Ati Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 jutro wielki dzien Loli i Farmerki kolejna dziurka pozostanie w sercu Farmerki:( Quote
farmerka63 Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Małe sprostowanko - WE WTOREK dopiero powstanie ta dziurka :) Zbyszko z Bogdańca dzwonił wczoraj potwierdzając wtorkowy odbiór czekoladki. Quote
Ati Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 no fakt 14:) 08 chyba chcialam przyspieszyc ow fakt Quote
margaret Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 3 dni, 3 noce i wyjdzie Lola-Bis w świat :) Quote
kinga Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='margaret']3 dni, 3 noce i wyjdzie Lola-Bis w świat :)[/QUOTE] - i farmerka będzie miała wakat... :siara: A propos - mam w schronie sznaucerkę olbrzymią, bajka, nie pies - taka czarna zarośnięta Lola Bis, ino z ogonem :p. Robiłam jej zdjęcia, i potem wymyślaliśmy jej imię, aby wpisać do kartoteki. Pracownica myśli, myśli, i mówi: - o, a może Lolita? :diabloti: (jeśli malawaszka to czyta :p, to informuję, że sznaucerka jest boska, ma tylko 3 lata, i powinna jak najszybciej trafić do DT, na przykład takiego, który się zwalnia :scared:, bo jest zdominowana przez skundlonego sharpeia, z którym dzieli boks). Quote
zerojeden Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='kinga']- i farmerka będzie miała wakat... :siara: A propos - mam w schronie sznaucerkę olbrzymią, bajka, nie pies - taka czarna zarośnięta Lola Bis, ino z ogonem :p. Robiłam jej zdjęcia, i potem wymyślaliśmy jej imię, aby wpisać do kartoteki. Pracownica myśli, myśli, i mówi: - o, a może Lolita? :diabloti: (jeśli malawaszka to czyta :p, to informuję, że sznaucerka jest boska, ma tylko 3 lata, i powinna jak najszybciej trafić do DT, na przykład takiego, który się zwalnia :scared:, bo jest zdominowana przez skundlonego sharpeia, z którym dzieli boks).[/QUOTE] To komu teraz zawieść sznaucerkową ? :cool3: bo jakoś dawno nie jeździłam w dalsze trasy hehe ;) Quote
farmerka63 Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 Ehhh...Co się polepszy, to się popieprzy... Lola ma zapalenie uszu - lewe jest bardziej "zapalone", prawe mniej. Zauważyłam wczoraj i włączyłam standardową procedurę stosowaną u moich sznauców - czyli czyszczenie Vetridermem i zakrapianie Oridermylem/ Zbyszko przyjeżdża jutro ok. południa . Wracając podjedzie z Lolą do dr Magdy w Czarnkowie i zaprezentuje uszyska :( Ja już czasowo nie dam rady . Zaraz lecę do pracy na drugą zmianę :razz: Quote
farmerka63 Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 ...i pojechała moja rozbrykana czekoladowa czarownica :(:(:( Jadą przez Czarnków - pokazać uszy. Dostałam stówkę - na ratowanie kolejnego psiego nieszczęścia ;) Quote
Ati Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 no, to trzymamy kciuki za przyjazn psio-czlowiecza Quote
margaret Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Super! a Ty jak Farmerko - zapalenie spojówek Cię aby nie dopadło? :evil_lol: Quote
kinga Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Loli życzymy wszystkiego najlepszego ! A ja perfidnie wklejam dalsze bidy, dobrze kalkulując, ze tu siedzi wyżłowe towarzystwo ;-): [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230670-KOSZALIN-boski-weimar-CEZAR-Jest-DT-w-Warszawie-nie-mamy-transportu-ani-kasy-%28?p=19513623#post19513623[/url] Quote
zerojeden Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Niech się Loli wiedzie jak najlepiej :) Nie wiem czy to jest reguła ale jakoś moje tymczasy są zdecydowanie grzeczniejsze niż moje prywatne stado... złamały mi dzisiaj nowiuteńkie drzewko dopiero co wczoraj posadzone ;( Quote
farmerka63 Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Och, Hałabajówko...Bo też jakieś takie lichutkie de drzeweczka kupujesz... A nie dawali w tym centrum ogrodniczych stuletnich dębów ? ;) Quote
zerojeden Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Nie :placz: tylko takie mikro drzewka mają...takie właśnie na ząbek. A jak drzewko jest za duże dla tych małych popierdółek do wyrwania to wykopią.... ręce mi opadają z nimi. Złośliwe toż to jest... chwasty mogłyby powyrywac były jakis z nich pożytek ale nie chwasta minął uhhhhhhhhhhh no nic chciałam to mam nie ma co ryczeć trzeba grodzic i sadzić. A taki dąb to by mi się przydał oj przydał :) Quote
tanitka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 dziewczyny zapraszam na bazarek dla wyzlicy Tajgi, proszę o podnoszenie http://www.dogomania.pl/forum/threads/231218-Czesław-Śpiewa-TRIXI-bawi-i-ubiera-) Quote
farmerka63 Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 He, he, heee ...A ja dostałam życzenia świąteczne od Lolci i jej Pana :) "Dzień dobry Beata Wraz z Lolą Życzymy Wam Miłych i Wiosennych ŚWIAT. Lola czuje się wspaniale, bardzo lubi zimę i kąpiele w śniegu - ja mam już zimy dosyć!!!!!!. Czekam na słoneczne i ciepłe dni.Jestem bardzo dumny z Loli,jest wspaniałym psem,ciagle się jeszcze lubi bawić a jednocześnie jest bardzo odpowiedzialna. Dziękuję Ci bardzo za zaufanie i pomoc w trudnych chwilach Loli. Pozdrawiam zr " No zdawkowo ciut - wiadomo - facet , ale i tak się cieszę z sygnału :multi: Quote
zerojeden Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 No ba Lola cud malina :) a co myślałyście że skargę będzie pisał ;) Quote
Recommended Posts