Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basia&Safi napisał(a):
ide teraz spac ;P a jutro Dam Ci hasło na moja farme i bedziesz sie nie opiekowac ;P
Dobranoc :P

tyle ze ja sie tam wogole nie znam na tych waszych farmach :-o

agnethka napisał(a):
jeden jest zajęty ;)
mnie też kuszą - nie bój żaby, nie jesteś sama :D

pociesza mnie to ale tylko troszeczke :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='chita']kurde nie wiem jak Ci to powiedziec :roll:...........ale Franek wyglada jak baba:diabloti:

i normalnie oczami wyobrazni widze tam graffitti jak nic:evil_lol:

bo to Franciszka :grins:

Posted

No no mieszkanko po metamorfozie superaśnie się prezentuje, a Franek hmmm dawaj więcej fot bo mi to na kaktusa nie wygląda - Tengusia ja Ci mówię w sklepie Cię oszukali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
Pomoge Ci z tą farmę ;) ja mam swoje 2 (dostałam 1 od Vectry ;)) i pilnuję trzody od Coli , jak nie bedziesz dawała rady to podeślesz do mła

a ja pozbyłam się mojej farmy i jestem WOLNA!!!:sweetCyb: :ylsuper: :Cool!:
tengusiu, nie daj się wciągnąć w ta diabelską gierkę:shake::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']Pomoge Ci z tą farmę ;) ja mam swoje 2 (dostałam 1 od Vectry ;)) i pilnuję trzody od Coli , jak nie bedziesz dawała rady to podeślesz do mła

dobrze wiedziec :grins:

[quote name='Alicja']bo to Franciszka :grins:

przestancie bo biedny Franek zamknie sie w sobie i bede musiala z nim do psychoterapeuty chodzic :roflt:

[quote name='NATKA']No no mieszkanko po metamorfozie superaśnie się prezentuje, a Franek hmmm dawaj więcej fot bo mi to na kaktusa nie wygląda - Tengusia ja Ci mówię w sklepie Cię oszukali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bo Franek z pseudohodowli jest :diabloti: mama kaktus tata NN :roflt:

[quote name='Bullila.nl']Ciekawe co mu zrobilas ze sie tak nadasal??:evil_lol:
http://a.imageshack.us/img840/7827/p8128146.jpg
a te drzwi znaczy polowa to ma ze Asty blokowac czy Yorki jakies??:lol:
Mialam cosik takie jak Vesper przyjezdzala to Bullit przeskakiwal byz wysilku z pozycji siedzacej:diabloti:
Szukalam Was na FB......:roll::lol:

moje sa zbyt glupie zeby wiedziec ze tak latwo mozna ta przeszkodze pokonac :diabloti: a tak powaznie to drzwiczki byly zrobione dla Fazulca za czasow szczeniaczka i tak sie ostaly do dzis bo czasem sie przydaje ;)

[quote name='agaga21']a ja pozbyłam się mojej farmy i jestem WOLNA!!!:sweetCyb: :ylsuper: :Cool!:
tengusiu, nie daj się wciągnąć w ta diabelską gierkę:shake::diabloti:

no to teraz mam nie lada dylemat :evil_lol:

[quote name='rufusowa']migdałowy wyszedł bardzo ładnie :loveu: macie chyba ze dwa razy większe mieszkanie niż my :evil_lol:

37 m 2 ... jak na kawalerke calkiem sporo ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']http://a.imageshack.us/img440/6590/p8128151.jpg Fazula smutna jakaś :( chyba jej się mieszkanko po remoncie nie podoba :shake: :evil_lol:

w niedziele idziemy na dlugi spacer wiec z pewnoscia jej sie humorek poprawi :diabloti:

[quote name='chita']boze mnie tez czeka malowanie :placz:
a mowie ci ze Franek to baba, poprostu takie czasy ze ciezko odroznic:roll::eviltong:

Franek to nie baba :obrazic:

[quote name='wejherstaff']Witam sie po raz pierwszy ;)

Ale macie fajniutkie przytulne mieszkanko :loveu::loveu::loveu:

witam i dzieki :loveu::loveu::loveu: zapraszam czesciej :p

Posted

Tengusia napisał(a):
:
bo Franek z pseudohodowli jest :diabloti: mama kaktus tata NN :roflt:

I wszystko jasne :evil_lol: nie ma co się dziwić że Franek ma problemy z tożsamością :diabloti:

Posted

wejherstaff napisał(a):
Będziemy wpadać ;)

no i super tylko wiesz u mnie foty sa srednio raz na miesiac i to jak mam dobry miesiac :roflt:

NATKA napisał(a):
I wszystko jasne :evil_lol: nie ma co się dziwić że Franek ma problemy z tożsamością :diabloti:

biedny ten moj Franek chyba jednak bez psychoterapeuty sie nie obejdzie :roflt:

Posted

Ladnie, czysto, pachnąco. Fajnie po takim remonciku. Aż chce się siedzieć w domku ;).

Tengusia napisał(a):
37 m 2 ... jak na kawalerke calkiem sporo ;)
Normalnie masz większą kawalerkę niż my mieszkanie 2-pokojowe ;).

Posted

[quote name='maciaszek']Ladnie, czysto, pachnąco. Fajnie po takim remonciku. Aż chce się siedzieć w domku ;).

Normalnie masz większą kawalerkę niż my mieszkanie 2-pokojowe ;).

oj tak o wiele przyjemniej teraz w domku :loveu:

[quote name='NATKA']Tengusia co żeś mi za chmurzyska napuściła z tych Katowic, normalnie ciemność widzę :eek2:

no co ty ze niby ja :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]przyszłam Ci powiedzieć żebyś sie nie kolegowała z tą koleżanką bo ona jest brzydka :grins: [/FONT]

czy mowa o kolezance o ktorej mowic nie mozna czy ze niby ja taka brzydka jestem :evilbat:

[quote name='NATKA']Że bzitka niedobra to ja, czy ta koleżanka co mi bzitkie chmury podesłała :diabloti:;)

oto jest pytanie :diabloti: