Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Omega to duża, pięcioletnia suka (58 cm, 31 kg). Do schroniska trafiła razem z siostrą po likwidacji firmy, w której pracowały jako psy stróżujące.
Omega jest bardzo spokojnym psem, nie ciągnie na smyczy i nie wymaga ogromnej dawki ruchu. Jest wielkim pieszczochem, bardzo lubi być blisko opiekuna.
Zabawki ją nie interesują, woli sobie powąchać tu i tam... Jest łagodna w stosunku do innych psów, czasem tylko warknie, jak jej się coś nie spodoba.

Galeria zdjęć

Edited by pawel11
  • Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet bardzo.. Ku mojemu zdziwieniu, Omega sama weszła do wody, a przez chwilę nawet płynęła :)
Potem już tylko stała i patrzyła, jak inne psy wygłupiają się w wodzie

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Dziś na spacerze z Omegą była Paulina...
w oczekiwaniu na Kamila mogłam nareszcie poznać Omegę od tej dobrej strony ;)
aż zdjęcie musiałam machnąć :evil_lol:

Edited by ewes
Posted

Dzisiaj Paweł z Omegą - która podobno uwielbia takie spacery - popędzili mnie z Pazurkiem po lasach, krzaczorach! CzyOmega była zadowolona? Sami zobaczcie - moim zdaniem jest bardzo powściągliwa ;) No i nowy adorator - Pazurek raczej działał jej na nerw tymi umizgami swoimi ...

Posted

[quote name='ewes']gdzie Wy tak po tych krzaczorach wędrujecie? :eviltong:

i tak a propos naszej dzisiejszej króciutkiej rozmowy

1. A to już Pawła trezba zapytać - a najlepiej samemu przeżyć :) Jednego jestem pewna - na bank po raz drugi nie odtworzy tej samej trasy :)

2. No jasna ... Na tym zdjęciu wyglądają identycznie ... Ale na tym np. Alfa jest zupełnie inna i tak jak mówiłam, ma więcej tych jasnych elementów na pysiu ... Hmmm ...

Posted

hihi.. nie, nie będę ryzykować :diabloti:
hmmm... faktycznie, trzeba by było je obok siebie postawić chyba :evil_lol: żebym widziała różnicę :eviltong:
no ale na pewno Alfa ma szerszy pychol :p