Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Super zdjęcia :)

dzięki ;)

Alicja napisał(a):
I znów konisie ;)

niom jakoś tak wychodzi że znów konisie i zaraz znów kolejne będą :eviltong:

marra napisał(a):
Oj może i mnie się kiedyś uda na takie amatorskie pojechać :(

A tymczasem...:bigcool::bigcool::bigcool:

Maleństwo wyjrzało na świat:D:D:D

czy wy wiecie jakie to maleństwo jest cudne :loveu::loveu::loveu: takie rozkosznie zabawne :loveu::loveu::loveu:

SZPiLKA23 napisał(a):
Jaka ma piekna strzalke na czole :)

niom a jaka jest milusia w dotyku :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Vectra']To Twój kucyk ? :cool3:

nie te śliczności to od poprzednich właścicieli Latarnika ;) ... moje wypatrzone szczęście jest już nieco starsze i bardziej proporcjonalne :eviltong:

[quote name='Alicja']Jakie niesmiałe maleństwo :loveu:
http://e-fotek.pl/images/65393806097810125504.jpg

wcale nie tak nie śmiałe bo wystarczyło kilka chwil, żeby przyzwyczaiła się do lampy błyskowej i już potem nie robiło to na niej wrażenia :loveu: już się nie mogę doczekać jak pogoda dopisze i będę mogła fotki na trawce porobić małej łobuziary :diabloti:

Posted

marra napisał(a):
Marianna to się prezentuje jak wielgachny koń na niektórych fotkach :D a to taki krasnal przecież :D

Dzięki Tengusia :*

cała przyjemność po mojej stronie ;) będzie pogoda to porobi się fajniejsze foty ;)

Posted

[quote name='marra']Ale malutek :D:D:D kochana jest i wydaje się być sympatyczna ;) ale wiesz co ? myślę, ze powinna mieć ... irokeza :D:D:D

no wprawę mamy więc raz dwa ciachniemy i będzie hihi :eviltong::evil_lol::diabloti:

[quote name='Asiaczek']że i Klary ktos z nozyczkami byl blisko:)
http://e-fotek.pl/images/66763062346789631029.jpg

W jakim jest wieku Klara?

Pzdr.

grzywkę sobie wytarła :roll: Klara ma 3 latka, jest nie ujeżdżona ... dlatego najpierw dziewczynka trafi na miesięczny trening ujeżdżeniowy gdzie obie będziemy się uczyć a potem do nowej stajni ... po roku jak dozbieram pieniądze trafi raz jeszcze na trening na 3 miesiące i to będzie ujeżdżenie typowo w western - tylko to już trochę kosztuje dlatego póki co tylko trening typowo ujeżdżeniowy żeby dziewczynka pod siodłem chodziła ;)

[quote name='Alicja']Śliczna jest i delikatna , prawdziwa dziewczyneczka :)

no jest inna niż mój Latarnik, taka drobniutka i niska ... ale to jest chyba właśnie cały jej urok ta delikatność ... wiadomo, że jak zacznie pracować pod siodłem to się jeszcze rozbuduję ... póki co to dzieciak jeszcze ;) (jutro do Ciebie zadzwonię i Ci opowiem daj tylko znać o której mogę dzwonić ;) )

Posted

Alicja napisał(a):
W pracy jestem od 6 do 12 , więc potem już będę dostępna :).

:p

jonQuilla napisał(a):
piękna jest, trzymam kciuki żeby wszystko było po Twojej myśli :)

będzie po mojej myśli innej opcji nie ma :diabloti: