groszek83 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Tengusia napisał(a): ale rozkoszne babelki :loveu::loveu::loveu: ja chcem takiego chcem :placz: Zaprawde nie wiesz co mówisz:diabloti: Witaj wrócona!!;) Quote
Tengusia Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Basia&Safi']to jest Grudnik :P i tak niech zostanie :D:D:D [quote name='Alicja']mój nazywa się Zyguś jak to milo ze nie tylko ja jestem zakrecona i kfiatuszka nazwalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='groszek83']Zaprawde nie wiesz co mówisz:diabloti: Witaj wrócona!!;) witaj witaj :multi: [quote name='agnethka']no to jak się ma ta resztka? ;) dalej powtarza mi ze trzeci bullowaty w kawalerce to niezbyt dobry pomysl :roflt: Quote
Tengusia Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 remocik juz prawie zakonczony, jutro panowie przyjda zalozyc mi parapet, w piatek przyjdzie gosciu ktory mi malowal i wykonczy to co panowie mi napaskudza przy zakladaniu parapetu i w weekend oficjalnie remoncik bedzie zakonczony :multi::multi::multi: tylko ten syf ktory pozostal :mdleje: a ja tak nie lubie sprzatac :placz: wczoraj z wielkim trudem ogarnelam kuchnie, dzis przeszlam sama siebie i wyczyscilam drzwi lazienkowe, oczywiscie braklo mi sil wiec wyczyscilam tylko strone od kuchni :roflt: ... jutro mam wolne i w planie czyszczenie lazienki, w ciagu calego dnia powinno mi sie udac :evil_lol: no i w piatek juz wykoczenie porzadkow i moze pare fotaskow strzele co by sie wam pochwalic jak moje sliczniusie mieszkanko teraz wyglada :loveu::loveu::loveu::loveu: no i Franka musze sfocic :diabloti: Quote
Tengusia Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Alicja']no to już się cieszę :multi: :bigcool: i juz niedlugo zaprosze was do siebie :multi::multi::multi: [quote name='chita']a parapetoofka bendzie?:roll::diabloti: nieeeee :eviltong: parapetowka byla jak sie tutaj przeprowadzalam lat temu chyba 6 ... i po trzech takich imprezkach odechcialo mi sie skutecznie kolejnych :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chita Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Tengusia napisał(a): nieeeee :eviltong: parapetowka byla jak sie tutaj przeprowadzalam lat temu chyba 6 ... i po trzech takich imprezkach odechcialo mi sie skutecznie kolejnych :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ano widzisz bo mialas trzy, a wszyscy wszem i wobec wiedza ze liczba parapetowek musi byc parzysta:diabloti: to jak bedzie parapetoofka:diabloti::mad: Quote
Tengusia Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 chita napisał(a):ano widzisz bo mialas trzy, a wszyscy wszem i wobec wiedza ze liczba parapetowek musi byc parzysta:diabloti: to jak bedzie parapetoofka:diabloti::mad: ze tez nikt mnie wczesniej nie uswiadomil :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to teraz jak nic musze impre zrobic :diabloti: Quote
Tengusia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Alicja']parapetóffka będzie ....o ja cie :roll: juz wiem juz wiem ... wy przyjedziecie i zrobicie mi porzadki a ja za ten czas przygotuje imprezke a potem wieczorkiem zasiadziemy przy browarku i po zachwycamy sie moim nowo wyremontowanym mieszkankiem :roflt: Quote
Alicja Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Tengusia']juz wiem juz wiem ... wy przyjedziecie i zrobicie mi porzadki a ja za ten czas przygotuje imprezke a potem wieczorkiem zasiadziemy przy browarku i po zachwycamy sie moim nowo wyremontowanym mieszkankiem :roflt: i znów będzie pszontanko po imprezce :diabloti: Ty sie laska zorientuj czy masz wolne we wrześniu jak będzie wystawa w Chorzowie Quote
chita Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Alicja'] i znów będzie pszontanko po imprezce :diabloti: albo i malowanko jak imprezka bedzie dobra:diabloti: Quote
Alicja Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='chita']albo i malowanko jak imprezka bedzie dobra:diabloti: zrobimy graffiti ;) Quote
Tengusia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Alicja'] i znów będzie pszontanko po imprezce :diabloti: Ty sie laska zorientuj czy masz wolne we wrześniu jak będzie wystawa w Chorzowie mam urlop w tym czasie tyle ze nie wiem czy bede w Katowicach bo mam ambitny plan wyrwania sie stad na troszku a co mi z tego wyjdzie bede wiedziec z poczatkiem wrzesnia ;) [quote name='chita']albo i malowanko jak imprezka bedzie dobra:diabloti: hmmmm .... ale farbki i pedzelki macie :diabloti: [quote name='Alicja']zrobimy graffiti ;) robi sie coraz ciekawiej :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 I ja się wbijam na parapetówkę :multi: Tylko napisz kiedy i gdzie:evil_lol::loveu: Quote
Tengusia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Izabela124.']I ja się wbijam na parapetówkę :multi: Tylko napisz kiedy i gdzie:evil_lol::loveu: zapraszam serdecznie :grins: na dzis dosc porzadkow ... padam na pyszczek ale powoli widac koniec :multi: jutro tylko okienka pomyc, poscierac szafki w pokoju, wyczyszcic szafe w kuchni i to prawie koniec porzadkow :diabloti: a teraz kilka fotek mojej chatki po metamorfozie :evil_lol: lazienka w kolorze blue :p kuchnia w kolorze brzoskwinki :p pokoik w kolorze migdalowym :p strona Cypisa ... i moja Quote
Tengusia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 najwazniejszy element wyposazenia mojego mieszkanka :diabloti: Franek :grins: :grins: :grins: nadasany Bolek w tle :diabloti: szwendajaca sie Fazulcowa :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [FONT=Georgia]łaa jak ładnie i czyściutko :) macie przytulne mieszkanko :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 http://a.imageshack.us/img217/4831/p8128144.jpg eee jakiś on taki mało kaktusowaty :evil_lol: następny ma mieć dużo ostrych kolców:lol: Quote
Basia&Safi Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 noooo elegancko ale musze sie kiedys wprosic do Ciebie :P franek ładniutki :):): Quote
chita Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 kurde nie wiem jak Ci to powiedziec :roll:...........ale Franek wyglada jak baba:diabloti: i normalnie oczami wyobrazni widze tam graffitti jak nic:evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]łaa jak ładnie i czyściutko :) macie przytulne mieszkanko :loveu::loveu:[/FONT] dziekuje :p [quote name='Alicja']no proszę jak ćlicznie teraz ;) niom :p [quote name='Izabela124.']http://a.imageshack.us/img217/4831/p8128144.jpg eee jakiś on taki mało kaktusowaty :evil_lol: następny ma mieć dużo ostrych kolców:lol: dobrze Zdzisiek bedzie bardziej kolczasty :diabloti: [quote name='Basia&Safi']noooo elegancko ale musze sie kiedys wprosic do Ciebie :P franek ładniutki :):): zapraszam serdecznie :loveu: [quote name='chita']kurde nie wiem jak Ci to powiedziec :roll:...........ale Franek wyglada jak baba:diabloti: i normalnie oczami wyobrazni widze tam graffitti jak nic:evil_lol: no wiesz co :shake: ... dobrze ze Franek czytac nie potrafi :eviltong: [quote name='agnethka']eee... sporo miejsca w tej kawalerce - staffcio się zmieści :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kusicielka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 agnethka napisał(a):no w końcu dla Ciebie te 40 zdjęć wkleiłam :D ja to juz sie boje do ciebie zagladac bo te kluseczkie tak patrza na mnie z tych zdjec ze najchetniej to bym wszystkie trzy wziela :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts