Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim ,którzy ogłaszali Amber . Nie wiem jak to się stało ,że nie było ani jednego telefonu . Nawet najgłupszego .
To co pisałam o blokadzie połączeń przychodzących musi być prawdą .
Mam tylko nadzieję ,że Amber przekierowywała je na inne psiaki .

Posted

Nowe zdjęcia będą jak dorobię się aparatu cyfrowego lub znajdę kogoś chętnego kto do nas wpadnie i zrobi parę fotek . Na razie wygląda na to ,że Amber dorobi się wiejskiej " rezydencji " . Wreszcie będą prawdziwe spacery po polach a nie w miejskim parku .

• 5 weeks later...
Posted

Amber ma się coraz lepiej. Ostatnio byłyśmy u mojej koleżanki na działce ii Amber zaczęła pilnować terenu . Rola stróża tak jej się spodobała ,że zaczyna warczeć na obcych wchodzących na jej teren . A na początku była taka spokojna i miła dla wszystkich .

Posted

Jo37 napisał(a):
...A na początku była taka spokojna i miła dla wszystkich .

Tak mi się teraz przypomniało jak siedziała malutka i biedniutka na łańcuchu przy budzie, i tylko czekała aż ją ktoś pogłaszcze.

Posted

asiamm napisał(a):
Tak mi się teraz przypomniało jak siedziała malutka i biedniutka na łańcuchu przy budzie, i tylko czekała aż ją ktoś pogłaszcze.

I na dodatek wg. Mośki była "jamnikiem":evil_lol: to teraz reklamacji nie przyjmujemy:lol: wiadomo, że jamniorki to zadziorki.
Chcemy foty.......

Posted

Jo37 napisał(a):
Jamniczka .... ?. Że też nie doczytałam się . Tylko co robią te stojące uszy na widok wiewiórki ?.

Te uszy sobie stoją, bo moze są po babce-terierce, a jamnikowata reszta po prteściowej?:cool3: :diabloti:
Aśka, będziesz u nas w niedzielę?

Posted

A ja sie spotkam za kilka dni z Joasia i jesli zechce przyjechac ze swoja urocza ( te oczy ma przecudne :loveu: ! ) pupilka, to .... bede miala ze soba aparat :lol: ......

Posted

enia napisał(a):
Zuziu to porób duuuuużo fot naszej pupilki! proszę:p

Nie ma sprawy ! Uwielbiam to robic !
Jak ktos zna watki moich suniek, to potwierdzi .... cale albumy mozna juz stworzyc :lol: !
Psiaki sa strasznie wdziecznymi modelami :loveu: !

• 2 weeks later...
Posted

No i , jak obiecalam .... PROSZE BARDZO ! :lol:
Mialam szczescie poznac ta przemila unie osobiscie .
Jest niesamowita ! Sliczna i bardzo, bardzo milutka !
Pilnowala swojej pani - Joasi.
Ale nam dawala sie glaskac i chyba jej to sprawialo przyjemnosc.
Jest slodka :loveu: ..... same zobaczcie.

Posted

:loveu:Cudna jest!!!!!!:loveu:
taka błyszcząca i zadbana, a pysio jak sie śmieje, miała szczęście Amber, że trafiła na Jo.
Pamietam akcje wyciagania Amber i Bezy ze schronu i paru szczeniaków.......
Dzieki Zuzia za foty.:Rose:

Posted

Niestety to prawda . Panna chodzi dostojnie na spacerze i tylko wiewiórki mobilizują ją do galopu . Wygląda to strasznie śmiesznie .

Posted

Kotów w zasadzie nie gania .Czasami tylko o tym zapomina ale można ją zawsze odwołać . Nie ma natomiast siły ,która zakazałaby gonienia wiewiórek . W naszym parku jest dużo wiewiórek .

• 2 weeks later...
Posted

Amber chyba w poprzednim wcieleniu była orzechem . Wiewiórki widzi z każdej odległości jakby miała lornetkę . Zagania je na drzewo a później ma tak zadowoloną minę ,że nie mam sumienia zabraniac jej tego . Będę musiała kupić worek orzechow ,żeby rudzielcom zrekompensować ten stes .