Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Rozumiem, że fotkami Klary to nas zasypiesz:)

pzdr.

jak tylko Klara wpadnie w moje ręcę to pewnie właśnie tak będzie :evil_lol:

[quote name='groszek83']Ja trzymam kciuki aż nie napiszesz że już jest całkiem twoja;)
Pasujecie do siebie:eviltong:
http://e-fotek.pl/images/53850796655197323664.jpg

trzymaj trzymaj :loveu:

[quote name='Izabela124.']Klara jest śliczna! :loveu:

oj tak

[quote name='marra']I jak się bawiłaś ??

[quote name='Asiaczek']Pewnie tak dobrze, że do nas nawet nie zajrzała:)

pzdr.

[quote name='Alicja']no jak , jak , jak było ??

takie imprezy to nie dla mnie, w ogóle imprezowicz ze mnie marny :roll: ... głowę mam słabą, wcześnie chodzę spać i w chwilach największego zmęczenia włącza mi się lampka "wracam do domciu" :evil_lol:

Posted

powiem tak samo szukanie kreacji wywołało we mnie wiele negatywnych emocji, ja to nie z tych kobiet co godzinami po sklepach chodzą :shake: ja do sklepu idę, kupuję i wychodzę ... chodzenie od sklepu do sklepu wywołuje we mnie napady nie kontrolowanego szału :diabloti: podobnie jak 6 godzinna podróż i pogoń między hotelem, kościołem a domem państwa młodych ... jak już dojechaliśmy na salę w celu zabawy do białego rana byłam tak zmęczona i wściekła, że miałam ochotę uciec :evil_lol: ale dzielnie zjadłam obiad choć suknia niestety do rozciągliwych nie należy i poczułam dziwny ucisk co oczywiście nie nastawiło mnie pozytywnie :evil_lol: potem wytrwałam kilka godzin po czym niczym kopciuszek przed godziną 00:00 uciekłam do pokoju, potem tylko pół godziny uwalniania się z fryzury którą stworzyła mi fryzjerka, prysznic i do łóżeczka ... na pamiątkę została suknia która leży gdzieś tam rzucona w kąt i ok 30-40 wsuwek, które wyjęłam z włosów hihi :eviltong: ... nigdy więcej takich imprez :diabloti:

rano wstałam, ubrałam dżinsy, koszulkę, tenisówki, chwyciłam aparat i poszłam sfotografować sąsiadów :p ... kto by pomyślał, że włożenie starych dżinsów i koszulki wywoła uśmiech na mej twarzy :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):
powiem tak samo szukanie kreacji wywołało we mnie wiele negatywnych emocji, ja to nie z tych kobiet co godzinami po sklepach chodzą :shake: ja do sklepu idę, kupuję i wychodzę ... chodzenie od sklepu do sklepu wywołuje we mnie napady nie kontrolowanego szału :diabloti: podobnie jak 6 godzinna podróż i pogoń między hotelem, kościołem a domem państwa młodych ... jak już dojechaliśmy na salę w celu zabawy do białego rana byłam tak zmęczona i wściekła, że miałam ochotę uciec :evil_lol: ale dzielnie zjadłam obiad choć suknia niestety do rozciągliwych nie należy i poczułam dziwny ucisk co oczywiście nie nastawiło mnie pozytywnie :evil_lol: potem wytrwałam kilka godzin po czym niczym kopciuszek przed godziną 00:00 uciekłam do pokoju, potem tylko pół godziny uwalniania się z fryzury którą stworzyła mi fryzjerka, prysznic i do łóżeczka ... na pamiątkę została suknia która leży gdzieś tam rzucona w kąt i ok 30-40 wsuwek, które wyjęłam z włosów hihi :eviltong: ... nigdy więcej takich imprez :diabloti:

rano wstałam, ubrałam dżinsy, koszulkę, tenisówki, chwyciłam aparat i poszłam sfotografować sąsiadów :p ... kto by pomyślał, że włożenie starych dżinsów i koszulki wywoła uśmiech na mej twarzy :diabloti:

hahaha uśmiałam się z tego opisu, jakbym siebie czytała :D a po mnie wszyscy krzyczą, że właśnie taka jestem, że nie ubieram się ładnie, że buty na obcasie, że czemu ciągle w dżinsach....itd itp. ale nie umniejsza to temu, że wyglądałaś bardzo ładnie w tej kiecy :) no i za takich sąsiadów to na koniec świata ;) nawet na motorze :P

Posted

[quote name='Alicja']ooooo , jak dopsz :grins:

w końcu o rodzinę dbać trzeba :diabloti: co byś nie zapomniała o mnie jak testament pisać będziesz :evil_lol:

[quote name='marra']hahaha uśmiałam się z tego opisu, jakbym siebie czytała :D a po mnie wszyscy krzyczą, że właśnie taka jestem, że nie ubieram się ładnie, że buty na obcasie, że czemu ciągle w dżinsach....itd itp. ale nie umniejsza to temu, że wyglądałaś bardzo ładnie w tej kiecy :) no i za takich sąsiadów to na koniec świata ;) nawet na motorze :P

ta klaczka siwa co pewnie w ciąży była, pewnie kolejnej swej ciąży :roll: miała kopyta strasznie przerośnięte :angryy: ... a że po Latarniku jestem bardzo czuła na tym punkcie to mi się strasznie żal mamuśki zrobiło :-(

[quote name='Izabela124.']http://e-fotek.pl/images/01688118311003167724.jpg ojej, jaka dżaga :D

dziękować :p

[quote name='marra']Kochani zapraszam Was gorąco na bazarek dla Szarej Przystani :) do kupienia różne rzeczy dla psiaków, koni no i ludzi ;)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/228198-Dla-mikropsów-dla-miłośników-koni-dla-ludzi-OKAZJE-na-ogony-z-Szarej-przystani!?p=19228352#post19228352

zajrzę, podniosę ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
w końcu o rodzinę dbać trzeba :diabloti: co byś nie zapomniała o mnie jak testament pisać będziesz :evil_lol:

ta klaczka siwa co pewnie w ciąży była, pewnie kolejnej swej ciąży :roll: miała kopyta strasznie przerośnięte :angryy: ... a że po Latarniku jestem bardzo czuła na tym punkcie to mi się strasznie żal mamuśki zrobiło :-(

Też mi tak się zdawało, że w ciąży jest. Niestety taki los niektórych zwierząt, tak samo jak byłyśmy w tej stajni u tego faceta :( to ta siwa i tak ma fajnie, że może na podwórko wyjść.....
apropo kopyt, powiedz mi, jak sobie poradziłaś z gnijącymi strzałkami ? bo obawiam się, że Mirze zaczynają się psuć ;/

Posted

[quote name='Alicja']Testament powiadasz :hmmmm:

niom :evil_lol:

[quote name='groszek83']Tengusia w sukience:megagrin:
Dzięki, humorek mi się jakoś poprawił:evil_lol:

widzisz jak ja się dla ciebie poświęcam :diabloti:

[quote name='marra']Też mi tak się zdawało, że w ciąży jest. Niestety taki los niektórych zwierząt, tak samo jak byłyśmy w tej stajni u tego faceta :( to ta siwa i tak ma fajnie, że może na podwórko wyjść.....
apropo kopyt, powiedz mi, jak sobie poradziłaś z gnijącymi strzałkami ? bo obawiam się, że Mirze zaczynają się psuć ;/

odpisałam, poradziłam ... trzymam kciuki żeby było lepiej :p

[quote name='Asiaczek']Troche inny pysio...
http://e-fotek.pl/images/99489142071302551814.jpg

Taka kiecka to nie mój styl...

Pzdr.

mój też nie :eviltong: dlatego never again :evil_lol::diabloti: