marra Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 O proszę ! czyli na 7 już wszystko zaklepane :) Quote
Tengusia Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Alicja napisał(a):no to za 7 lipca :kciuki: marra napisał(a):O proszę ! czyli na 7 już wszystko zaklepane :) phase napisał(a):Też czymam mocno za 7. :) trzymajcie, trzymajcie i nie puszczajcie ... póki nie pozwolę :diabloti: Quote
Tengusia Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Izabela124. napisał(a):To ja też zaciskam kciuki! jeszcze tylko tydzień zaciskania :evil_lol: Alicja napisał(a):bosh ...zamęczą ...:diabloti: :evil_lol: oj tam oj tam :eviltong: Alicja napisał(a):Mówiłas że TAM jest internet . Jaki ?? ano jest, radiowy, p Mietek jak poprosisz da Ci hasło i możesz śmigać :diabloti: już tylko tydzień ... ja chyba oszaleje :sweetCyb: niby tak krótko a jednak tak długo :grab: a dziś na poprawę nastroju sprawiłam se nowego telefona i przeniosłam się do Orange :diabloti: bo w T mobile beznadziejny wybór mieli :watpliwy: Quote
Alicja Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 to teraz dzwoń do mnie na nr Orange , ten 501 , a ty nr masz ten sam ?? uff jeszcze tylko tydzień i rozprostuję kciuki .... właśnie się zastanawiam czy lapcia będę brała , ale bardziej na nie ... Quote
Tengusia Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Alicja napisał(a):to teraz dzwoń do mnie na nr Orange , ten 501 , a ty nr masz ten sam ?? uff jeszcze tylko tydzień i rozprostuję kciuki .... właśnie się zastanawiam czy lapcia będę brała , ale bardziej na nie ... tak numer będę mieć ten sam :grins: zawsze jak będziesz chciała na neta zajrzeć to moje dziecię udostępni Ci laptopa bo on to wieczorami tylko przy nim siedzi podczas gdy ty z C będziecie popijać piwko przy ognisku :diabloti: Quote
Tengusia Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Alicja napisał(a):dopsz :grins: ognisko na 22 lipca już zamówione, grzybki też (reakcja mamusi na zapłatę była taka jak Ci pisałam hihihi) a ja muszę pokombinować z tym wypadem do was na weekend - mam nadzieje że się uda ;) Quote
Alicja Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Tengusia napisał(a):ognisko na 22 lipca już zamówione, grzybki też (reakcja mamusi na zapłatę była taka jak Ci pisałam hihihi) a ja muszę pokombinować z tym wypadem do was na weekend - mam nadzieje że się uda ;) no to teraz odliczam dni :cool2: a ty kombinuj ;), odwózkę masz :) Quote
Tengusia Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='Alicja']no to teraz odliczam dni :cool2: a ty kombinuj ;), odwózkę masz :) całe życie kombinuje hihi :diabloti: [quote name='marra']7 tuż tuż :D no tuż tuż :multi: wczoraj byłam ustalić szczegóły odnośnie treningu młodej i pstryknełam sobie kilka fot jej nowych kolegów i koleżanek ;) Quote
Tengusia Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 a potem pojechałam w odwiedziny do źrebaczka :loveu: Quote
Alicja Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Konik bawił się farbami i pędzelkiem i pokropkował futerko:hmmmm: Quote
phase Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 http://e-fotek.pl/images/06780354174031812049.jpg padłam. :roflt: http://e-fotek.pl/images/21517198437629985369.jpg jaki ten źrebaczek już duży zwierz. :D http://e-fotek.pl/images/95497812842739715840.jpg fajne to zdjęcie. :) dogo mi zamula i szwankuje. :placz: (ten kciuk do dołu to pomyłka!) Quote
Tengusia Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 upały upały upały ... ktoś tam u góry chyba zwariował z tym termostatem :mdleje: dwa dni tyle zostało do przewozu młodej ... stresik jest ... Quote
Alicja Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Tengusia']upały upały upały ... ktoś tam u góry chyba zwariował z tym termostatem :mdleje: dwa dni tyle zostało do przewozu młodej ... stresik jest ...[/QUOTE] :kciuki: u mnie w pokoju 33 stopnie , eska dostałam ...może jeszcze się uda ?? Quote
Tengusia Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='Alicja']:kciuki: u mnie w pokoju 33 stopnie , eska dostałam ...może jeszcze się uda ??[/QUOTE] póki co hotelu dla psów nie odwołałam ... poczekam, popłacę rachunki i zobaczymy jak będzie ;) ale mamie przypomniałam że 22 ognisko z karkóweczką ma być :grins: Quote
Alicja Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Tengusia']póki co hotelu dla psów nie odwołałam ... poczekam, popłacę rachunki i zobaczymy jak będzie ;) ale mamie przypomniałam że 22 ognisko z karkóweczką ma być :grins:[/QUOTE] :lol::lol: Quote
Recommended Posts