Alicja Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 ale słodziaki :loveu: http://e-fotek.pl/images/45595892964439655775.jpg Lubiam , lubiam :grins: Quote
Tengusia Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='marra']Przecudne słodkie mordki:loveu: [quote name='Alicja']ale słodziaki :loveu: http://e-fotek.pl/images/45595892964439655775.jpg Lubiam , lubiam :grins: słodkie słodkie :loveu: ... ruda panienka ciekawska, cały czas mnie zaczepiała, ciemniejszy kawaler zdystansowany ale cały czas chodził blisko mnie sprawdzając co to za stwór wkroczył na jego pastwisko :evil_lol: ze źrebaczkami to jak ze szczeniaczkami są tak urocze że nie da się im oprzeć :loveu: Quote
marra Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Tengusia']słodkie słodkie :loveu: ... ruda panienka ciekawska, cały czas mnie zaczepiała, ciemniejszy kawaler zdystansowany ale cały czas chodził blisko mnie sprawdzając co to za stwór wkroczył na jego pastwisko :evil_lol: ze źrebaczkami to jak ze szczeniaczkami są tak urocze że nie da się im oprzeć :loveu:[/QUOTE] Hehe a Mira coś nie kwapi sie do porodu :) hoduje i hoduje tego malucha w ciepełku ;) Łaciata była na pielgrzymce w ten weekend, powiem Ci nawet fajnie się spisała, spokojna dość przy innych koniach, w terenie troche płochliwa ale co sie dziwić, nie zna dziewczyna takich "atrakcji", wczoraj wrociła do swojej stajni, czyli do szarej rzeczywistości :( Quote
Tengusia Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='marra']Hehe a Mira coś nie kwapi sie do porodu :) hoduje i hoduje tego malucha w ciepełku ;) Łaciata była na pielgrzymce w ten weekend, powiem Ci nawet fajnie się spisała, spokojna dość przy innych koniach, w terenie troche płochliwa ale co sie dziwić, nie zna dziewczyna takich "atrakcji", wczoraj wrociła do swojej stajni, czyli do szarej rzeczywistości :([/QUOTE] biedna łaciata :( a Mirę to tam pogoń trochę bo ja chcę wymiziać źrebaczka :diabloti: Quote
marra Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Tengusia']biedna łaciata :( a Mirę to tam pogoń trochę bo ja chcę wymiziać źrebaczka :diabloti:[/QUOTE] No staram się :D ostatnio wzięłam ją na chwilę na lonżę, myślę sobie rozprostuje się trochę dziewczyna, porusza to napewno jej nie zaszkodzi. Zrobiła kóleczko kłusa i poszła krew z nosa;/ pewnie ma wysokie ciśnienie więc ja już jej nie ruszam :D niech sie urlopuje. Quote
Tengusia Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='SZPiLKA23']Skarogniady sliczny :)[/QUOTE] niom :grins: [quote name='marra']No staram się :D ostatnio wzięłam ją na chwilę na lonżę, myślę sobie rozprostuje się trochę dziewczyna, porusza to napewno jej nie zaszkodzi. Zrobiła kóleczko kłusa i poszła krew z nosa;/ pewnie ma wysokie ciśnienie więc ja już jej nie ruszam :D niech sie urlopuje.[/QUOTE] ech pozostaje więc czekać :roll: pamiętaj jak tylko maleństwo się pojawi to ja chce smsa i w ten sam dzień jestem u Ciebie :grins: Quote
marra Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Tengusia napisał(a):niom :grins: ech pozostaje więc czekać :roll: pamiętaj jak tylko maleństwo się pojawi to ja chce smsa i w ten sam dzień jestem u Ciebie :grins: Nie ma problemu, ja wciąż się łudzę, że zobaczę poród o ile nie wywinie mi numeru jak ostatnio, że postanowiła urodzić w nocy ;) 2 lata temu urodziła w urodziny mojej mamy, to teraz może dociągnie do moich :D Quote
Izabela124. Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 http://e-fotek.pl/images/09423945280032449625.jpg piękny źrebaczek :loveu: Quote
marra Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Witamy się :) i zapraszamy w odwiedziny - egzamin zdany ;) Quote
Alicja Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Zarezerwowane :) Powiedziałam , że my od Ciebie :) Jaki tam jest psiak na miejscu ?? Mam nadzieję , ze nie będzie z Ozzym zadymy ;). Quote
Tengusia Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 [quote name='marra']Nie ma problemu, ja wciąż się łudzę, że zobaczę poród o ile nie wywinie mi numeru jak ostatnio, że postanowiła urodzić w nocy ;) 2 lata temu urodziła w urodziny mojej mamy, to teraz może dociągnie do moich :D no i dalej czekamy aż Mira się rozdwoi :diabloti: [quote name='Izabela124.']http://e-fotek.pl/images/09423945280032449625.jpg piękny źrebaczek :loveu: bo małe jest piękne :loveu: [quote name='marra']Witamy się :) i zapraszamy w odwiedziny - egzamin zdany ;) no gratuluje! ... a ja w czwartek jadę do Opola w odwiedziny :Cool!: [quote name='Alicja']Zarezerwowane :) Powiedziałam , że my od Ciebie :) Jaki tam jest psiak na miejscu ?? Mam nadzieję , ze nie będzie z Ozzym zadymy ;). no to ja czekam na relacje i pierwsze wrażenia ... trochę se poczekam hihi ale co mi tam :eviltong: Quote
marra Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 No kochana, ja już widzę, ze tytuł zmieniony więc i w sercu Twym nastąpiły małe pozytywne zmiany :):):) a ten wielokropek w tytule już wiemy jakie imię nosić będzie :D:D:D:D Quote
Tengusia Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Alicja napisał(a):a ja czekam na relacje z odwiedzin ;):cool2: oki doki :grins: marra napisał(a):No kochana, ja już widzę, ze tytuł zmieniony więc i w sercu Twym nastąpiły małe pozytywne zmiany :):):) a ten wielokropek w tytule już wiemy jakie imię nosić będzie :D:D:D:D oby tylko wszystko poszło zgodnie z planem :roll: Alicja napisał(a):jaki fajny tytuł ;) dziękować :diabloti: Quote
Tengusia Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Stajnia Krajka - amatorskie zawody w skokach przez przeszkody i ujeżdżeniu ... Quote
Tengusia Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 oczywiście nie odmówiłam sobie przyjemności powożenia trochę zadka :diabloti: Quote
marra Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) Oj może i mnie się kiedyś uda na takie amatorskie pojechać :( A tymczasem...:bigcool::bigcool::bigcool: Maleństwo wyjrzało na świat:D:D:D Edited June 5, 2012 by marra Quote
Recommended Posts