Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='margaret']3 dni, 3 noce i wyjdzie Lola-Bis w świat :)[/QUOTE]

- i farmerka będzie miała wakat... :siara:

A propos - mam w schronie sznaucerkę olbrzymią, bajka, nie pies - taka czarna zarośnięta Lola Bis, ino z ogonem :p.
Robiłam jej zdjęcia, i potem wymyślaliśmy jej imię, aby wpisać do kartoteki.
Pracownica myśli, myśli, i mówi: - o, a może Lolita?
:diabloti:

(jeśli malawaszka to czyta :p, to informuję, że sznaucerka jest boska, ma tylko 3 lata, i powinna jak najszybciej trafić do DT, na przykład takiego, który się zwalnia :scared:, bo jest zdominowana przez skundlonego sharpeia, z którym dzieli boks).

Posted

[quote name='kinga']- i farmerka będzie miała wakat... :siara:

A propos - mam w schronie sznaucerkę olbrzymią, bajka, nie pies - taka czarna zarośnięta Lola Bis, ino z ogonem :p.
Robiłam jej zdjęcia, i potem wymyślaliśmy jej imię, aby wpisać do kartoteki.
Pracownica myśli, myśli, i mówi: - o, a może Lolita?
:diabloti:

(jeśli malawaszka to czyta :p, to informuję, że sznaucerka jest boska, ma tylko 3 lata, i powinna jak najszybciej trafić do DT, na przykład takiego, który się zwalnia :scared:, bo jest zdominowana przez skundlonego sharpeia, z którym dzieli boks).[/QUOTE]

To komu teraz zawieść sznaucerkową ? :cool3: bo jakoś dawno nie jeździłam w dalsze trasy hehe ;)

Posted

Ehhh...Co się polepszy, to się popieprzy...

Lola ma zapalenie uszu - lewe jest bardziej "zapalone", prawe mniej. Zauważyłam wczoraj i włączyłam standardową procedurę stosowaną u moich sznauców - czyli czyszczenie Vetridermem i zakrapianie Oridermylem/

Zbyszko przyjeżdża jutro ok. południa . Wracając podjedzie z Lolą do dr Magdy w Czarnkowie i zaprezentuje uszyska :( Ja już czasowo nie dam rady . Zaraz lecę do pracy na drugą zmianę :razz:

Posted

Loli życzymy wszystkiego najlepszego !

A ja perfidnie wklejam dalsze bidy, dobrze kalkulując, ze tu siedzi wyżłowe towarzystwo ;-):

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230670-KOSZALIN-boski-weimar-CEZAR-Jest-DT-w-Warszawie-nie-mamy-transportu-ani-kasy-%28?p=19513623#post19513623[/url]

Posted

Niech się Loli wiedzie jak najlepiej :) Nie wiem czy to jest reguła ale jakoś moje tymczasy są zdecydowanie grzeczniejsze niż moje prywatne stado... złamały mi dzisiaj nowiuteńkie drzewko dopiero co wczoraj posadzone ;(

Posted

Nie :placz: tylko takie mikro drzewka mają...takie właśnie na ząbek. A jak drzewko jest za duże dla tych małych popierdółek do wyrwania to wykopią.... ręce mi opadają z nimi. Złośliwe toż to jest... chwasty mogłyby powyrywac były jakis z nich pożytek ale nie chwasta minął uhhhhhhhhhhh no nic chciałam to mam nie ma co ryczeć trzeba grodzic i sadzić. A taki dąb to by mi się przydał oj przydał :)

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
Posted

He, he, heee ...A ja dostałam życzenia świąteczne od Lolci i jej Pana :)

"Dzień dobry Beata Wraz z Lolą Życzymy Wam Miłych i Wiosennych ŚWIAT. Lola czuje się wspaniale, bardzo lubi zimę i kąpiele w śniegu - ja mam już zimy dosyć!!!!!!. Czekam na słoneczne i ciepłe dni.Jestem bardzo dumny z Loli,jest wspaniałym psem,ciagle się jeszcze lubi bawić a jednocześnie jest bardzo odpowiedzialna. Dziękuję Ci bardzo za zaufanie i pomoc w trudnych chwilach Loli. Pozdrawiam zr "

No zdawkowo ciut - wiadomo - facet , ale i tak się cieszę z sygnału :multi: