Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
........................ :obrazic:

nie fochaj ciocia :calus: ... musze teraz przygotowac wszystko w domku bo jutro przyjada panowie mi okienka wymienic :sweetCyb: a potem musze uczyc sie do prawka testow teoretycznych bo w srode bedzie miec z nich egzamin wewnetrzny i nie chcialabym nawalic, coprawda to tylko wewnetrzny ale fajnie by bylo dobrze go zaliczyc ;)

Posted

Magda25 napisał(a):
phiii .Też coś.Foch młodzieżowy

no so ...no :eviltong:

Tengusia napisał(a):
nie fochaj ciocia :calus: ... musze teraz przygotowac wszystko w domku bo jutro przyjada panowie mi okienka wymienic :sweetCyb: a potem musze uczyc sie do prawka testow teoretycznych bo w srode bedzie miec z nich egzamin wewnetrzny i nie chcialabym nawalic, coprawda to tylko wewnetrzny ale fajnie by bylo dobrze go zaliczyc ;)

no dopsz ... :grins:

Posted

no to by bylo tyle Eldziaka i wizyta na dzialce u Basi i Dawida (licze na powtorke, obiecuje wziasc Fazulca nastepnym razem ;) ) ... teraz lecimy z fotami z odwiedzin wystawy w Ustroniu :grins:

Posted

[FONT=Georgia]Tengusiu już jestem u Was :multi:[/FONT]
[FONT=Georgia]
widziałam różne śliczne psiaki, grzecznego Eldusia który karkóweczki nie zjadł z grilla i nawet Fazulę skaczącą jak kangurek :loveu::loveu:
[/FONT]