Romina_74 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 a nie uważacie, że to zdjęcie byłoby fajniejsze na stronę schroniska? Quote
ewes Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Tak, to jest fajne... I Omega taka jakby uśmiechnięta :) Quote
saphira18 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 ewes napisał(a):Tak, to jest fajne... I Omega taka jakby uśmiechnięta :) i wyczesana:evil_lol: Quote
ewes Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 saphira18 napisał(a):i wyczesana:evil_lol: na tym zdjęciu to chyba jednak jeszcze nie :diabloti: Quote
Romina_74 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 No. Ja wklejam zdjęcia z dzisiejszego spacerku, może wreszci Opiekun wysili paluszki i coś nastuka? Omegę po raz pierwszy dzisiaj widziałam biegającą :) więcej na: https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Omega567125Lat312Kg58Cm05062012RPaweOtorowski# Quote
Romina_74 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 i o tym zapomniałam, a podoba mi się :) Taka drużynowa ;) Quote
ewes Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 (edited) [quote name='Romina_74']No. Ja wklejam zdjęcia z dzisiejszego spacerku, może wreszci Opiekun wysili paluszki i coś nastuka? Omegę po raz pierwszy dzisiaj widziałam biegającą no właśnie, a po dzisiejszym zebraniu to już w ogóle :diabloti:... a może nie wie jak się zalogować i potrzebna mu pomoc :evil_lol: one się zupełnie inaczej zachowują bez smyczy, prawda? ;) https://lh6.googleusercontent.com/-5h8AJt7LRrY/UPG0EkYGuTI/AAAAAAACjDI/tMuZlyu1orc/s640/P1150816.JPG -> jak niedźwiedź :p Edited January 12, 2013 by ewes Quote
Romina_74 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='ewes'] one się zupełnie inaczej zachowują bez smyczy, prawda? ;) https://lh6.googleusercontent.com/-5h8AJt7LRrY/UPG0EkYGuTI/AAAAAAACjDI/tMuZlyu1orc/s640/P1150816.JPG -> jak niedźwiedź :p DOKŁADNIE :) Omega jest wtedy taka swobodna i porusza się z taką werwą :) Może to po prostu Paweł ją spowalnia? Hehe :) Mnie też na tym zdjeciu przypomina miśka - takiego z kreskówki :) Quote
MagdaB Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Romina_74 napisał(a):DOKŁADNIE :) Omega jest wtedy taka swobodna i porusza się z taką werwą :) Może to po prostu Paweł ją spowalnia? Hehe :) Mnie też na tym zdjeciu przypomina miśka - takiego z kreskówki :) Chyba juz znajdujemy rzeczy sedno :). PS. Zdjecia sa zajefajne, szczególnie dwie wieze :) Quote
Romina_74 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 E no nie ... wiedzę, że Paweł się rozpisuje :) Gdyby nie on - wątek by padł ;) Zatem ja wklejam tylko fotki z wczorajszego spacerku w kierunku borków. Quote
Romina_74 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ten wzrok Omegi pojawia się w chwili parówkokarmienia lub tuż przed ;) Quote
ewes Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Tak, zdecydowanie, jeśli byś coś napisała to tekstu było by za dużo :evil_lol: kochana Omega :loveu: Czy ona też tak głuchnie jak coś wyczuje? Bo Alfa jest wtedy okropna... trzeba ją zawsze gonić :roll: Quote
Romina_74 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='ewes']Tak, zdecydowanie, jeśli byś coś napisała to tekstu było by za dużo :evil_lol: kochana Omega :loveu: Czy ona też tak głuchnie jak coś wyczuje? Bo Alfa jest wtedy okropna... trzeba ją zawsze gonić :roll:[/QUOTE] No nie wiem, czy mogę coś napisać żeby nie przeciążyć jeszcze moimi - ponad Pawłowymi - litercynami ;) Z moich obserwacji: Omega czasem się zapomni na momencik i wydawało by się, że trzeba będzie gonić, ale zawsze reaguje na głos Pawła i wraca :) Prawda Paweł? HA HA :) Jak bym myślała, że coś napisze :) Quote
ewes Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 eh... No tak... mi wczoraj Alfa uciekła gdzieś na lód... i nie mogłam jej znaleźć, ale na szczęście szybko wróciła... dlatego wolę ją zawsze z linką spuszczać... No, ale Omega to ta spokojniejsza, podobno... chyba że z Pawła jest lepszy zaklinacz :cool3: haha... Może jak już tak konkretnie zwróciłaś się do niego z pytaniem, to może się odezwie :D Quote
Romina_74 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 No to czekajcie ... Osiwiejecie wcześniej :) Dzisiaj dostałam od Pawła upoważnienie, że mam pisać w jego imieniu, ale odmówiłam :) Ha ha :) Quote
ewes Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Romina_74']No to czekajcie ... Osiwiejecie wcześniej :) Dzisiaj dostałam od Pawła upoważnienie, że mam pisać w jego imieniu, ale odmówiłam :) Ha ha :)[/QUOTE] może sobie podać rękę z Ojcik :diabloti: chyba wychodzą z tego samego założenia :eviltong: Quote
Romina_74 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='ewes']może sobie podać rękę z Ojcik :diabloti: chyba wychodzą z tego samego założenia :eviltong:[/QUOTE] :) ha ha - rodzeństwo mentalne :) Quote
pawel11 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Romina_74']a nie uważacie, że to zdjęcie byłoby fajniejsze na stronę schroniska? Tak. [quote name='Romina_74']No. Ja wklejam zdjęcia z dzisiejszego spacerku, może wreszci Opiekun wysili paluszki i coś nastuka? Omegę po raz pierwszy dzisiaj widziałam biegającą :) Bardzo ładne zdjęcia. [quote name='ewes'] no właśnie, a po dzisiejszym zebraniu to już w ogóle :diabloti:... a może nie wie jak się zalogować i potrzebna mu pomoc :evil_lol: one się zupełnie inaczej zachowują bez smyczy, prawda? ;) https://lh6.googleusercontent.com/-5h8AJt7LRrY/UPG0EkYGuTI/AAAAAAACjDI/tMuZlyu1orc/s640/P1150816.JPG -> jak niedźwiedź :p Tak, bez smyczy wydaje się być jeszcze bardziej przywiązana. [quote name='Romina_74']DOKŁADNIE :) Omega jest wtedy taka swobodna i porusza się z taką werwą :) Może to po prostu Paweł ją spowalnia? Hehe :) Możliwe. [quote name='ewes']Tak, zdecydowanie, jeśli byś coś napisała to tekstu było by za dużo :evil_lol: kochana Omega :loveu: Czy ona też tak głuchnie jak coś wyczuje? Bo Alfa jest wtedy okropna... trzeba ją zawsze gonić :roll: Tak, głuchnie, ale nie odchodzi zbyt daleko, po prostu nie podchodzi na zawołanie. [quote name='Romina_74']No nie wiem, czy mogę coś napisać żeby nie przeciążyć jeszcze moimi - ponad Pawłowymi - litercynami ;) Z moich obserwacji: Omega czasem się zapomni na momencik i wydawało by się, że trzeba będzie gonić, ale zawsze reaguje na głos Pawła i wraca :) Prawda Paweł? HA HA :) Jak bym myślała, że coś napisze :) Prawda! [quote name='Romina_74']No to czekajcie ... Osiwiejecie wcześniej :) Dzisiaj dostałam od Pawła upoważnienie, że mam pisać w jego imieniu, ale odmówiłam :) Ha ha :) A to niespodzianka... Agato, nie ma się czym chwalić :) Quote
saphira18 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='ewes']jej nie osiwiejemy :multi:[/QUOTE] a ja myślałam że to sen;) :evil_lol: Quote
ewes Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='saphira18']a ja myślałam że to sen;) :evil_lol:[/QUOTE] oj tam nie przesadzaj.... :lol: daj znać... wiesz z czym... Omega wybacz mój spam... :roll: Quote
pawel11 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='ewes']oj tam nie przesadzaj.... :lol: daj znać... wiesz z czym... Omega wybacz mój spam... :roll:[/QUOTE] Ty zamiast spamować, lepiej przypomnij sobie jaki numer boksu miała Alfa i przy następnej okazji wsadź Alfę tam, gdzie trzeba :) Quote
saphira18 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='pawel11']Ty zamiast spamować, lepiej przypomnij sobie jaki numer boksu miała Alfa i przy następnej okazji wsadź Alfę tam, gdzie trzeba :)[/QUOTE] to był pewnie test:diabloti: ile różnic widzisz:eviltong: Quote
Recommended Posts