dariaopole Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 A mnie dzis odwiedziła Tengusia z Tz -tem !!!:cool3: było super, szkoda , że tak krótko. teraz to ja muszę się kiedyś wybrać odwiedzić Fazę i Bolusia. Fotek ni ma bo aparatów brak :shake: ok lece na imprezę brata bo juz spóźniona jestem :evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Szczęki XXX czyli amstaff morderca atakuje aparat :roflt: :roflt: :roflt: Quote
dariaopole Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 mega fajne fotki, pychole superaśne :loveu: Quote
andzia69 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 zaajefajne te fotaski!!!! zdolna bestyja z ciebie!:lol: Quote
Tengusia Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 dzieki cioteczki :Rose: co do zdolnosci to Bolek jest modelem idealnym :cool3: natomiast uchwycenie Fazy w kadrze graniczy z cudem bo albo biega jak szalona albo obraca sie pupa :peace: Quote
Tengusia Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 i jeszcze kilka foteczek z wczorajszego spacerku :painting: Idziemy juz :watpliwy: :scream7: Nie dogonisz mnie maly :Dog_run: Goń mnie Bolek :eviltong: A tak bąbelki wyglądały po spacerku :sleep2: Quote
dariaopole Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 jeju jakie one cudne :loveu: i jak tu nie kochać bullowatych ??? uwielbiam te ich szerokie pyski i bezczelne wylegiwanie sie na łóżku :loveu: Quote
Tengusia Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 dariaopole napisał(a):jeju jakie one cudne :loveu: i jak tu nie kochać bullowatych ??? uwielbiam te ich szerokie pyski i bezczelne wylegiwanie sie na łóżku :loveu: ich po prostu nie da sie nie kochac :loveu: .... a kiedy jakies nowe fotki twoich bąbelków beda ??? najbardziej to podobaly mi sie jak wygladaly przez okienko jak wyjezdzalismy :loveu: Quote
dariaopole Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 hahaha no słodko to robią i tak rozczulająco , że smutno mi zawsze , że je zostawiam. Ano muszę porobić im jakieś nowe foteczki, zawsze jak są w jakiś fajnych pozach to akurat nie mam aparatu lub nie są naładowane baterie :mad: Quote
andzia69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 nie ma jak śmiejące się bullki - można im sprawdzić cale uzębienie, nawet w gardło można zajrzeć:evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ooo - dokładnie!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 kochane piękne maleństwo :loveu::loveu: a uśmiechy bullków są po prostu boskie :loveu: Quote
Tengusia Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Bestie wieczorowa pora :diabloti: Quote
modliszka84 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 az strach się bać :nerwy: takie bestie ... :laugh2_2: Quote
basiagk Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 To jakieś zawody były? BO ja wypadłam z obiegu. Jak się psy tam zachowują? Quote
Tengusia Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 basiagk napisał(a):To jakieś zawody były? BO ja wypadłam z obiegu. Jak się psy tam zachowują? Basiu zawody byly w Zbroslawicach Pit bull Show, niestety wczoraj nie dojechalismy na zawody i dzisiaj pojechalismy zobaczyc wystawe :p ale to nie to samo co sportowe zmagania :eviltong: Quote
andzia69 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 mówcie, co chcecie - ale jakbym zobaczyła tą sukę na ulicy pomyślałabym,ze jej jeść nie dają:shake: przeciez to szkieletor Quote
Tengusia Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='andzia69']mówcie, co chcecie - ale jakbym zobaczyła tą sukę na ulicy pomyślałabym,ze jej jeść nie dają:shake: przeciez to szkieletor Niestety niektore z psiakow tam wydaja sie hmm powiedzmy ladnie przetrenowane :roll: byl jeszcze jeden taki strasznie chudziutki z wielka glowka i pare innych ktorym nie robilam fotek :-( A to ta chudzinka z wielka glowa ... Moze na tej fotce tego nie widac ale jak stal to bylo widac ... jak podeszlam to odrazu kladl sie na ziemi i pokazywal brzuchol ... moj TZ mowil ze psy tak robia jak sie boja :roll: Quote
modliszka84 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 rany, psy w schroniskach wyglądają lepiej niz ten :shake: tragedia :-( wyraz oczu i mordki taki jakby był bity albo cos, a przynajmniej nieźle zastraszony... dodatkowo te drobne blizny na łapach i ciele :roll: Quote
Tengusia Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Mysle ze nie ma co tu dopatrywac sie krzywdy tych zwierzat, faktem jest ze sa one chude ale z tego co ja sie orientuje (a jestem lailkiem w tych sprawach) to idealna waga sportowa pit bulla to okolo 18-19kg (tyle wazy kilku miesieczny szczeniak amstaffa) ... sa bardzo zywe i radosne i poza sportem nie widza swiata ... ten psiak na zdjeciu Modliszka caly czas obgryzal gruba galaz ktora byla w zasiegu jego mordy ... to nie to samo co nasze kanapowce :p te psiaki hodowane w Kennelu na lancuchach przy budzie wlasnie tak wygladaja ... ale do ludzi tak samo kochane jak asty ;) na widok czlowieka sie zblizajacego cala dupa im z radosci chodzi :D gorzej jak widza innego psiaka ... sa strasznie ciete i wole nie wiedziec czy to charakter czy wychowanie :shake: Quote
modliszka84 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ja rozumiem Tengusia - moze on i ma dobrze, moze waga sportowego pita właśnie powinna taka być :roll: ale nie oszukujmy sie ze pies trzymany w kennelu albo na łancuchu ma dobrze :roll: zresztą co kto lubi :p ja tam wole grubaska Bolesława :eviltong: Quote
Recommended Posts