Jump to content
Dogomania

Niewidoma Rudzia juz czuje zapach DOMU :) :) :) Udało sie Rudzi!

Recommended Posts

Posted

witam wszystkich!!!!! chociaz to nie ja mam Rudzie ale moja siostra to musze napisać parę słów, byłam z iwonka po Rudzie i po prostu brak mi słów, mnie to widziała drugi raz w zyciu a w pociągu wdrapała mi sie na kolana i zaczęła lizac po twarzy..iwona była w szoku....ja tym bardziej :) teraz bedę ją czesto odwiedzac bo mieszkamy dosłownie rzut beretem, ja takze mocno trzymam kciuki za jej relacje z dżekim, z tego co zauwazyłam sa pozytywne, a rudzia wodzi za nim główka tak jakby go widziała, po mieszkaniu tez poruszała sie bez problemów, na prawde nikt by nie powiedział ze jest niewidoma.....
zaraz po wyjsciu ze schroniska miałam troche obaw czy czasem nie bedzie chciała wracac albo czy Brazowa zaraz za nami nie pobiegnie i powie ze jednak sie rozmyslila ehhehehehe ale nic z tego na szczescie, Rudzia dzielnie zniosła podró, zastanawiam sie czy czasem zdrowy pies by w takiej sytuacji nie spanikował...a ona tak dzielnie szła z nami....jestem w 100% pewna ze wie ze znalazła dom....widzac ją na kolanach mojej siostry sama miałam ochote zabrac ją do siebie... ona wzbudza tak pozytywne emocje, w samej powrotnej drodze chyba 3 osoby nas zaczepiły zeby ją pogłaskac lub zagadac o pieska, niesamowite....nacykałam tyle fotek ze do tej pory je załaczam i wysyłam do Iwci na maila, mam nadzi8eje ze w krótce je zobaczycie.
Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia!!!

Dorotka

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za relację, trudno się nie wzruszyć, gdy się ją czyta.
Tak się cieszę, że Rudzia ma wokół siebie takich zachwyconych nią ludzi :lol:

To czekamy na fotki :multi:

Posted

Piękne i takie wzruszające....jaka Rudzia mądra jest-zaraz wiedziała,że jest już kochana:loveu::loveu::loveu:

Malutka Szęściara...:loveu::loveu::loveu:

Iwonko i Dorotko..jesteście Kochane i bardzo Dobre.....

Posted

No i oto nasz śliczny szczęśliwy Rudzi-elec;)[IMG]http://i190.photobucket.com/albums/z64/deedee77_photo/S5000103.jpg[/IMG][IMG]http://i190.photobucket.com/albums/z64/deedee77_photo/S5000108.jpg[/IMG][IMG]http://i190.photobucket.com/albums/z64/deedee77_photo/S5000110.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Poker']idzie ufna i nawet nie wie jakie ją szczęście spotkało :multi:[/quote]

Poker,właśnie ona wiedziala....to,co dzis wyczyniala,przeszło wszelkie nasze wyobrazenia-nigdy nie byla az TAKA.Normalnie zeswirowała z radosci.

Posted

brazowa to glownie ja powinnam sie zakladac glownie z toba,,,a wiesz dlaczego!!!!!!!
ale nie chcialam z ciebie zdzierac ,,,,bo ty taka bidna jestes ,,wiec..dobre ze mnie dziecko na stare lata!!!
[IMG]http://i190.photobucket.com/albums/z64/deedee77_photo/S5000108.jpg[/IMG]to wspaniale ze ona ma w koncu swoj dom,,,,,,,:loveu: :loveu:

Posted

to widocznie Rudzia ma wyostrzony 7 zmysł z powodu ślepoty :evil_lol:,słodka mała.A kiedy okulista?:lol:Slepa Bera po 6 tygodniach pobytu u Iryska tez zaczęła szaleć z radości,wywracanki na grzbiet,kokosi się ,szczeka.Widocznie nabrała zaufania.Ciekawe jak zareaguje po operacji oczu,gdy zobaczy swoją wybawicielkę.:crazyeye:

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"][SIZE="3"]To idę... Idę do domu cioteczki :lol:. Pa, pa :hand: [/SIZE][/COLOR][/B]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/139/ec8fdf8b3c699d8c.jpg[/IMG][/URL]

Jak minęła pierwsza noc w DOMU???? Co porabiacie?

Posted

Hej posłałam Deedee nowe fotki z podróży i jak spotkała Dżeka!! chyba bedzie dobrze,noc spokojnie przespała,ale nie za bardzo chciała jeść. Wyszłam z nia rano na spacerek i ładnie nasiusiała na dworzu:) Jest taka kochana, szkoda ze jestem w pracy i nie widze jej,ale Ryniek się nia opiekuje.Pozdrawiam

Posted

No to pięknie :lol: Grzeczna dziewczynka, wie, że w domu jest i stara się jak może.
Pozdrawiamy Rynia, życzymy Wam miłego drugiego dnia.
A jak Dżekuś?

Posted

Hej właśnie dzwoniłam do domu,no no no teraz to Rudzia zaczepia Dżeka! i umościła się na jego posłanku,hehehhe chyba weżmie go pod pantofel hihihi;)

Posted

Te zdjęcia są niezwykłe. Jak pamiętam Rudzię, to ona nigdy się nie śmiała, dlatego zdjęcie uśmiechniętej Rudki z Brązową zwaliło mnie z nóg.
Iwonka i Ryniek- niesamowici jesteście:B-fly:

Posted

Jak już ją wpuscił to koniec! Już został pantoflarzem :evil_lol:
Dziewczynki to zawsze chłopakom na głowę wejdą, kochany Dżekuś, że jej tak pozwala.
Ona sobie po mieszkaniu chodzi, zwiedza?

Posted

Hej Rudzia jest u mnie dopiero drugi dzien a już razem z Dżekim pili z jednej miski i siedzą na jednym posłaniu!SZOK!:) Rudzia zachowuje sie jak normalny piesek, zaczepia i skacze koło Dżeka chyba chce zwrócic na siebnie jego uwage! jest super.pozdrawiam