Asiaczek Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 O, ile trawy do skubania:) http://e-fotek.pl/images/81965701792498464908.jpg Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Przecież ona muminka nie przypomina. :lol: W ogóle to po raz pierwszy chyba jestem u Was, nie wiem jak to się stało! Quote
marra Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Witaj Tengusiu, wróciłam do łask w końu i nadrabiam zaległości :) Co mi tam zdjęcia Klary, ja widziałam na żywo to cudeńko :) Jest naprawdę urocza, bardzo delikatna, nie za chuda Phase, poprostu taka budowa lekka, trochę się pewnie "spaczyłaś" po moich grubasach hihihihi :D:D:D ale one są po cięższych ogierach :) Kucyk prezes wymiata, chodzi jak kaczor po padoku i szefuje :D Całkiem sympatyczny wbrew ogólnym opiniom kucykowym :D. Tereny tez wspaniałe i nawet mnie udało się pojechać w krótki terenik w siodle west, twardo było ale dało się przeżyć. Klarcia miała drugi raz siodło na sobie i już w teren, zachowała się wspaniale. Koń ideał (odpukać co by nie zapeszyć) Tengusiu no pochwal się ! [quote name='Tengusia']właśnie wróciłam do domciu, jestem ledwo żywa ale szczęśliwa ... Klarcia póki co zachowuje się jak aniołek (w porównaniu do Latarnika i jego pierwszych chwil u mnie :diabloti:) ... potem skoczyłam jeszcze na grilla do znajomych i przeżyłam nawałnice pod daszkiem ala altanka ... klimat nie ziemski hihi ...[/QUOTE] Przeżyliśmy to, przeżyjemy wszystko !!!! Ściągnęliśmy do domu o 4 nad ranem a jak się jaśniło to poszliśmy spac :D Quote
Tengusia Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='phase']Nooo w sumie a co tam, 30stopni to przecież nic w 7 godzin. 7 godzin?? Co to jest? :roll: :evil_lol: oj tam oj tam ... upałów już nie ma :eviltong: [quote name='Asiaczek']O, ile trawy do skubania:) http://e-fotek.pl/images/81965701792498464908.jpg Pzdr. z której Klara nie korzysta :nonono2: [quote name='FredziaFredzia']Przecież ona muminka nie przypomina. :lol: W ogóle to po raz pierwszy chyba jestem u Was, nie wiem jak to się stało! no ja zupełnie nie rozumiem jak to się stało :evil_lol: [quote name='marra']Witaj Tengusiu, wróciłam do łask w końu i nadrabiam zaległości :) Co mi tam zdjęcia Klary, ja widziałam na żywo to cudeńko :) Jest naprawdę urocza, bardzo delikatna, nie za chuda Phase, poprostu taka budowa lekka, trochę się pewnie "spaczyłaś" po moich grubasach hihihihi :D:D:D ale one są po cięższych ogierach :) Kucyk prezes wymiata, chodzi jak kaczor po padoku i szefuje :D Całkiem sympatyczny wbrew ogólnym opiniom kucykowym :D. Tereny tez wspaniałe i nawet mnie udało się pojechać w krótki terenik w siodle west, twardo było ale dało się przeżyć. Klarcia miała drugi raz siodło na sobie i już w teren, zachowała się wspaniale. Koń ideał (odpukać co by nie zapeszyć) Tengusiu no pochwal się ! Przeżyliśmy to, przeżyjemy wszystko !!!! Ściągnęliśmy do domu o 4 nad ranem a jak się jaśniło to poszliśmy spac :D ależ się rozpisałaś ... a więc chwalę się hihi :evil_lol: owszem miałam przyjemność przyglądać się jej pierwszym chwilą z jeźdźcem na grzbiecie i nie ukrywam, że byłam pod ogromnym wrażeniem podejścia trenera do niej i zachowaniem Klary w tak nowej i stresującej dla niej sytuacji :grins: ciężko jest to opisać, to po prostu trzeba zobaczyć ... sama otoczka stajni wzbudza wątpliwości, ale wystarczy wsiąść na młode konie tam ujeżdżane i zobaczyć na własne oczy jak pracują z młodymi końmi aby upewnić się, że znają się oni doskonale na tym co robią ;) a ja mam pewność że mój koń będzie miał solidne podstawy na cudownego kompana do leśnych wędrówek ;) teraz pozostaje poczekać i za jakieś dwa tygodnie może będę mogła pojechać w pierwszy teren na Klarze :loveu: co do samej Klarci to jest naprawdę uroczym koniem, bardzo ufnym, ciekawskim, chętnym do pracy ... jest zupełnie inna pod względem charakteru i zachowania niż Latarnik choć on już zawsze będzie tym najukochańszym i najwspanialszym :loveu: ... Klara to dziecko które ufnie wpatruję się w człowieka swoimi wielkimi oczyma :loveu: jest niesamowita :loveu: niestety dziewczynka w ogóle nie szanuje pastucha i skutek tego jest taki, że już kilka razy zwiała z pastwiska dlatego teraz siedzi na wybiegu pod stajnia wraz ze swoim ukochanym kucykiem i zamiast trawy je siano :mad: czekam aż przyjdzie nowy pastuch wtedy mam nadzieje będzie mogła biegać razem ze stadem po pastwisku (a jest ono imponujące) ;) to tyle z chwalenia się :eviltong: Quote
phase Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Alicja']dobra , teraz dawaj foty :)[/QUOTE] Dobrze Ciocia mówi. :D Quote
Tengusia Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Alicja']dobra , teraz dawaj foty :)[/QUOTE] ja to mam lepszego plana :PROXY5: ... masz urlop więc przyjedź, pojedziemy razem do Klary i będę mieć super focie z moim maleństwem :grins: ... prawda że fajny pomysł? prawda? prawda? prawda? :evil_lol: [quote name='phase']Dobrze Ciocia mówi. :D[/QUOTE] a jeszcze lepiej foty robi, jak przyjedzie to będą foty Klarci :diabloti: Quote
Alicja Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 czuję się wykorzystana :hmmmm: ...a jak mi foty nie wyjdą :hmmmm: :lol::lol: Quote
marra Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Alicja']czuję się wykorzystana :hmmmm: ...a jak mi foty nie wyjdą :hmmmm: :lol::lol:[/QUOTE] A cóż to za nastawienie ? nie ładnie ! Tengusia mowiłam ostatnio bierz aparat, pocykałabym Ci kilka fotek, pewnie nie tak wypasionych ale zawsze coś już masz ;) A takie porównywanie do Latarniczka już zawsze pozostanie ale to dobrze, wiadomo, że w sercu każdy z nas go ma schowanego. Quote
Tengusia Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Alicja']czuję się wykorzystana :hmmmm: ...a jak mi foty nie wyjdą :hmmmm: :lol::lol:[/QUOTE] tobie miały by nie wyjść :evil_lol: no co ty :lol: [quote name='marra']A cóż to za nastawienie ? nie ładnie ! Tengusia mowiłam ostatnio bierz aparat, pocykałabym Ci kilka fotek, pewnie nie tak wypasionych ale zawsze coś już masz ;) A takie porównywanie do Latarniczka już zawsze pozostanie ale to dobrze, wiadomo, że w sercu każdy z nas go ma schowanego.[/QUOTE] mówiłaś :hmmmm: ... od kiedy urlop zaczynasz bo można by tak się spotkać i pokombinować coś z irokezem Mufinki :eviltong: Quote
Tengusia Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 a no i zapomniałam mam foty z treningu Klarci :grins: póki co to chyba nie do końca rozumie dlaczego ten człowiek siada jej na plecach i każe biegać :stupid: ale wkońcu jej rozumek to ogarnie i wtedy będzie supcio :diabloti: teraz idę zjeść obiadek a potem jak nie zasnę to cosik wstawię ;) Quote
phase Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Kunie, kunie, a gdzie w tym psiaki? :mad: :evil_lol: Quote
Tengusia Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='phase']Kunie, kunie, a gdzie w tym psiaki? :mad: :evil_lol: eee tam kto by oglądał stare, wyleniały kundle jak tu taka słodycz jest do oglądania :roflt: oto Klarcia pod siodłem i jej chyba 4 spacerek w teren :grins: Quote
Tengusia Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 czy tylko ja mam wrażenie że pod siodłem wygląda jak inny koń hihi Quote
phase Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Tengusia']eee tam kto by oglądał stare, wyleniały kundle jak tu taka słodycz jest do oglądania :roflt:[/QUOTE] Wyleniałe? :mad: Oo nie ja jestem ich adwokatem! W taką pogodę (widać w tle) psy nie mogą się nudzić o niee. :nono: Na dodatek dodam, iż na pewno piękne zdjęcia, by wyszło, o właśnie tak! No ale na marginesie brawo Klarcia! ;) Quote
Alicja Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 nie tylko Ty , gdybyś nie napisała , ze Klarcia pod siodlem to w życiu bym nie powiedziała , ze to ona , taka jakaś większa się wydaje osiodłana Quote
marra Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Tengusia']tobie miały by nie wyjść :evil_lol: no co ty :lol: mówiłaś :hmmmm: ... od kiedy urlop zaczynasz bo można by tak się spotkać i pokombinować coś z irokezem Mufinki :eviltong:[/QUOTE] Od poniedziałku ale będę mieć troszkę zajob na początku także zgadamy się bardziej na bieżąco :) [quote name='phase']Wyleniałe? :mad: Oo nie ja jestem ich adwokatem! W taką pogodę (widać w tle) psy nie mogą się nudzić o niee. :nono: Na dodatek dodam, iż na pewno piękne zdjęcia, by wyszło, o właśnie tak! [/QUOTE] Phase czy chcesz zasugerować że powinny wyglądać tak jak mój Ciapek wczoraj ? czyli ubabrany w mokro/błotnistą maź aż po same uszy ? :D Klaracia pod siodłem prezentuje się mniej delikatnie :) w dodatku z takim chopem ;) Super sobie radzi dziewczyna :) Quote
phase Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='marra'] Phase czy chcesz zasugerować że powinny wyglądać tak jak mój Ciapek wczoraj ? czyli ubabrany w mokro/błotnistą maź aż po same uszy ? :D [/QUOTE] Brudny pies = szczęśliwy pies. :grins: :D Quote
Izabela124. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Rzeczywiście Klarcia pod siodłem inny koń :) Też chcę zdjęcia kundli :D Quote
Tengusia Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='phase']Wyleniałe? :mad: Oo nie ja jestem ich adwokatem! W taką pogodę (widać w tle) psy nie mogą się nudzić o niee. :nono: Na dodatek dodam, iż na pewno piękne zdjęcia, by wyszło, o właśnie tak! No ale na marginesie brawo Klarcia! ;)[/QUOTE] to moje kundle i mogę o nich gadać jak mi sie podoba :evilbat: [quote name='Alicja']nie tylko Ty , gdybyś nie napisała , ze Klarcia pod siodlem to w życiu bym nie powiedziała , ze to ona , taka jakaś większa się wydaje osiodłana[/QUOTE] co z jutrem :hmmmm: [quote name='marra']Od poniedziałku ale będę mieć troszkę zajob na początku także zgadamy się bardziej na bieżąco :) Phase czy chcesz zasugerować że powinny wyglądać tak jak mój Ciapek wczoraj ? czyli ubabrany w mokro/błotnistą maź aż po same uszy ? :D Klaracia pod siodłem prezentuje się mniej delikatnie :) w dodatku z takim chopem ;) Super sobie radzi dziewczyna :)[/QUOTE] to pisz jak coś to się pojawię ;) [quote name='phase']Brudny pies = szczęśliwy pies. :grins: :D[/QUOTE] eeee to nie moje kundle ... moje mają tylko jedną wizję życia na łóżku pies to szczęśliwy pies :roflt: a tak poważnie to Bolek ze względu na zdrowie nie chodzi na długie spacery i od pukać dzięki temu po raz pierwszy w sezonie wakacyjnym ani razu nie odwiedziłam weta tfu tfu a Fazulec musi poczekać aż Klarcia przyjdzie do stajni, w której będzie mieszkać wtedy znów będziemy razem włóczyć się po lesie ;) [quote name='Izabela124.']Rzeczywiście Klarcia pod siodłem inny koń :) Też chcę zdjęcia kundli :D[/QUOTE] chcieć możesz to wolny kraj podobno :evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
phase Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Fotki naprawdę ładne! Tylko szkoda, że światełko takie ciemne. http://images10.fotosik.pl/1941/a6458351053e1384.jpg :loveu: Quote
Alicja Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='phase']Fotki naprawdę ładne! Tylko szkoda, że światełko takie ciemne. http://images10.fotosik.pl/1941/a6458351053e1384.jpg :loveu: no własnie o to chodzi że ciemne :mad: Quote
Recommended Posts