deszczowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :placz::placz::placz::loveu::loveu::loveu::laola::Rose::sweetCyb: :BIG: no po prostu nie mam słów, wzruszenie odebrało mi wenę....:multi: :loveu::buzi::calus: Quote
wanda szostek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 W Alegratce właśnie wygasło ogłoszenie . Nie wznawiam i pozostałe też zdejmuję Quote
Jo37 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Bardzo dziękuję wszystkim ,którzy ogłaszali Amber . Nie wiem jak to się stało ,że nie było ani jednego telefonu . Nawet najgłupszego . To co pisałam o blokadzie połączeń przychodzących musi być prawdą . Mam tylko nadzieję ,że Amber przekierowywała je na inne psiaki . Quote
Folen Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ale super, wiedziałam, ze tak bestyjka tak łatwo nie odpuści i się zasiedzi w tym DT ;) Jo gratuluję wspaniałego psiego przyjaciela :p Quote
Jo37 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Nowe zdjęcia będą jak dorobię się aparatu cyfrowego lub znajdę kogoś chętnego kto do nas wpadnie i zrobi parę fotek . Na razie wygląda na to ,że Amber dorobi się wiejskiej " rezydencji " . Wreszcie będą prawdziwe spacery po polach a nie w miejskim parku . Quote
Jo37 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Amber ma się coraz lepiej. Ostatnio byłyśmy u mojej koleżanki na działce ii Amber zaczęła pilnować terenu . Rola stróża tak jej się spodobała ,że zaczyna warczeć na obcych wchodzących na jej teren . A na początku była taka spokojna i miła dla wszystkich . Quote
asiamm Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Jo37 napisał(a):...A na początku była taka spokojna i miła dla wszystkich . Tak mi się teraz przypomniało jak siedziała malutka i biedniutka na łańcuchu przy budzie, i tylko czekała aż ją ktoś pogłaszcze. Quote
enia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 asiamm napisał(a):Tak mi się teraz przypomniało jak siedziała malutka i biedniutka na łańcuchu przy budzie, i tylko czekała aż ją ktoś pogłaszcze. I na dodatek wg. Mośki była "jamnikiem":evil_lol: to teraz reklamacji nie przyjmujemy:lol: wiadomo, że jamniorki to zadziorki. Chcemy foty....... Quote
Jo37 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Jamniczka .... ?. Że też nie doczytałam się . Tylko co robią te stojące uszy na widok wiewiórki ?. Quote
malagos Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Jo37 napisał(a):Jamniczka .... ?. Że też nie doczytałam się . Tylko co robią te stojące uszy na widok wiewiórki ?. Te uszy sobie stoją, bo moze są po babce-terierce, a jamnikowata reszta po prteściowej?:cool3: :diabloti: Aśka, będziesz u nas w niedzielę? Quote
zuziaM Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A ja sie spotkam za kilka dni z Joasia i jesli zechce przyjechac ze swoja urocza ( te oczy ma przecudne :loveu: ! ) pupilka, to .... bede miala ze soba aparat :lol: ...... Quote
enia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Zuziu to porób duuuuużo fot naszej pupilki! proszę:p Quote
zuziaM Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 enia napisał(a):Zuziu to porób duuuuużo fot naszej pupilki! proszę:p Nie ma sprawy ! Uwielbiam to robic ! Jak ktos zna watki moich suniek, to potwierdzi .... cale albumy mozna juz stworzyc :lol: ! Psiaki sa strasznie wdziecznymi modelami :loveu: ! Quote
zuziaM Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 No i , jak obiecalam .... PROSZE BARDZO ! :lol: Mialam szczescie poznac ta przemila unie osobiscie . Jest niesamowita ! Sliczna i bardzo, bardzo milutka ! Pilnowala swojej pani - Joasi. Ale nam dawala sie glaskac i chyba jej to sprawialo przyjemnosc. Jest slodka :loveu: ..... same zobaczcie. Quote
enia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :loveu:Cudna jest!!!!!!:loveu: taka błyszcząca i zadbana, a pysio jak sie śmieje, miała szczęście Amber, że trafiła na Jo. Pamietam akcje wyciagania Amber i Bezy ze schronu i paru szczeniaków....... Dzieki Zuzia za foty.:Rose: Quote
Mośka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ale Amber sliczna! No, linii to ona nie trzyma :eviltong: JO37- ciesze sie,ze odwozilas Amber do fundacji po deszczu :eviltong: Quote
deszczowa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 jejć, jakie szczęśliwe suczydło śliczne :multi: :loveu: widać, że ONA JUż WIE, żE MA DOMEK :multi: :evil_lol: Quote
Jo37 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Bardzo dziękuję za zdjęcia . Bardzo mi było miło spotkać się ponownie. Quote
Jo37 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Niestety to prawda . Panna chodzi dostojnie na spacerze i tylko wiewiórki mobilizują ją do galopu . Wygląda to strasznie śmiesznie . Quote
enia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A kotów nie gania??? ps. tych wiewiórek to chyba niewiele.........:p Quote
Jo37 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Kotów w zasadzie nie gania .Czasami tylko o tym zapomina ale można ją zawsze odwołać . Nie ma natomiast siły ,która zakazałaby gonienia wiewiórek . W naszym parku jest dużo wiewiórek . Quote
Jo37 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Amber chyba w poprzednim wcieleniu była orzechem . Wiewiórki widzi z każdej odległości jakby miała lornetkę . Zagania je na drzewo a później ma tak zadowoloną minę ,że nie mam sumienia zabraniac jej tego . Będę musiała kupić worek orzechow ,żeby rudzielcom zrekompensować ten stes . Quote
Recommended Posts