ewes Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='pawel11']Ty zamiast spamować, lepiej przypomnij sobie jaki numer boksu miała Alfa i przy następnej okazji wsadź Alfę tam, gdzie trzeba :)[/QUOTE] włożyłam ją tam gdzie ją zastałam, jak przyszłam do schroniska :evil_lol: ja tam nie chce palcem pokazywać, kto się pomylił i wziął nie tego psa, którego powinien :p Quote
pawel11 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='ewes']włożyłam ją tam gdzie ją zastałam, jak przyszłam do schroniska :evil_lol: ja tam nie chce palcem pokazywać, kto się pomylił i wziął nie tego psa, którego powinien :p[/QUOTE] Bo dla pewności chciałem zobaczyć jaką ma obrożę. Skoro zostawialiśmy je tam, gdzie zwykle, to powinny tam być, skąd mogłem wiedzieć, że pracownicy puszczają je razem i nawet nie wiedzą jak je wsadzić z powrotem.. Quote
ewes Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='pawel11']Bo dla pewności chciałem zobaczyć jaką ma obrożę. Skoro zostawialiśmy je tam, gdzie zwykle, to powinny tam być, skąd mogłem wiedzieć, że pracownicy puszczają je razem i nawet nie wiedzą jak je wsadzić z powrotem..[/QUOTE] to oni je razem puszczają? :crazyeye: co nie zmienia faktu, że nie poznałeś Omegi ;) Quote
Romina_74 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 :) No nie ... oczom nie wierzę :crazyeye: Quote
Romina_74 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Wybrane fotki z dzisiejszego spaceru. Reszta na Picasa. Przyznaję się również bez bicia, że dodając nowe zdjęcia pochrzaniła się okładka albumu Omegi na Picasa i nie potrafię sobie z tym poradzić (od niedawna Picasa wyświetla mi się niejako w "nowej" odsłonie). Tak więc Paweł - oddaję Ci pole. Quote
Romina_74 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Fotki z dzisiejszego spacerku - wybrane, reszta na Picasa wrzucona :) a tu ma taką minę, jakby mnie lubiła bardzo :) i nieważne co tam myślicie, pozostanę z tą myślą :) Quote
Romina_74 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 ania91sc napisał(a):Jaka Omega wysoka :D :D :D Jak ona jeszcze dłużej w schronisku posiedzi i z Pawłem poprzebywa, to z niej King Kong wyrośnie ;) Tak więc OMEGA DO DOMU!!! Quote
Romina_74 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 MagdaB napisał(a):Uwielbiam Omege, ona jest cudna :). popieram - pod każdym względem :) Quote
Romina_74 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Alfa już w domciu, a u Omegi naszej cisza jak makiem zasiał :( Wkleję choć zdjęcia kochanej suni z ub. soboty w gustownym fartuszku :) Urocza jest na nich ... zobaczcie sami ... Quote
Romina_74 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Paweł zaglądasz czasem tutaj? To zajrzyj również do Alfy, jest sprawa: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228374-Alfa-ma-dom!?p=20697097#post20697097 Quote
MagdaB Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Chyba juz sprawa rozwiazana. Domku szukania ciąg dalszy Quote
ewes Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Paweł - jakiś nowy tekst ogłoszeniowy - plissss :) i na stronę też by się przydał, bo w sumie ten, który ma teraz chyba jest trochę hmm... przecież Omega ma dużo więcej zalet :) Quote
Romina_74 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 ona ma tak naprawdę same zalety :) ponieważ Paweł pomaga mi w przygotowaniu filmiku o Darmie, chętnie przygotuję tekst o Omedze i wybiorę zdjęcia do ogłoszeń :) Quote
ewes Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 super, to czekam na maila :) właściwie niedawno ją ogłaszałam... w sumie na śląsk ją ogłosiłam chyba już na każde miasto, to może teraz na jakieś inne województwo? ;) Quote
Romina_74 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='ewes']super, to czekam na maila :) właściwie niedawno ją ogłaszałam... w sumie na śląsk ją ogłosiłam chyba już na każde miasto, to może teraz na jakieś inne województwo? ;)[/QUOTE] zabieram się do roboty sądzę, że małopolskie, opolskie to na pewno :) takie bardziej cywilizowane się wydają, może łódzkie, dolnośląskie? Quote
Romina_74 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nowy tekst do ogłoszeń Omegi: [FONT=Times New Roman]OMEGA – 30 KG ŁAGODNOŚCI DO POKOCHANIA [/FONT][FONT=Times New Roman]Niebawem upłynie okrągły rok, odkąd domem Omegi stało się katowickie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt. Firma, w której Omega wraz ze swoją siostrą Alfą pracowały jako psy stróżujące, została zlikwidowana, a oba psy stały się nikomu niepotrzebne i trafiły za kraty. Kilkanaście dni temu pewna rodzina zakochała się w Alfie i podarowała jej ciepły, pełen miłości dom. Dlatego wiemy, że nie należy się obawiać tego, że pies, który nie znał innego życia, niż stróżowanie nie będzie umiał odnaleźć się w domowych pieleszach. Alfa doskonale sobie poradziła z taką odmianą, zatem i Omega z pewnością będzie idealnym domowym psiakiem. Tym bardziej, że jest przesympatyczną sunią, kompletnie pozbawioną agresji – zarówno w stosunku do ludzi, jak i innych psów. [/FONT][FONT=Times New Roman]Omega jest bardzo pozytywnym psem - łagodnym, przyjacielskim, cierpliwym i grzecznym. Trudno znaleźć jakieś wady, o których można byłoby napisać. To pies wprost idealny. Gdyby nie jej rozmiar, można by rzec przytulanka. Uwielbia człowieka i kontakt z nim. Chętnie okazuje czułość. Bardzo się przywiązuje do opiekuna. Lubi długie spacery. Potrafi grzecznie chodzić na smyczy, a gdy pozwoli się jej na odrobinę swobody, chętnie ją wykorzystuje, węsząc i okazując ogromną radość z zaufania, jakim została obdarzona. Nie oddala się za nadto i zawsze wraca na zawołanie opiekuna. Inne psy traktuje zupełnie obojętnie, dlatego z powodzeniem nadaje się również do domu, w którym mieszkają inne zwierzęta. [/FONT][FONT=Times New Roman]Pewnym jest, że Omega wniesie w czyjeś życie ogromne pokłady radości. Będzie wiernym i oddanym przyjacielem. Ktoś kto jeszcze jej nie zna, gdy ją pozna, od razu ją pokocha i nie będzie mógł sobie wyobrazić życia bez niej. [/FONT][FONT=Times New Roman]Omega ma ok. 5 lat. To duża sunia, o masywnej budowie ciała, mierzy w kłębie 58 cm i waży ok. 32 kg. Jest wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona. Kontakt w sprawie adopcji: 606 434 827.[/FONT] Quote
Recommended Posts