Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Romina_74']No. Ja wklejam zdjęcia z dzisiejszego spacerku, może wreszci Opiekun wysili paluszki i coś nastuka? Omegę po raz pierwszy dzisiaj widziałam biegającą
no właśnie, a po dzisiejszym zebraniu to już w ogóle :diabloti:... a może nie wie jak się zalogować i potrzebna mu pomoc :evil_lol:
one się zupełnie inaczej zachowują bez smyczy, prawda? ;)

https://lh6.googleusercontent.com/-5h8AJt7LRrY/UPG0EkYGuTI/AAAAAAACjDI/tMuZlyu1orc/s640/P1150816.JPG -> jak niedźwiedź :p

Edited by ewes
Posted

Romina_74 napisał(a):
DOKŁADNIE
:) Omega jest wtedy taka swobodna i porusza się z taką werwą :) Może to po prostu Paweł ją spowalnia? Hehe :) Mnie też na tym zdjeciu przypomina miśka - takiego z kreskówki :)

Chyba juz znajdujemy rzeczy sedno :).

PS. Zdjecia sa zajefajne, szczególnie dwie wieze :)

• 2 weeks later...
Posted

Tak, zdecydowanie, jeśli byś coś napisała to tekstu było by za dużo :evil_lol:
kochana Omega :loveu:
Czy ona też tak głuchnie jak coś wyczuje? Bo Alfa jest wtedy okropna... trzeba ją zawsze gonić :roll:

Posted

[quote name='ewes']Tak, zdecydowanie, jeśli byś coś napisała to tekstu było by za dużo :evil_lol:
Czy ona też tak głuchnie jak coś wyczuje? Bo Alfa jest wtedy okropna... trzeba ją zawsze gonić :roll:[/QUOTE]

No nie wiem, czy mogę coś napisać żeby nie przeciążyć jeszcze moimi - ponad Pawłowymi - litercynami ;) Z moich obserwacji: Omega czasem się zapomni na momencik i wydawało by się, że trzeba będzie gonić, ale zawsze reaguje na głos Pawła i wraca :) Prawda Paweł? HA HA :) Jak bym myślała, że coś napisze :)

Posted

eh... No tak... mi wczoraj Alfa uciekła gdzieś na lód... i nie mogłam jej znaleźć, ale na szczęście szybko wróciła... dlatego wolę ją zawsze z linką spuszczać...
No, ale Omega to ta spokojniejsza, podobno... chyba że z Pawła jest lepszy zaklinacz :cool3:

haha... Może jak już tak konkretnie zwróciłaś się do niego z pytaniem, to może się odezwie :D

Posted

[quote name='Romina_74']No to czekajcie ... Osiwiejecie wcześniej :) Dzisiaj dostałam od Pawła upoważnienie, że mam pisać w jego imieniu, ale odmówiłam :) Ha ha :)[/QUOTE]
może sobie podać rękę z Ojcik :diabloti:

chyba wychodzą z tego samego założenia :eviltong:

Posted

[quote name='Romina_74']a nie uważacie, że to zdjęcie byłoby fajniejsze na stronę schroniska?
Tak.

[quote name='Romina_74']No. Ja wklejam zdjęcia z dzisiejszego spacerku, może wreszci Opiekun wysili paluszki i coś nastuka? Omegę po raz pierwszy dzisiaj widziałam biegającą :)
Bardzo ładne zdjęcia.

[quote name='ewes']

no właśnie, a po dzisiejszym zebraniu to już w ogóle :diabloti:... a może nie wie jak się zalogować i potrzebna mu pomoc :evil_lol:
one się zupełnie inaczej zachowują bez smyczy, prawda? ;)

https://lh6.googleusercontent.com/-5h8AJt7LRrY/UPG0EkYGuTI/AAAAAAACjDI/tMuZlyu1orc/s640/P1150816.JPG -> jak niedźwiedź :p
Tak, bez smyczy wydaje się być jeszcze bardziej przywiązana.

[quote name='Romina_74']DOKŁADNIE :) Omega jest wtedy taka swobodna i porusza się z taką werwą :) Może to po prostu Paweł ją spowalnia? Hehe :)
Możliwe.

[quote name='ewes']Tak, zdecydowanie, jeśli byś coś napisała to tekstu było by za dużo :evil_lol:
Czy ona też tak głuchnie jak coś wyczuje? Bo Alfa jest wtedy okropna... trzeba ją zawsze gonić :roll:
Tak, głuchnie, ale nie odchodzi zbyt daleko, po prostu nie podchodzi na zawołanie.

[quote name='Romina_74']No nie wiem, czy mogę coś napisać żeby nie przeciążyć jeszcze moimi - ponad Pawłowymi - litercynami ;) Z moich obserwacji: Omega czasem się zapomni na momencik i wydawało by się, że trzeba będzie gonić, ale zawsze reaguje na głos Pawła i wraca :) Prawda Paweł? HA HA :) Jak bym myślała, że coś napisze :)
Prawda!

[quote name='Romina_74']No to czekajcie ... Osiwiejecie wcześniej :) Dzisiaj dostałam od Pawła upoważnienie, że mam pisać w jego imieniu, ale odmówiłam :) Ha ha :)
A to niespodzianka... Agato, nie ma się czym chwalić :)

Posted

[quote name='saphira18']a ja myślałam że to sen;) :evil_lol:[/QUOTE]
oj tam nie przesadzaj.... :lol:

daj znać... wiesz z czym...
Omega wybacz mój spam... :roll:

Posted

[quote name='ewes']oj tam nie przesadzaj.... :lol:

daj znać... wiesz z czym...
Omega wybacz mój spam... :roll:[/QUOTE]
Ty zamiast spamować, lepiej przypomnij sobie jaki numer boksu miała Alfa i przy następnej okazji wsadź Alfę tam, gdzie trzeba :)

Posted

[quote name='pawel11']Ty zamiast spamować, lepiej przypomnij sobie jaki numer boksu miała Alfa i przy następnej okazji wsadź Alfę tam, gdzie trzeba :)[/QUOTE]

to był pewnie test:diabloti: ile różnic widzisz:eviltong: