pozycji siedzacej:diabloti: Szukalam Was na FB......:roll::lol: moje sa zbyt glupie zeby wiedziec ze tak latwo mozna ta przeszkodze pokonac :diabloti: a tak powaznie to drzwiczki byly zrobione dla Fazulca za czasow szczeniaczka i tak sie ostaly do dzis bo czasem sie przydaje ;) [quote name='agaga21']a ja pozbyłam się mojej farmy i jestem WOLNA!!!:sweetCyb: :ylsuper: :Cool!: tengusiu, nie daj się wciągnąć w ta diabelską gierkę:shake::diabloti: no to teraz mam nie lada dylemat :evil_lol: [quote name='rufusowa']migdałowy wyszedł bardzo ładnie :loveu: macie chyba ze dwa razy większe mieszkanie niż my :evil_lol: 37 m 2 ... jak na kawalerke calkiem sporo ;) Quote
agaciaaa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 http://a.imageshack.us/img440/6590/p8128151.jpg Fazula smutna jakaś :( chyba jej się mieszkanko po remoncie nie podoba :shake: :evil_lol: Quote
chita Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 boze mnie tez czeka malowanie :placz: a mowie ci ze Franek to baba, poprostu takie czasy ze ciezko odroznic:roll::eviltong: Quote
wejherstaff Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Witam sie po raz pierwszy ;) Ale macie fajniutkie przytulne mieszkanko :loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='agaciaaa']http://a.imageshack.us/img440/6590/p8128151.jpg Fazula smutna jakaś :( chyba jej się mieszkanko po remoncie nie podoba :shake: :evil_lol: w niedziele idziemy na dlugi spacer wiec z pewnoscia jej sie humorek poprawi :diabloti: [quote name='chita']boze mnie tez czeka malowanie :placz: a mowie ci ze Franek to baba, poprostu takie czasy ze ciezko odroznic:roll::eviltong: Franek to nie baba :obrazic: [quote name='wejherstaff']Witam sie po raz pierwszy ;) Ale macie fajniutkie przytulne mieszkanko :loveu::loveu::loveu: witam i dzieki :loveu::loveu::loveu: zapraszam czesciej :p Quote
wejherstaff Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Tengusia napisał(a): witam i dzieki :loveu::loveu::loveu: zapraszam czesciej :p Będziemy wpadać ;) Quote
NATKA Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Tengusia napisał(a):: bo Franek z pseudohodowli jest :diabloti: mama kaktus tata NN :roflt: I wszystko jasne :evil_lol: nie ma co się dziwić że Franek ma problemy z tożsamością :diabloti: Quote
Tengusia Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 wejherstaff napisał(a):Będziemy wpadać ;) no i super tylko wiesz u mnie foty sa srednio raz na miesiac i to jak mam dobry miesiac :roflt: NATKA napisał(a):I wszystko jasne :evil_lol: nie ma co się dziwić że Franek ma problemy z tożsamością :diabloti: biedny ten moj Franek chyba jednak bez psychoterapeuty sie nie obejdzie :roflt: Quote
maciaszek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ladnie, czysto, pachnąco. Fajnie po takim remonciku. Aż chce się siedzieć w domku ;). Tengusia napisał(a):37 m 2 ... jak na kawalerke calkiem sporo ;)Normalnie masz większą kawalerkę niż my mieszkanie 2-pokojowe ;). Quote
NATKA Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Tengusia co żeś mi za chmurzyska napuściła z tych Katowic, normalnie ciemność widzę :eek2: Quote
Alicja Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [FONT=Arial]przyszłam Ci powiedzieć żebyś sie nie kolegowała z tą koleżanką bo ona jest brzydka :grins: [/FONT] Quote
NATKA Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Że bzitka niedobra to ja, czy ta koleżanka co mi bzitkie chmury podesłała :diabloti:;) Quote
Tengusia Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='maciaszek']Ladnie, czysto, pachnąco. Fajnie po takim remonciku. Aż chce się siedzieć w domku ;). Normalnie masz większą kawalerkę niż my mieszkanie 2-pokojowe ;). oj tak o wiele przyjemniej teraz w domku :loveu: [quote name='NATKA']Tengusia co żeś mi za chmurzyska napuściła z tych Katowic, normalnie ciemność widzę :eek2: no co ty ze niby ja :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]przyszłam Ci powiedzieć żebyś sie nie kolegowała z tą koleżanką bo ona jest brzydka :grins: [/FONT] czy mowa o kolezance o ktorej mowic nie mozna czy ze niby ja taka brzydka jestem :evilbat: [quote name='NATKA']Że bzitka niedobra to ja, czy ta koleżanka co mi bzitkie chmury podesłała :diabloti:;) oto jest pytanie :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 http://a.imageshack.us/img821/9538/p8168163.jpg biedna, jaka wystraszona... Quote
Tengusia Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Bolek co to niby niczego sie nie boi ... tego samego popoludnia Quote
Recommended Posts