Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mnie dzis odwiedziła Tengusia z Tz -tem !!!:cool3: było super, szkoda , że tak krótko. teraz to ja muszę się kiedyś wybrać odwiedzić Fazę i Bolusia.

Fotek ni ma bo aparatów brak :shake:

ok lece na imprezę brata bo juz spóźniona jestem :evil_lol:

Posted

dzieki cioteczki :Rose: co do zdolnosci to Bolek jest modelem idealnym :cool3: natomiast uchwycenie Fazy w kadrze graniczy z cudem bo albo biega jak szalona albo obraca sie pupa :peace:

Posted

i jeszcze kilka foteczek z wczorajszego spacerku :painting:

Idziemy juz :watpliwy: :scream7:

Nie dogonisz mnie maly :Dog_run:

Goń mnie Bolek :eviltong:

A tak bąbelki wyglądały po spacerku :sleep2:

Posted

dariaopole napisał(a):
jeju jakie one cudne :loveu: i jak tu nie kochać bullowatych ??? uwielbiam te ich szerokie pyski i bezczelne wylegiwanie sie na łóżku :loveu:

ich po prostu nie da sie nie kochac :loveu: .... a kiedy jakies nowe fotki twoich bąbelków beda ??? najbardziej to podobaly mi sie jak wygladaly przez okienko jak wyjezdzalismy :loveu:

Posted

hahaha no słodko to robią i tak rozczulająco , że smutno mi zawsze , że je zostawiam.
Ano muszę porobić im jakieś nowe foteczki, zawsze jak są w jakiś fajnych pozach to akurat nie mam aparatu lub nie są naładowane baterie :mad:

• 2 weeks later...
Posted

basiagk napisał(a):
To jakieś zawody były? BO ja wypadłam z obiegu. Jak się psy tam zachowują?

Basiu zawody byly w Zbroslawicach Pit bull Show, niestety wczoraj nie dojechalismy na zawody i dzisiaj pojechalismy zobaczyc wystawe :p ale to nie to samo co sportowe zmagania :eviltong:

Posted

[quote name='andzia69']mówcie, co chcecie - ale jakbym zobaczyła tą sukę na ulicy pomyślałabym,ze jej jeść nie dają:shake: przeciez to szkieletor

Niestety niektore z psiakow tam wydaja sie hmm powiedzmy ladnie przetrenowane :roll: byl jeszcze jeden taki strasznie chudziutki z wielka glowka i pare innych ktorym nie robilam fotek :-(
A to ta chudzinka z wielka glowa ...

Moze na tej fotce tego nie widac ale jak stal to bylo widac ... jak podeszlam to odrazu kladl sie na ziemi i pokazywal brzuchol ... moj TZ mowil ze psy tak robia jak sie boja :roll:

Posted

rany, psy w schroniskach wyglądają lepiej niz ten :shake: tragedia :-(

wyraz oczu i mordki taki jakby był bity albo cos, a przynajmniej nieźle zastraszony...

dodatkowo te drobne blizny na łapach i ciele :roll:

Posted

Mysle ze nie ma co tu dopatrywac sie krzywdy tych zwierzat, faktem jest ze sa one chude ale z tego co ja sie orientuje (a jestem lailkiem w tych sprawach) to idealna waga sportowa pit bulla to okolo 18-19kg (tyle wazy kilku miesieczny szczeniak amstaffa) ... sa bardzo zywe i radosne i poza sportem nie widza swiata ... ten psiak na zdjeciu Modliszka caly czas obgryzal gruba galaz ktora byla w zasiegu jego mordy ... to nie to samo co nasze kanapowce :p te psiaki hodowane w Kennelu na lancuchach przy budzie wlasnie tak wygladaja ... ale do ludzi tak samo kochane jak asty ;) na widok czlowieka sie zblizajacego cala dupa im z radosci chodzi :D gorzej jak widza innego psiaka ... sa strasznie ciete i wole nie wiedziec czy to charakter czy wychowanie :shake:

Posted

ja rozumiem Tengusia - moze on i ma dobrze, moze waga sportowego pita właśnie powinna taka być :roll:
ale nie oszukujmy sie ze pies trzymany w kennelu albo na łancuchu ma dobrze :roll:

zresztą co kto lubi :p
ja tam wole grubaska Bolesława :eviltong: